- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyito88
aktív tag
-
nagyito88
aktív tag
Köszönöm, azzal szemeztem én is, de még Fold 6-ra nincs fent az oldalukon. Gondolom majd idővel lesz. Ringke-ről halottam még jókat.
https://www.ringkestore.com/products/galaxy-z-fold-6-screen-protector-dual-easy-film -
Lajmund
őstag
Ha te cseréled akkor nem ugrik a gari?
Nekem amúgy a fold5 köszöni jól van igy 15 honaposan.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
mgTerminator
veterán
Annyira nem izgat az S pen hiánya, csak én abban a hitben voltam hogy a Tablet pent is tudom használni.
Tudom hogy a watch sara hogy nem tud tölteni, de azt is Samsung gyártja.... Azért ennyi pénzért ezeket a dolgokat illet volna megoldani nem? Vagy csak én gondolom rosszul?
-
veterán
Ehh köszi. Nem is néztem, mert egyből át szoktam állítani így sem rossz, de a régi jobban tetszett amikor formát is lehetett egyből választani.
Tegnap délután vettem át, de még mindig lakom befelé.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
senior tag
-
Beantech
aktív tag
Én is erre gondolnék, van aki simán elhasználna 7 évig egy telót (pl. a párom) az egyetlen ok amiért cserélné az lenne ha a használt appjai esetleg már nem futnak mert nem kapott főverzió frissitést a telefon az app meg már nem támogatja. Egyértelműen nem egy tech mániás emberke fog 7 évig egy mobilon ragadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest