- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz sityupityu #22287 üzenetére
Már harmadjára nézem a 37UD5500RWXXH TV-men a korábban linkelt teszt képeket. (Szemem jó, szemüveg nélkül vezetek, orvosnál teszt táblán csak a legalsó sort nem tudtam tévesztés mentesen kiolvasni.) A képernyő teljesen egyenletes megvilágítású, széleken is, valamennyi tesztképen (a feketénél van valami halvány derengés itt-ott, de alig észlelhető). Döglött pixelt nem találok, állandóan világítót sem. No jó, nem nagyítóval nézem végig, csak 1-2 m-ről. Családom többi tagja is tökéletesnek látja. Az ifjúság is, pedig őket a hagyományos, 50 Hz-es neonvilágítás zavarja -engem nem.
(A zöld felvételen látni olyasmit, amit felhősödésnek lehetne nevezni, de a valóságban semmi sem látszik belőle ! Tökéletesen egyenletes !)
Képeket készítettem, Sony DSC-R1 digitálisommal. A képeket csatolom, de amit azokon láttok, nem jelent semmit. A képek 1/40 - 1/100 mp-el készültek. vagyis a TV képrajzolási idejében valamikor. Van amelyik pixel világít, van amelyik még nem. (Az elektronikus keresőben igen zavaró vibrálásban nyilvánul ez meg.) Amit ezeken a képeken hibának láttok, az a két képalkotó rendszer együttműködési problémája.
[ Szerkesztve ]
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest