Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
cyber86
őstag
válasz
fradi81 #3648 üzenetére
A skype a windowssal indul mindig csak az idegesít, hogy mostanába eléggé sűrűn csinálja, hogy amikor rámegyek a windows leállításra akkor a skype miatt nem kapcsol le a gép, mert bejön középen 1 ablak, hogy a skype még fut és csak kényszerített leállítással tudom folytatni a windows leállást ja meg a másik, hogy nem lehet valahogy eltüntetni a tálcáról úgy, hogy csak jobb oldalt legyen ahol az óra is van?
-
spiritex
veterán
válasz
fradi81 #3366 üzenetére
De mi a francért van és mi oldaná meg? Túl erős netem és a kamerám az övéhez képest ugye, az a fő baj?
Ha pl. én is vennék egy gyengébb kamerát az megoldaná? Nem akarom lecserélni, csak elméletben kérdezem? Vagy ha pl. anyukámnak egy 5Mbit/1Mbit-es netet fizetnék elő az 1536k/256k helyett az megoldaná szerinted? -
gaben1000
tag
válasz
fradi81 #3344 üzenetére
Úgy értem, valahol van még valami beállítási lehetőség, ahol ezt be lehetne állítani?
Különben mi a magyarázat arra, hogy nálam nincs naplózás. Biztos, hogy a program szabályozza le vagy hogy fejezzem ki, de nem tudom, hogyan, mikor kézi törlésre van állítva, szóval addig meg kéne jegyeznie, míg én nem törlöm ki őket. -
Riddle
tag
válasz
fradi81 #3103 üzenetére
Üdv !
Tudnál segíteni ebben (beszélgetések naplózása), vagy bárki
Hmmm... Gomb
mert hogy rákattintani nem lehet, és amint látom max 6 hónapot lehet visszanézni, azokra a linkekre 3 hónap, 6 hónap stb... rá lehet kattintani, de az óra szimbólumra nem, régebbit akkor vissza sem tudok nézni majd
...vagy csak a Sky History -val, amit itt olvastam valahol a topicbanelőre is köszi,
Riddle
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fradi81 #1607 üzenetére
hát, nem akarok kötekedni, de az én MSN-emben van olyan, hogy videókép küldése. hangot nem küld, nem kell semmit lenémitanom
(2009-es)
ellenben a skype ezt nem tudja
.. már, vagy még nem... az mind1. persze, ha a hangszórót/mikrofont tiltogatom, akkor a hanggal buzerál valamit.
alapból fejhallgatón zenét hallgatok. vedóhivást kezdeményezek, erre kikapcsolja a fejhallgatót, és elkezd üvölteni a hangszórón. holott, a menüben amit lehetett, kilőttem ez ügyben..
a másik fele meg az, hogy az MSN nem terheli 100%-ra a cput, ha írogatok. mig a skype nem egész 10-25 perc után felpörgeti szerencsétlent. és akkor a "videóról" nem is beszéltem.... lehet az én gépemben a hiba, de akkor jelen esetben ezzel együtt kell élnem a csere idejéig -
Krystal_s
addikt
válasz
fradi81 #1126 üzenetére
ha a bizalmon múlna ,akkor nem nagyon állnék szóba senkivel...de így nem lehetne élni. és azért néha próbálok esélyt adni, a kivételek miatt
soha nem tudni előre.
főleg ha vki szimpatikus vagy tetszik...
tudom h simán beléphetek, csak az volt a kérdés h mindez mennyire biztonságos olyan esetben, ha nem tudod milyen háttere van az illetőnek.../szélhámos, csaló stb./
azaz hiába vannak ott az ő adatai vagy amit megadott, ha én is használnám, akkor gondolom az is látszana h én is beléptem abba a fiókba és írtam vagy telefonáltam róla...
tudom nem kell mindig rosszra gondolni...ezért én csak rákérdeztem. -
And
veterán
válasz
fradi81 #1119 üzenetére
Igen, de erre a nagyjából bruttó 5,3 Ft/perc díjra még rárakódik a hívásonként 4,5 eurócentnyi (~ 12 Ft) kapcsolási díj is. Így például egyetlen perc hívásköltsége sajnos már nem annyira szép. (Előfizetést használva az ahhoz kapcsolódó hívásokhoz természetesen nem számítanak fel kapcsolási díjat sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest