Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Na most akkor kicsit konkretizáljunk:
Minden általam belinkelt cikk kaphatő nálunk, kiszámoltam, ha minden fenn említett dolgot itthon vettem volna meg, akkor 6300 Ft-ot kellett volna fizetnem mindenért. ÉS: mivel 3 különböző tokról van szó, ezért feltehetőleg 3 különböző helyre kellett volna elmennem értük (két helyre biztos).
Ehelyett a postás ingyen házhoz hozta a dolgokat 1900 Ft-ért.Szerintem ne csinálj nemzeti kérdést belőle, hiszen ha boltban veszem meg, akkor nem a nemzeti javakat gyarapítom, hanem egy jól menő, több bolttal rendelkező vállalkozó vagyonát. Vehet magának nagyobb BMW-t, házat, a fiának Audit a feleségének meg Mercedest.
A magyar adok - veszek oldalakon, pedig (ahogyan te is leírtad) az eladók 3-4szeres áron kínálják az általuk ebay-ről beszerzett árukat. Nem elég hogy sokkal többért adják, megvétel után még az oldla üzemeltetőinek is fizetnem kell a megvett termék után egy bizonyos százalékot.
Na most a fent leírtak tükrében gondolod úgy, hogy mindenképpen itthon kéne vásárolnom, ha valamit külföldről 70 %-al olcsóbban be tudnék szerezni?
Egyébként természetesen TV-t, hűtőt, telefont, takarót, autót, téligumit, étkészletet itthon vásárolok............
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest