Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
-
krx21
nagyúr
válasz tylerddd #18385 üzenetére
Tudom nem vigasztal, de a C sorozatban is jó a YouTube...Én semmilyen reményt nem fűztem az android smart-hoz, de pláne a legutóbbi frissítés óta, igen kellemesen csalódtam... Még egy kicsit erősebb vas lenne alatta, tökéletesre lehetne javítani... Majd a D sorozat...
Jut eszembe vennék hozzá (C) vezeték nélküli billentyűzetet és egeret... Van valakinek ötlete???[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz tylerddd #16547 üzenetére
Lehet rosszul tájékozódtam, de tudomásom szerint a 805cnek ugyanolyan a képminősége mint a tavalyi 829bnek. Amennyiben nem így van természetesen én sem váltanék. Amúgy meg lehet más márkákban is gondolkodni, szintén csak akkor, ha hasonló/jobb minőségű termékről van szó. Szinte minden elektronikai eszközömmel így vagyok. Ha van újabb és hasonló vagy jobb minőségű illetve hasonló/nem sokkal drágább mint amennyiért a régit vettem, cserélek és így spórolhatok.
-
PpenoO
őstag
válasz tylerddd #16542 üzenetére
Számomra a minél kevesebb veszteség mellett nem utolsó szempont az 50->55re való váltás minimális ráfordítással. Figyelembe véve a gyártási technológiából származó gyors avulást illetve a tv-m 5 éves garanciáját maximum 2 éven belül szerintem igenis van értelme cserélni. Minél hamarabb lépi meg az ember annál kevesebbet bukik. Nekem nem éri meg +100ezer forintokért 5év múlva tv-t cserélni. Ennyi.
Az android meg nem nagyon izgat, mivel Rpi2vel használom jelenleg is a tévémet.
Amennyiben te megteheted, hogy pénzt bukjál azért mert ragaszkodsz a bevált eszközhöz, szíved joga, lelked rajta. Viszont racionális döntésnek nem mondanám.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz tylerddd #16542 üzenetére
Az újabb nem féltétlenül jobb... Én is megint körülnéztem, hogy esetleg cserélek a 55W905-ről nagyobbra, de csak vissza lépve tudtam volna... A 4K pedig még nem kell, mindent összegezve talán még egyenlőre több a hátránya, mint az előnye, legfőképp tartalom hiány miatt... Tehát még marad egy jó darabig... Ráadásul már akkor inkább oledre váltanék, ha lesz majd valamilyen alternatíva, valamikor...
-
PpenoO
őstag
válasz tylerddd #16477 üzenetére
Nem használtam beltérivel 2 dolog miatt:
1. Azt mondják jobb képminőséget lehet elérni cam modullal.
2. Nekem jobban megéri havi mínusz 1000 forint minthogy azonnal tudjak csatornát váltani.Kb 15 másodpercig hagyni szoktam, utána már lehet helikopterezni, kb fél perc után áll fel úgy rendesen .
Amúgy a csatornaváltás lassú, ezt EPGvel kompenzálom, annál gyorsabb csatornakiválasztási mód nincsen, pláne, hogy a csatornák 90%át amúgy is átpörgetném.
Kártya nélkül nem lát semmit.
Beállítás:
1. Satelit legyen jól beállítva, milliméterek is számíthatnak, a HD adások nagyon érzékenyek.
2. Megfelelő CI+ modul és UPC Ice kártya megléte. nem kell párosítani, csak dugd bele a kártyát utána pedig a modult a fogadóhelyre.
3. SonyEditorral nyisd meg a programlistát és kedved szerint módosítsd.
4. TV régiót állítsd be észtre (eesti).
5. Töltsd be a programlistát.
6. SD és HD csatornáknál options/rendszer-információ, legörgeted és látni fogod a jelminőség és jelerősséget. Jelerősség szintje 100 legyen, Jelminőség szintje Sdnél minimum 90, HDnél minimum 50. amennyiben nem kapod meg ezeket az értékeket, állíts az antennán, esetleg tegyél be egy jelerősítőt ha 20m + kábel van a satelit és a tv között.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #16298 üzenetére
Viszont ha már talp: a W829B hátrányai közül ez az egyetlen, amit nehéz volt megemésztenem, h nem forgatható a tartó. Én a szobában két helyről nézek tévét, és forgatnom kell, ha mindkét pozícióból jól akarom látni. Ami egyszerűbb lenne forgatható talppal, így viszont okoskodnom kell kicsit. Vagy ekkora méretben már csak fix talppal gyártanak tévét?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sesshou
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tylerddd #15343 üzenetére
Nem jól tudod, ezt is a Sony biztosítja nem pl egy külsős cég, azaz itt is 360 nap van. Az előbb viszont valóban a sima garanciát linkeltem, de a biztonságinál is ott a 360 nap feltüntetve.
-
Asrach
tag
válasz tylerddd #15311 üzenetére
Szeretném a segítségeteket kérni.
Tv vásárláson gondolkozok mindenképpen sony modelleket néztem az alacsony input lag miatt.
Mi a véleményetek erről sony-kdl 829b 50 inch mennyire jó ez a tv gondolok én itt színhelyességre illetve képminőségre.Illetve érdekelnének az új sony modellek is mint például a kdl-w805C 50 inch ,ezekről lehet tudni valamit jobb mint az amit először írtam ?
Esetleg más alternatívák alacsony input laggal, (a 4k nem érdekel)
se az android ?[ Szerkesztve ]
-
DriftD1GP
tag
válasz tylerddd #15289 üzenetére
Én nem egész 1 hónapja vettem, 2x frissítettem és szerintem semmivel nem lett gyorsabb. Minden funkcióját igyekeztem tesztelni. Az eredeti szoftverrel kb 2 hétig utána az aktuálissal. Múlt héten meg felraktam a legújabbat. Ezért írom azt hogy szerintem nem lett gyorsabb. Alig észrevehetően talán de az is csak mert nagyon akartam hogy gyorsabb legyen
-
-
dh66e
veterán
válasz tylerddd #15120 üzenetére
Nos pont ez a véleményem nekem is erről.Sok év kell még ahhoz hogy legyen értelme a számomra egy uhd tévének természetesen megfelelő méretben.Addig meg elvagyok a w8 al vígan.
Természetesen nem vagyunk egyformák valaki egyértelműen jobbnak látja a felkonvertálást dvd-ről az uhd-n.Nos nekik telitalálat egy ilyen tévé. -
Callisto
őstag
válasz tylerddd #14263 üzenetére
Ahogy Black írta felette nem kezeli. Nem is fogja, mivel ez az NTFS korlátja. Gondolom ha ennél nagyobb HDD-t partícionálnak 2TB méret alattiakra, akkor látja azokat is.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Clemi
veterán
válasz tylerddd #14097 üzenetére
Hazaértem megnéztem.
Hálózaton érkezik a film a Dune lejátszóra, onnan HDMI kábelen a TV-be, ami a hangot optikai kábelen adja át a receivernek , ami egy Pioneer VSX-920. A DTS hang módosítás nélkül megjelenik az erősítőn és kiadja a hangfalakra az összes hangsávot.A lényeg gondolom látszik, bár telefonnal készült csak így gyorsban.
-
nismoka
addikt
válasz tylerddd #14093 üzenetére
Azt nem tudom, szerintem valami félreértés van, direkt leteszteltem az előbb és úgy van ahogyan irtam. Blu-ray lejátszása közvetlenül HDMI-n tv-re kötve, tv-ből optikaival erősítőbe. Ezért a tesztért huzigáltam ki az erősítőből a HDMI-t és dugtam a lejátszót közvetlenül a tv-be és onnan optikaival az erősítőbe.
-
nightshadow
veterán
-
Toni9
csendes tag
válasz tylerddd #13920 üzenetére
Hétvégén bekötötték a Digi tányérosát, és a Digis Box miatt nálam sem látja az eszközöket (PS3,PS4,DVD) amit ideáig látott. Ahogy lehúzom a boxot, egyből jó. (A tv 50W805b)
Valakinek sikerült rájönnie hogy mitől lehet ez?
Arra gondoltam, hogy valami olyat küld Box a tv-nek, amivel nem tud mit kezdeni. Ha vennék egy HDMI splittert, azzal vajon helyre jönne?[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz tylerddd #13978 üzenetére
Köszi az infót, de most is 107cm-es TV-nk van és ezért nagyobbat szeretnék, min. 120cm-est, ezért is néztem ki a Sony KDL-48W585B modellt, mert ez 122cm-es és még árban is elfogadható nekünk(több nem nagyon van rá)
Esetleg van itt fórumban olyan akinek ugyanez a modell van vagy hallott már róla? -
JoceeHunt
őstag
válasz tylerddd #13964 üzenetére
Persze, írtam e-mailt a boltnak (Allee) ahol vettem hogy tudnak-e olyat szerezni (csatoltam a képet) és mondták ha kértem volna hozzá küldtek volna, így utólag ingyen leküldték. Nagyon korrekt volt az Úr.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tylerddd #13954 üzenetére
Dehogy nem lehet hozzá venni, csak kell hozzá két ilyen csavar hogy VESA kompatibilis legyen (55 col alattiakhoz nem adják ne kérdezd miért). De itt aprón 1000 Ft-ért is lehet venni már hozzá, de itt egy kolléga mondta nemrég, hogy felhívta a Sony-t hogy kérjen hozzá, és ingyen adtak.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tylerddd #13902 üzenetére
Mint írtad a PS4-en is engedélyezted, és pedig így mennie kellene... Nekem PS3-am volt még tavaly nyáron, akkor nekem ezekkel a beállításokkal ment (vagyis úgy emlékszem mást nem kellett állítani). HDMI portba meg tudtommal mind1 melyikbe van, amúgy nekem hátul a 3-asba volt a PS.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- További aktív témák...
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Wireless Headset
- Beyerdynamic mmx 200
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest