Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Na felraktam a török 30.1 est, KL1 es KK5 helyett, és KP8 modem, viszont a kernelt cseréltem echora, a jkay-el kapcsoaltba van csak kérdésem :S Valami nem tuti, amit felrakott magátol azt elnditottam egyböl irta hogy töröljem és rakjam fel ujra, felraktam a 13.2.2. es apk.-t beállitgattam és minden müködik kivétel a legalso menüpontban a phone option dialog ide beállítottam 6 dolgot de csak 4 et jelenit meg reboot után is a recoveryt és a rebootot nem akarja kirakni semmiért sem..de wifitsem tudok meg semmi pedig kivannak pipálva..minden más megy jkay-el, így a rebootot és a recoveryt betettem a launch panel-be de ez akkorsem frankó így, a 13.4.1 -es apk-t honnan tudom letölteni mert magát az appot sehol se találtam ami van az a deodoxed zip jkay oldalán, de már teljesen elfelejtettem hogy mit és hogy kell csinálni :S 13.4.1 es apk-t leszedni valahonnan aztán XWKL1_JKay_Deluxe_v13_4_1_odexed.zip telepítése recoveryböl ?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Politika
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ford topik
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest