Új hozzászólás Aktív témák

  • mezis

    nagyúr

    válasz sityupityu #22287 üzenetére

    Már harmadjára nézem a 37UD5500RWXXH TV-men a korábban linkelt teszt képeket. (Szemem jó, szemüveg nélkül vezetek, orvosnál teszt táblán csak a legalsó sort nem tudtam tévesztés mentesen kiolvasni.) A képernyő teljesen egyenletes megvilágítású, széleken is, valamennyi tesztképen (a feketénél van valami halvány derengés itt-ott, de alig észlelhető). Döglött pixelt nem találok, állandóan világítót sem. No jó, nem nagyítóval nézem végig, csak 1-2 m-ről. Családom többi tagja is tökéletesnek látja. Az ifjúság is, pedig őket a hagyományos, 50 Hz-es neonvilágítás zavarja -engem nem.

    (A zöld felvételen látni olyasmit, amit felhősödésnek lehetne nevezni, de a valóságban semmi sem látszik belőle ! Tökéletesen egyenletes !)

    Képeket készítettem, Sony DSC-R1 digitálisommal. A képeket csatolom, de amit azokon láttok, nem jelent semmit. A képek 1/40 - 1/100 mp-el készültek. vagyis a TV képrajzolási idejében valamikor. Van amelyik pixel világít, van amelyik még nem. (Az elektronikus keresőben igen zavaró vibrálásban nyilvánul ez meg.) Amit ezeken a képeken hibának láttok, az a két képalkotó rendszer együttműködési problémája.

    [link]

    [link]

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    mezis

Új hozzászólás Aktív témák