- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- VoIP telefonálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Eli577
senior tag
válasz
keIdor #35675 üzenetére
Nekem egy ismerősöm vett egyet tegnap, az övét nézegettem....és ma elcserélte egy Ip4S-re. Elég érdekes a haverom hozzáállása, alapvetően Iphone-os, de néha vesz egy pár napra Androidos telót, mindig megállapítja, hogy milyen szar az Android, mert nem uniformizált a rendszer és rögtön visszamegy Iphone-ra...érdekes.
-
Rotate
veterán
válasz
keIdor #35670 üzenetére
720p: szerintem ahhoz még nem érett meg a rendszer... meg kéne tanulniuk jobban optimalizálni...
mondjuk szép lehet, meg minden, de az én szememet abszolút nem bántja az SGS2 kijelzője, ezen a 4-4,3"-on még elfér sztem a 480p... sőt, sztem már túl apróak lennének a dolgok ekkora kijelzőn 720p-ben...
-
-
-
A tegra a jelenlegi formájában veszett fejsze nyele. Amikor bejelentették (kb másfél éve?) akkor atombrutálnak számított (fullHD lejátszás telón??!!), de az NV annyit szötymörgött vele, h az összes versenytárs tud már ennyit...
Az i4-gyel megvan az a baj is, h most még elég drága, de be fog esni az ára, amikor kijön az utód... (najó, ez áll az sgs2-re is, de annak még odébb van az utódja)
#6415: sajna a mondat elég dodonai, nem derül ki belőle, h a KIES-en várhatunk jövő hónapra hivatalos frissítést, v akkorra szivárognak ki az első stabil 2.3.4es ROM-ok? Én sztem nem várom meg, míg a KIES-re kiteszik...
-
Gizmo94
veterán
Sajnálom,hogy kifogtál egy ilyen " forrófejű" példányt.
Az enyém is melegedett, de csak az első pár töltésnél, szerintem nem is a KE2-es rom volt a hibás, csak az akksi "állt" még be. Mondjuk a rom az első napon rerpült és KE7-re változott, így bizonyítani nem sok ideje maradt. Már KE7-tel is hűvös volt a telefon, 27-33 fok között üzemelt, az általad linkelt teszben pedig 10 perc után 34-5 fokon állt. Most a KF1-re főzött Lite-rom 1.4-es verzióját használom és nagyon állatnak találom minden tekintetben.
Csak azért írok, mert én most váltam meg az i4-em től és az SGS-től is, és nem tudom,hogy elégedett leszel-e a váltással. Nem akarom magamrahúzni az iphone fanok átkait, de nekem nem jött be egyáltalán, az SGS-t használtam inkább. Lehet, hogy éppen kifogtál egy hibás példányt, mert most is futtattam a tesztet , nyomkodom itt a pofámhoz a telefont, de nem hajlandó melegedni.. Remélem, bejön majd az i4 és nem fogod megbánni, de szerintem ezt egy kicsit elkapkodtad, mert véleményem szerint szarabb lesz mindenben az új jelölt..
Azért sok sikert hozzá.
-
lehetséges, a vékony design miatt a proci sokkal közelebb van a felszínhez, és 1az1ben érzed a melegét.
Az enyém is melegszik, de a StabilityTest-es eredmények alapján neked sikerült egy ritka melegedős példányt kifognod. Ilyen iphone-nal is előfordult már a világtörténelemben...#6399: "Meg az is lehet, hogy mindenki más-más módon érzékeli ezt a hőt." Ez így van, engem kicsit zavar, hogy lesz-e baja a telónak, de mivel már sok "melegedési ciklust" túlélt látszólagos károsodás nélkül, sztem elleszek vele. Azért biztiamibizti, a gari lejárta előtt megnyúzom, amennyire lehet
-
Mit veszel helyette? a többi is melegszik (HTC, szifon...) Talán alacsonyabb kategóriában, ahol nem olyan erős a proci, kevésbbé hevül a cucc - ott viszont meg a sebességgel lesznek gondok. Az iphone 5 valószínű olyan teló lesz, ami előrelépést jelent, viszont az még a láthatáron sincs...
-
-
LBandi
aktív tag
A "pinkséget" úgy lehet előidézni: beltérben és lehetőleg olyan vényviszonyokkal rendelkező hely kell hozzá ahol már éppen hasznáná a kamera a vakut (tehát nem túl sötét csak vaku nélkül már zajos lenne a kép) ott kell egy tiszta fehér papír és azt célozd meg a kamerával közelről (15-30cm) akkkor látni fogod a kijelzőn a halványpiros foltot a kép közepén. Megfelelő fényviszonyok melett, illetve nem fullfehéret közelről fotózva a jelenség nem jön elő (rgo ne akarjon az meber makrót csinálni egy papírról beltérben)
-
pzstm
titán
remélem eljön az idő, mikor számomra sem lesz ez kínai
Ne felejtsd el a világújdonság Notification center-t sem, meg persze ezt:
Notifications are also making their way onto the lockscreen, where swiping across a text message takes you right into it. A little something like Samsung's TouchWiz implementation.Még jó hogy a Samsungot perelik éppen emlékeim szerint
-
Megvan a teszt
10 perc alatt 27ről 44°C-ra melegedett fel, 10CPU és 95 db 760MB-os RAM kört futott.
Gyári KE2-es ROM van rajta, nincs rootolva. +a teló egy szoros bőrtokban üldögéltIdőközben eltelt a 15. perc, T=48°C, 15 cpu és 142 RAM kör az állás. A telót olyan forrónak érzem, mint amit 1 óra autós IGO-zás után produkált napon. Teszt mára kilőve
-
Xaels
félisten
Tegra-s eszmefuttatással én is egyet értek. Hiába van itt több gyártó csúcstechnológiája, ha az egyik lefizeti a fejlesztőket.
Megmondom őszintén az i4 az első Alma amire azt mondtam, hogy tetszik külsőre csak az árával nem vagyok kibékülve(számomra nem megfelelő az ár/érték aránya). Meg miután megízleltem a 4,3"-os kijelzőt nem szívesen adnám lejjebb. Játszani nem nagyon játszom, maximum előkapom a SNESoid-ot és egy pár régi nagy klasszikussal ütöm el az időt. Szerintem hiába van erős 3D képesség ezekben a kütyükben, de azokat a régi jól kitalált játékokat egyik újabb sem éri fel tartalomban. Minden másban meg megfelel az Android.
-
killerjohn
addikt
azért érzed a két kijelző közötti különbséget
-
Sógi
addikt
...ha cégesen kiemelt ügyfelek vagytok és 12 ft a hívás+sms, van céges keret is, nem fizetek havi díjat sem, akkor nincs szükségem még egy előfizetésre és szolgáltatásra, én ezért vettem függetlenül nettó árban
Persze akinek nincs hasonló lehetősége mindenképpen megéri előfizuval, én is ezt tettem volna... -
knyitogato
őstag
Fú, hát ezek a fotók sajna nem lettek túl célravezetők
tükröződnek erősen
de azért köszi, hogy csináltála lényeg, hogy úgy tűnik, sok modell szürke felületen (pl állapotjelző vagy a linkelt oldal) sötétebb bal oldalon mint a jobb oldalon. Valaki ezt sárgásnak látja, más sötétebbnek. Szerintem a Samsung erre nem fog reagálni, hanem a következő széria már nem tartalmazza majd a hibát, mert korrigálják fű alatt. Ebben bízom.
-
-
Gizmo94
veterán
Jó neked.. Irígyellek. Nekem ma nyúlták le az i4-emet, az SGS-emre is árgus szemeket vetett egy családtag, már állandóan kering körülötte mint légy a dögön, nem hagy élni, az SGSII-t pedig még meg sem kaptam. Ügyintéző útján, a webshopból rendeltük még a múlt héten, sejtelmem sincs, mikorra fog megérkezni.
Amúgy én mindegyik telefonomat egyszerűen a pólómmal szoktam törölgetni ha már full ujjlenyomatos volt, folyadékot sosem használtam semmit,, fólia egyiken sem volt sosem és eddig mindegyik karcmentes.
-
-
KeFe
tag
Nem feltétlenül: HTC evo 3d
-
T.Peter
őstag
Köszi a segítséget, csak az a baj, hogy mindezt tudtam.
Erről az oldalról értesültem a mali gpu adatairól. Szóval előrébb még mindig nem jutottam.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- No Voice in the Galaxy
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest