Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Hát én a Quake3-hoz annyit értek, hogy néha nyomtom bot-ok ellen De ha nem CoD-oznék is látnám, hogy ez nagyon skilles És akkor még a vágás feléről nem is beszéltünk Bár én nem vagyok híve annak, hogy mindent nyomjunk tele effektel, de ez nagyon ütős. Gondolom volt benne egy kis 3D studio max vagy ilyesmi, de amúgy Vegas volt az egész nem?
Én is csak üdvözölni tudlak a topicban, remélem majd sokat írogatsz ide"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
K9
tag
Ilyen moviet csinálsz Renk és most szólsz hozzá a fórumohoz ez nagy hiba
Hát van egy pár trick moviem q3-ba és nem szoktam csak inkább a fragmoviekat leszedni, de ezt mindenképp megtartom.Nagyon jó minőség,effect,zene,vágás,tartalom. Own-age-re felraktad?
Csak Vegast használtál? Nem hiszem De jó lenne ha tévednék
Szerintem lesz egy két kérdésem a movieval kapcsolatban hátha megosztod velünk is. -
ssolitude
őstag
Gratulálok.Egy kicsit talán hosszú,(a végére nyomasztóvá vált a sok ugrálásde mindenképp látszik rajt az igényesség és a munka.Láttam benne néhány nagyon ötletes effektet illetve tranzíciót.Mindenképp kiemelkedő munka,mégegyszer gratula.
Kérdeznék is: milyen VGA-val csináltad,kb. mikor, és milyen konfiggal? Mivel rögzítettél a game-ből? Használtál más szerkesztőt is(3 DsMAX, Adobe, Boris RED, stb...)?
Ja és üdv a topicban''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
ponix
aktív tag
Renk. Az én meglátásom szerint, brutálisan profi a filmed. Csak bámultam. szeretnék ennyit tudni. Bármikor szivesen fogadom a tanácsaidat ötleteidet és bármilyen okitást, és azt bár csak megköszönni tudom, de azt őszintén.
A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King
-
ponix
aktív tag
Na ez meg jó nagy. Most hogy lecsökkentették a sávszélességemet, kétségbe vagyok esve több mint egy óra alatt fog lejönni. de most már kivárom
A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- iPhone topik
- Tervezett szerverleállás!
- Kvázi törölte a Falcon Shores projektet az Intel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napkollektor - csak úgy
- Amazon Fire TV stick/box
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja