Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
XH9096-om van, ha jól emlékszem Android 10 vagy 11 van rajta. Tudnám valahogy 12-re frissíteni? Mert sajnos a ps remote-hoz Android 12 kellene.
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Rég voltam itt. Van "egy kis problémám" az immáron 5. éves KD-65XH9096-os TV-vel.
Szerintem szoft. bug, de már a kezdeteknél megvolt (bár akkor félévente jött csak elő, azért nem is foglalkoztam vele) A TV-re egy Media Palyer (HDMI3) és egy Acer lapitopi (HDMI1) van rákötve (mindkettő már volt cserélve, tehát nem a külső egységek a hibásak/inkompatibilisek) A HDMI kábel sem lehet ludas, mert 6-8 ezres kábeleket használok.
Szóval, időnként nem lehet a bemeneteket átkapcsolni, ilyenkor a készülék lefagy (ilyenkor a Sonynak az a rombuszos, állandóan változó/pulzáló design háttér látható) Ez főleg bekapcsolásnál érhető tetten. Pld nem jön be a laptop kezdőképernyője. Ilyenkor -mivel a TV egyben a monitor is- lapitopi fedele felnyit, majd lecsukom. Ezt megismétlem 3x-4x és bejön a Win képe a TV-n. Ha ez sem segít, akkor: Beállítások/Rendszer/Újraindítás szokott segíteni. Most annyira lefagyott, hogy csak úgy tudtam használható képet csiholni -értsd fényt, mert tök fekete volt- a kijelzőre, hogy vakon 20 mp-ig nyomtam a kikapcsoló gombot. A szokásos újraindulás Sony logo, stb, majd helyreállt a TV.
Nem tudom van-e jelentősége, de amikor elmegyek totálisan áramtalanítom a TV-t.
Szoft. verzió: PKG6.2303.0260EUA (cca egy pár hónapja frissült)
Hallottam, hogy a Sony gyengepontja az Android, de mivel Telóm/tabom is ezen az OS-en fut, nem hittem volna, hogy TV-n ennyire szar a Droid. Szerintetek mi lehet a hiba? A TV-re még van 1 év spéci Sony kiterjesztett gar. De nem akarom bevitetni, mert a hiba nem állandó és doszt, hogy a szervizbe nem fogják a hibát detektálni.
Remélem nem fog behalni, mert amúgy nincs bajom vele.
Thx[ Szerkesztve ]
-
Gabosh
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket kérném egy nem óriás viszont fusztráló problémával.
Adott egy Bravia 8-as (Sony Bravia K-65XR80) és egy Digi kábeles előfizetés. Első körben digin behangolva (Dvb-c) de akkor a csatornákat nem lehetett sorba rakni, újra behangolva "egyéb" -en, úgy csatornák sorba rakhatóak. Ez egy pipa.
Viszont a MOZI+ HD csatorna esetén zúgó hang hallható csak, semmi más. A probléma más csatorna esetén nem jön elő. Gondolva hogy a hangolásnál lehetett probléma ,megpróbáltam DIGI-re hangolva is és a probléma továbbra is fennállt.
Próbáltam kézi hangolással a DIGI honlapjáról letöltött frekvenciát beütve is (402Mhz), viszont a probléma továbbra is előjött.Illetve néhány nap után most előjött hogy a műsorújságnál nem írja ki az aktuális programokat.
Valakinek esetleg van tapasztalata?
Köszi előrre is!
-
Celtis
veterán
válasz tiidzsee #70207 üzenetére
Minden bizonnyal működik is, csak esetleg nem úgy, ahogy várod.
Tulajdonképpen pont az. célja, hogy a környezet fényviszonyainak változása mellett ne érezd a tv fényerejének -relatív- változását.Általában nem szokták ajánlani a használatát. Szerintem akkor foglalkozz vele, ha a normál bellításokkal nem megfelelő a működés és kézzel szükséges a fényerőt sötétben/világosban állítgatni.
-
tiidzsee
friss újonc
Sziasztok!
Egy Sony KD-55x75WL tévét próbálunk épp beállítani. Abban tudtok segíteni, hogy fényérzékelő funkció hogyan működik? (Ha kellene működnie egyáltalán – mindenesetre a menüben bekapcsolható.) Elvileg ez automatikus fényerőállítást kellene jelentsen, ha jól gondolom. De hiába van bekapcsolt állapotban, egyáltalán nem reagál a környezet fényviszonyaira. Van még valami beállítás, amivel működésre bírható?
Köszi! -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
KDL-32W705B
Egy mkv-t akartam lejátszani USB eszközről, amire azonnal írta, hogy Nem támogatott hangformátum !
A kép lejátszása megy, de hang az nincs .
Lehet ezen valamit javítani, vagy ennek itt van vége ?
Hát ebbiza' sajnos nem mai gyerek .
Üdv.Astra
-
looser
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, melyik oldalról (PC vagy TV) kellene megközelíteni a dolgot, így itt kezdem :-) Van valakinek tapasztalata a pc-s mappamegosztással (Sony) android tv felé? Fájlkezelőben a Könyvtárak engedélyezve, ott a Videók alá felvettem a kérdéses mappát (filmekkel), a Hálózati/megosztási központban be van állítva a kívánt tartalom, ugyanazon a subneten lóg a két eszköz (szolgáltatói után saját router), a tv-n látom a megosztott mappát, de tallózni nem tudom (Kodi, VLC).
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Tesla topik
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Rode Wireless Go 2
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest