- Direct One (műholdas és online TV)
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamaffia0331
csendes tag
Igazából egy samsung 40d6510 ami nagyon tetszik....viszont pár napja láttam az ex720-ast ...ami árban és szolgáltatásban kb. azonos.Mindkét készüléket kipróbáltam ,teszteltem ...dizájnra a samsung jobban tetszik...viszont olvasgattam erről a "ködösödésről"....amit én igazából nem észleltem egyik készüléken sem...viszont azt is olvastam ,hogy az ex720-ba is samsung panel van...úgyhogy nem tudok dönteni a két tv között.
LG 55 OLED C8 - PS5 - PIONEER VSX-830 - JBL ARENA 170 5.1-SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
lamaffia0331
csendes tag
Akkor ez így kilőve....a dlna-t ismerem, használom is egy samsung b650-en.Pár 10-15gb-os mkv-t már futtattam rajta és akadásmentesen szuperul teljesít,pedig a tv, egy több mint 2 éves modell.Jól gondolod...a dts hangot azt nem kezeli a dlna.Hát sajna akkor samsung lesz a 3d-s tv-m....Köszönöm a tájékoztatást.
LG 55 OLED C8 - PS5 - PIONEER VSX-830 - JBL ARENA 170 5.1-SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
lamaffia0331
csendes tag
Egy pár kérdésem lenne az ex720-al kapcsolatban.Előrébb írták hogy nem kezeli a külsős/ntfs-es/vinyót...ezt megerősítené valaki....és ha tényleg nem...akkor dlna-n kersztül tudok futtatni 3d-s filmeket ...akinek ilyen tv-je van, kérem írja le a tapasztalatát evvel kapcsolatban...köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest