Aktív témák
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Feltettem a KK5 romot de TBP visszaállítás után eltünt az üzenetek ikonom. Root explolerrel próbáltam visszaállítani de nem engedi
Tudna valaki linkelni egy üzenetek apk-t. Megpróbálom bemásolni a system/app-ba és felülírni a régit. THX
-
tutubull
tag
válasz
kaisers #47348 üzenetére
Állítólag csomagváltáskor azonnal működnie kéne. Minden hónap 5-én volt a fordulónap de ha váltsz nagyobbra annak szerintem azonnal működni kéne. Kaptam sms-t is hogy aktiválták.
Most ha 5-től 15-ig elhasználod az adatforgalmad és váltani akarsz nagyobbra akkor megint várjál 20napot? Ha ez így van akkor jó nagy barmok de mégegyszer mondom nincs lassítás a telón a szolgáltató részéről. -
tutubull
tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan problémám,hogy a vodás internetem csomagváltáskor belassult de nagyon. Voltam bent a vodánál és azt mondták, hogy nincs semmiféle lassítás a telefonon.
Az a röhej,hogy előtte már használtam a netet és minden faszán működött. Amióta nagyobb csomagra váltottam azóta dög lassú a net. Ugyanezen a romon használtam szóval nem hiszem, hogy a telóval lett valami. Rakjak fel egy stock romot és hátha megjavul?
A vodafone rendszere szerint minden szép és jó csak ettől én még nem tudok netezni -
tutubull
tag
válasz
horseface77 #45749 üzenetére
Tehát akkor ez wipe-os rom ugye?
(#45751) pzstm Azért kérdeztem mert a török romokat egymás után raktam fel wipe nélkül és semmi hibája nem volt
-
tutubull
tag
Illusion 1.6 mehet rá 1.4.re? Elég csak wipe cache és dalvik cache? Factory reset nem muszály ugye?
-
tutubull
tag
Az illusion-on miért nem lehet használni a digital clock apk-t? Nem lehet feltelepíteni! Lehet,hogy a Go Launcher miatt
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Feltettem a Illusion 1.4-et! Így egy nap után szerintem nagyon smooth ez a rom! Turkbey-t veri szerintem
(de ez csak az én véleményem). Egy dolgot nem tudtam visszaállítani mégpedig a digitalclock apk-t. Valamiért nem engedi visszatelepíteni TBP-ből sem. Ha valaki dobna egy linket erről az apk-ról megköszönném. Talán ha újrarakom akkor menni fog THX!
Megpróbáltam újrarakni de semmi. Azt írja mikor telepíteném, hogy "az alkalmazás nincs telepítve"
-
tutubull
tag
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Van itt valakinek független telefonja akinek vodafone-os internet van rajta?
A hozzáférési pontoknál miket kell beállítani, hogy menjen a net? A vodafone-nál sem tudták beállítani mert független készüléken máshogy kell és nem vágta a kiscsaj mit is kéne beállítani! Ha valaki tud segíteni az jó lenne! Előre is THX -
tutubull
tag
Sziasztok!
Leszedtem a GTA3-at és amikor el akarom indítani akkor teljes sötétség és nem csinál semmit! Valaki tapasztalt ilyet
Ha letörlöm az egészet akkor újra tudom rakni vagy ki kell fizetni mégegyszer?
-
tutubull
tag
-
tutubull
tag
Az létezik hogy a turkbey v29 csak 20MB
(#36361) DjBlero Letöltöttem és csak 20mb. Ezen csodálkozom mert a v26 az 330 volt. Akkor itt valami nem stimmel
-
tutubull
tag
Jól bírja a Gorilla Glass
[link]
-
tutubull
tag
[link] Még pár évet várni kell az ütős akksikhoz.
-
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #34059 üzenetére
Még várok vele. Túlságosan belaktam a v26-ot. Most nincs szívem ledurni mindent. Majd az akksiidőt írd már meg milyen. Nálam a v26 most a legjobb akksiidőt produkálja.
-
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #34056 üzenetére
Már jön lefele a "kicsike"(416MB
) Gyalul mindent? Wipe-ot csináltál?
-
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #34054 üzenetére
Csak papíron gyorsabb vagy érezhető a gyorsaság v26-hoz képest?
A francba. Nem gondoltam hogy ma még romot cserélek
-
-
-
tutubull
tag
Ma néztem egy galaxy note-ot a telenornál és azon már KJ4-es rom volt
-
tutubull
tag
Sziasztok!
JIG-et hol tudok pesten venni? Tudtok egy pár helyet mondani ahol meg tudnám venni?
-
tutubull
tag
Criskelo v30-on nekem azért nem megy a jkay mert KJ2-es romom van?
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy pár boltot pesten ahol jó árban tudnék venni class10-es memóriakarit? Ti hol szereztétek be? Rendelni nem akarok inkább személyesn átvenni.
-
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #31552 üzenetére
Nagyon jó! Tele sok finomsággal
Te melyik kernelt használod?
-
tutubull
tag
-
tutubull
tag
Szabin vannak a rommerek?
Valaki linkeljen már új romot
-
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #31473 üzenetére
Küldjél e-mailt mindenkinek. Had lássák,hogy ki a feladó
Akkor már ketten vagyunk -
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #31471 üzenetére
Tudtam
Álnéven nyomulsz? Csodálkoztam is hogy egy újonc ennyire vágja a dolgokat
Na jól van ne off-oljunk mert baj lesz
Tényleg amúgy milyen a v23 turkbey? A v24-ről nem sok jót hallottam -
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #31466 üzenetére
Ok megvan
Király Köszi
Te az a dj blero vagy? -
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #31461 üzenetére
Meg kaptam köszi
Nem úgy kell felrakni, hogy bemásolod a system/mediába és ott felülírom a régit?
-
tutubull
tag
válasz
SamsungMan #31459 üzenetére
Dobd már át nekem is
THX
Köszi -
tutubull
tag
-
tutubull
tag
válasz
N.YCityBoy #31287 üzenetére
Akkor jó. De a számlámat néztem és lekapta a pénzt. Mikor utalják vissza?
-
tutubull
tag
Leszedtem egy fizetős alkalmazást a marketen de véletlenül rányomtam a visszatérítés gombra és most se letölteni nem engedi se semmi. Ilyenkor mi van? Vagy ezt már a telefon eltárolta valahol? mert nem találom sehol
-
tutubull
tag
Nektek is szarakodik a market? Ha meg akarok venni valamit azt írja,hogy "hiba történt kérjük próbálja újra"
Az újat meg nem akarja feltelepíteni. Ötlet?
-
tutubull
tag
Jól látom hogy Online a v24?
Ezek szerint jól láttamKöszönjük R2D2
-
tutubull
tag
Az új turkbey v24 csak KJ1-re lesz letölthető?
-
tutubull
tag
Bezke IceCreamed XWKJ1
Valaki kérte Bezke romját. Hát itt van -
tutubull
tag
http://www.mediafire.com/?pmjaczavoecnzgn
Ez vajon a végleges siyah v2.1 final?
-
tutubull
tag
http://www.mediafire.com/?pmjaczavoecnzgn
Ez vajon a végleges siyah v2.1 final?
-
tutubull
tag
-
tutubull
tag
Ha hívok valakit és kép van hozzárendelve másnak is tiszta homály a kép turkbey alatt? Igaz hogy nagyban mutatja a hozzárendelt képet de nagyon elmosódott. Be lehet valahogy állítani? Kicsiben legalább éles volt
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest