Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
paragon85
tag
válasz ronson #35122 üzenetére
Ez érdekes, mert sok füles volt a kezemben, igaz nincs abszolút hallásom de ez valami kritikán aluli. Akkor lehet én kaptam valami selejt, gyári hibás fülest, de ilyen dobozhangot, élettelen hangzást fülhallgatótól nagyon régen hallottam.
Mikor megvettem a telót megörültem az igényes fülhallgatónak. Elindítottam, mondom basszus ez mi? (Megijedtem, hogy az ipod után ennyit tud az SGS zenelejátszója) Gyorsan csere a cx300-ra és hatalmas megkönnyebbülés Huhh, csak a gyári fülessel gyenge, a lejátszó része hozta bőven (sőt) az ipod minőségét,
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
törölt tag
válasz ronson #33763 üzenetére
és mégis miért is van ez így? miért ők a "divatdiktátorok"? mert 1 gombja van? vagy mi a jóisten?
ha valamelyik gyártó csinálni fog gombnélküli telefont, majd akkor is sírjanak így hogyha lesz mégegy mert már a f*szom tele van a sok apple fannal, aki nem képes mást mondani csak azt hogy it lúksz lájk an ájfón.
bocs a kirohanásért. a herót kerülget már...
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz ronson #32558 üzenetére
Majd szívod a fogad ha rákerül mégis egy karc, hogy miért nem tettél rá pár száz forintért egyet. Volt már rá precedens a topik életében. Ráadásul a karc úgy került a kijelzőre, hogy vigyáztak a készülékre.
A gyártástechnológia miatt a csere megy ugye méregdrága. A hátlap meg relative olcsó, arra tényleg nem kell semmi a karcok miatt.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tombike
aktív tag
válasz ronson #25637 üzenetére
nalam is tokeletes a navi
de megertem azokat, akik nem igy velekednek
ennel a jelensegre az iphone-nal lettem figyelmes
tokeletes volt a navim masok szidtak
aztan utanajartam, keszletbol kivettem ot iphonet, es 3 vilagba navigalt, amin a 4es soft javitott a 4.1-es rontott, aztan a 4.2.1 javitott
most mar sokan biztonsaggal hasznalhatjak, en pl kulfoldi utazasok alkalmaval hasznalom es jo, es a galaxy is megtalal mindent
ezert nem is merem lecserelni egy masik galaxyra[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz ronson #24294 üzenetére
Minek? Karcálló az üvege.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Aktív témák
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...