- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz mgTerminator #495 üzenetére
Nekem pont az a különkiadás lenne a befutó. Végre szélesebb az előlapi kijelző és végre vékonyabb is lett maga a készülék.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
domos
senior tag
válasz mgTerminator #495 üzenetére
Hát nem tudom, nekem az 5 után a 6 is érezhető előrelépés (legalábbis több, mint amit az iPhone 16 Pro Max-on érzékelek a 15PM után ). De persze ez csak a személyes véleményem.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Exelsior
senior tag
Azt hiszem bőven ki tart még nálam a, fold 4.😅 Nem sietek váltani. Mondjuk lehet a következő már honor v2 vagy v3 lesz még kiderül addigra mire ez csere érett lesz mit villant a samsung.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
senior tag
-
xedamen
senior tag
Megtennétek kérlek, hogy kitöltitek az alábbi kérdőívet a szakdolgozatomhoz? Természetesen szorosan kapcsolódik a témához, nem is tudnék másról írni
Kérdőív
Előre is köszönöm, és azt is ha maradhat -
Ateszpapa
addikt
válasz mgTerminator #468 üzenetére
Valamelyik topikba le van írva, hogy lehet CSC-t váltani?
Még anno az S21Ultrán csináltam.
Én jelenleg TMH-n vagyok, erre is vissza tudok váltani, ha esetleg garanciáztatni kellene a készüléket?[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Igen, az a fólia felválás engem is érintett.
Most itt van melettem mindkettő, és épp ez a baj, hogy látni is a kölönbséget.
Szoftveresen jobb a Samsung, de a Honor sem vacak azért.
Fényképezésben, mintha a Honor jobb lenne. -
Lajmund
őstag
Olvasgatom a v2 topikjàt is. Ott màr pàran visszaküldték gariba a belső folia levàlás miatt. Pedig nincsenek sokan. Persze jól megcsinàltàk mindenkinek de nekem pl nagyon nem hiànyzik az egész ceremónia ami ezzel jàr. Fold5-nél kb semmit se olvasok se facen se redditen se itt hogy bàrmi probléma lenne. Nekem is olyan mint az új kívül belül. Napi 4-5 órába van használatban a telo. Amúgy engem is csábít a v3 vagy esetleg v4 én is simán kiprobálnàm de szerintem a samsung most màr stabilabb minden téren hiába késik a frissités. Amúgy meg minden jól működik nekem annyira nem hiányzik az elkapkodott frissités inkább jöjjön egy stabil ami semmi problémát nem okoz. Azért a honornàl vannak anomáliàk ha követitek ti is a v2 v3 topikjàt. Fold5 meg full stabil mióta megvan. A samunak kéne egy v3 féle telot csinálnia és újra nem lenne kérdés mit kéne venni.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
xedamen
senior tag
válasz Ateszpapa #475 üzenetére
Őszintén szólva nagyon jó cucc hardveresen, de a szoftverben rendesen le vannak maradva. Aggasztó viszont, hogy most az Android 15-tel a nevesebb kínai gyártók igen ráfeküdtek a stabilizációra, animációk csiszolására és gyors frissítésre. V3 és V2 is megkapja a MagicOS 9-et már novemberben, miközben a Samsung épp most halasztotta el a OneUI 7-et februárig Ha ez így megy tovább nekem V4 lesz a következő telefonom, nem Fold 7... Szinte mindenben jobb eszközt kapsz hardveresen (kamera, akkumulátor, kijelző, ütésállóság stb), az egyetlen érv a Samsung mellett a kiforrott szoftver volt, de ha folytatódik a trend és a kínaiak is odafigyelnek a szoftverre, rendes támogatást adnak, akkor nem igazán lesz miről beszélni a jövőben
-
Ateszpapa
addikt
Ti próbáltátok a Honor V2 vagy V3-mat?
Jóval vékonyabb, meg nagyobb is a belső és a külső kijelzője is.Mi a véleményetek a Kínai Foldokról?
[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
válasz bigkokas #472 üzenetére
Én Spiegen Ultra Hybrid tokot tettem a rá, viszont a Fold 5 végig csupaszon volt/van, csak a külső kijelzőn van egy fólia, és semmi baja. Lehet a Fold 6-ot is lecsupaszítom, szétnyithatón ez a tok dolog valahogy nincs rendesen megoldva.
-
mgTerminator
veterán
válasz bigkokas #472 üzenetére
Idén sajnos csak a dizájn változott semmi más. Nekem ez az első foldom és imádom, de közben mégis csalódott vagyok hogy semmilyen fejlődést nem tudtak felmutatni.
Én fold 7-re 1000% hogy nem fogok váltani, talán majd a 8-ra ha hozna valamilyen előrelépést.Nekem Pitaka tok van, a zsanéron pedig egy fólia, meg a külső kijelzőn is egy fólia, ennyi nekem elég is
-
bigkokas
tag
Szép napot..csatlakozom a csoporthoz egy silver 512 es Foldal..ez a 4. ik Z Foldom..2-3-5- és most a 6..lassan alakul ez a csoda..nekem még mindig nagyon tetszik ez a vonal ,hogy hajlandó vagyok egy vagyont rááldozni minden évben azért a minimális pluszért..valamit tud a Samsung..függő Foldos vagyok..
A kérdésem : tokkal kapcsolatos..rendeltem egy carbon tokot de kell 1 másik ami nehezebb napokra szánok..
Nilkin Flex Pure tokot néztem..van S pennem de érdekelne ez a tok..valaki használ ilye tokot??[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
veterán
válasz typical bro #469 üzenetére
Közel egyenlőek, talán a Fold 6 nálam is jobb volt egy picit!
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
domos
senior tag
válasz typical bro #469 üzenetére
Szia!
Nekem a Fold 6 jobban bírja, pedig többet piszkálom.
-
typical bro
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy majdnem szó szerinti “almát a körtével” kérdésem az üzemidőt illetően.Akinek van valamilyen összehasonlítási alapja, tudna segíteni, hogy kis 15 Pro-hoz képest jobb vagy rosszabb üzemidő a mindennapi használat során?
A segítőkész válaszokat ezúton köszönöm előre is!
-
Ateszpapa
addikt
válasz mgTerminator #464 üzenetére
Csak a hívásrögzítés miatt érdemes CSC-t változtatni?
Rég csináltam már.
🤔 -
domos
senior tag
Múlt hét Szerdán beszereztem én is egyet, eddig minden szuper.
[ Szerkesztve ]
-
zee36th
csendes tag
Van új frissítés (októberi security patch)
-
Kronk
őstag
Beszéltem a samsung magyar, külföldi supporttal, kipróbáltam, hogy betettem egy fizikai simet is.
Az eredmény, 1 fizikai, és 1 esim között, megy a backup call, 2 esim között nem megy, viszont látásra
nincs megoldás, csak ha visszaállok fizikai simre....
bár hátha az android 15-el történik valami... de ebben csak én reménykedem[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
sub71
aktív tag
válasz noPublicFG #458 üzenetére
Igazából mindent néznek. kültér, beltér, tájkép, családi fotó, gyenge vagy normál fényviszonyok, fotó vagy videó. Kiválasztasz egy konkrét mobilt, akkor látod az összes szempontot, amit figyelembe vesznek. a Sok résszempont eredményeit átlagolják, így jön ki a végső pontszám. Persze ők is a pénzből élnek, lehet, hogy elfogultak néha, de kiindulási alapnak tökéletes.
-
senior tag
Fú ez nagyon érdekes!
Tény, hogy az árához képest gagyi kamerákat kapott, de a többit nem értem!
Mi alapján pontoznak?
Nekem pl az Apple videós képességei ott esnek ki, amikor a lens flare bármilyen fényben (napon, lámpa körül, stb) előjön. Még mindig!plus ça change, plus c'est la même chose
-
sub71
aktív tag
válasz Beaumont #453 üzenetére
Érdekes amit mondasz. Én is szemezek a Galaxy Z Fold 6-tal, sőt volt galaxy S és Note szériás telefonom, tehát nem az ellenszenv beszél belőlem, de az egyik legismertebb teszt oldal szerint konkrétan az elmúlt 3 év összes Pixel modellje (Google Fold 9 Pro is) lazán elveri kamerában a Galaxy Z Fold 6-ot.
-
xedamen
senior tag
Remélem igaz a pletyka és 2025-ben jön az első rollable phone azert 12.4" már állat lenne, főleg, ha bárhol megállítható útközben, így a user döntené el, hogy 6.3, 7.8, 9.2 vagy épp 12.4" kijelzőre van épp szüksége feladathoz mérten
-
Beaumont
aktív tag
Na ma teszteltem egy Google Fold 9 Pro-t. Hat... A telefon kijelzo (kulso/belso) nekem jobban bejott: Nagyobb, fenyesebb, es a napon jobban lathato/olvashato.
A rendszer tipikus pixel annak minden elonyevel, hatranyaval. Gyerekbetegsegek vannak rendesen az biztos. Ahogy olvasom mindenki az Android 15-re var, hatha javitjak oket.
Na a kamera viszont erdekes volt... Main kamera 12MP (elmeletileg 48-rol croppolva). Sokat nem tudtam tesztelni, de nem tudom... A Fold6 kamerajabol (nem a gyari programmal persze) szerintem tobb kihozhato. Bar lehet ez kesobbi frissitesekkel javitva lesz..."Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
helixP
nagyúr
válasz 7Heads Drago #450 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Szerintem szuperül néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...