Hirdetés

Aktív témák

• Metacska

aktív tag

válasz wE-En #15301 üzenetére

Na most akkor kicsit konkretizáljunk:
    Minden általam belinkelt cikk kaphatő nálunk, kiszámoltam, ha minden fenn említett dolgot itthon vettem volna meg, akkor 6300 Ft-ot kellett volna fizetnem mindenért. ÉS: mivel 3 különböző tokról van szó, ezért feltehetőleg 3 különböző helyre kellett volna elmennem értük (két helyre biztos).
    Ehelyett a postás ingyen házhoz hozta a dolgokat 1900 Ft-ért.

Szerintem ne csinálj nemzeti kérdést belőle, hiszen ha boltban veszem meg, akkor nem a nemzeti javakat gyarapítom, hanem egy jól menő, több bolttal rendelkező vállalkozó vagyonát. Vehet magának nagyobb BMW-t, házat, a fiának Audit a feleségének meg Mercedest.

A magyar adok - veszek oldalakon, pedig (ahogyan te is leírtad) az eladók 3-4szeres áron kínálják az általuk ebay-ről beszerzett árukat. Nem elég hogy sokkal többért adják, megvétel után még az oldla üzemeltetőinek is fizetnem kell a megvett termék után egy bizonyos százalékot.

Na most a fent leírtak tükrében gondolod úgy, hogy mindenképpen itthon kéne vásárolnom, ha valamit külföldről 70 %-al olcsóbban be tudnék szerezni?

Egyébként természetesen TV-t, hűtőt, telefont, takarót, autót, téligumit, étkészletet itthon vásárolok............

Aktív témák