- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krmcz
tag
Megvettem az első Sigma obimat, 105 macro. Ahogy vártam, brutál éles. A széleken olyan mint a többi üvegem középen.
CA nyitva is alig látható. Jó lesz ez. AF egy kicsit hangos, kevés fényben szeret hintázni, de összességében nagyon elégedett vagyok. Amire használni fogom, oda úgysem kell villámgyors, hangtalan AF.
Azért ez az összehasonlító teszt elég félrevezető. Nehéz elhinni, hogy az egyik legélesebb Sony üveg ilyen gyengén teljesítene a képszéleken. Biztos egy rossz példányt teszteltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest