Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz woodpaul #5031 üzenetére
zatuk: a T-nek nincs ilyen romja...ezt mondom. A samsung gyári szervizének viszont van friss T-s romja Tudom, vicces, de igaz és biztos, hogy T-s, mert én semmit nem állítgattam a telón, megy minden szolgáltatás meg sms központ, meg amit akarsz.
woodpaul: Nem mentenek le róla semmit, neked magadnak kell előtte egy mentést csinálnod, ha akarsz. De egyik szervizben se mentenek, szóval ez nem újdonság. Egyébként szerintem extrém esetek kivételével sok értelme nincs is, mivel a google accounthoz kapcsoldóva mindent le tudsz húzni újra a netről. Pl. kontaktok, emailek stb. Az appokat a marketről vagy ha csinálsz listát az appbrain-en, akkor onnan egyből vissza is tolja neked. Ami meg .apk fileos, azt meg az SD-re másolva egyből vissza tudod tenni. Itt max az SMS-ek amikért kár lehet, de nekem nincs bennük semmi pótolhatatlna, amúgy meg erre spec van progi, ami tudja menteni, ha kell.
Zolesz007: Ha úgy veszed fel, hogy a telefonon, hogy a gmail accountod alá teszed, akkor automatikusan fölteszi. Ha a telefonba teszed, akkor szerintem nem rakja fel.
Balilaci69: tárcsázóba beírod *#1234# aztán egyből át is dob a keresett infókhoz. A root-olásra ha rákeresel szerintem kapsz egy csomó infót, egyébként a unix/linux rendszerek alatt (mint az android is) a root a rendszergazda, aki korlátlan jogokkal rendelkezik a rendszer felett. Ergo a rootolt telefonra olyan exrta programokat tudsz föltenni, amik alap beállításokba piszkálnak bele, vagy olyan hozzáférések kellenek nekik, amik egy alap android rendszern nem állnak rendelkezésedre. Tehát a root kvázi egy korlátlanabb jog, amit te írtál, hogy ki vannak szedve a romból amik nem kellenek, az meg a custom rom, vagy főzött rom.
zatuk: Hú itt nagyon nagy félreértések vannak. Mindenki fel van akadva, hogy ez amit linkeltem ez nem egy friss rom. Ne a romlistákat nézzétek, hanem azt, hogy hivatalosan mi érhető el egy samsung szervizben amit garanciába, ingyen fel is tolnak. Tehát aki olyan romot akar, ami jobb, mint amivel a T kiadja és nem szeretné elveszíteni a gart, de akar egy jobban működő telefont, annak erre végre van lehetősége. Ami szerintem pozitív dolog.
What else?
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)