-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
ahh ok, így érthető.
Most beleástam magam egy kicsit és meglepődve láttam, hogy a Bravia 7-es széria a tükröződésgátló és széles betekintő réteget leszámítva hasonló teljesítményt nyújt mint a X95L széria, szóval sokat fejlődött a középkategória.
Én sem bírom a tükröződést, de már az X90L is sokat javult a korábbi modellhez képest (XH90), egyszerűen kompenzálja a fényerővel a csillogást, a Bravia 7 pedig még sokkal fényesebb. Cserébe nincs rainbow. Nyilván nappali függő, nálam szerintem már nagyjából megfelelő lenne a 7, hiába nincs rajta bevonat.
Ami sokkal kevesbé tetszik, az a betekintési szög, ha nem középen ülök, már látom a különbséget. Szerintem direkt csinálja a Sony, nehogy ne kelljen a 9-es szériát megvenni. A méretezést hagyjuk is, hogy képtelenek 65-öst hozni a csúcsmodellből. Remélem idén valami izgalmas fog jönni tőlük.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Tervezett szerverleállás!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OTP Bank topic
- Formula-1
- NVIDIA® driverek topikja
- Most, h olvasom...
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Marantz SR6015 házimozi erősítő / av receiver, hibátlan, makulátlan, dobozában, összes tartozékával
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + (opcionálisan) Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest