Aktív témák
-
kaisers
aktív tag
válasz
mivan80 #45219 üzenetére
Sygichez: Bonyolultabb kereszteződésénél nagyítani kell?? Ezt nem értem, mivel jobb oldalon kinagyítja magától a sávokat, és külön színnel jelzi melyik sávot kell használnod.
Nem akarok senkit meggyőzni, mindenki azt használja ami neki bejön/praktikus, de néha nem árt frissíteni is a program verziókat. Nekem Bp.-en tökéletes.
-
killerjohn
addikt
válasz
mivan80 #45219 üzenetére
tehát azt mondod, hogy az iGo, ahol ha megadok egy címet, és utána SEMMI módom nincs arra, hogy azt a rohadt kis zászlót arrébb rakjam 5 utcával, jobb mint a Sygic? Egészségedre
Engem még nem vitt soha rossz irányba az aura, miközben az IGO gyorsabban meríti a teló aksiját, mint az autós töltő tölteni tudja
de most megnéztem ezt a google navit, és hmm. hát. sokat javult mióta utoljára néztem
egész tetszetős, csak jó lenne, ha magyarul pofázná hogy merre kell menni...
-
pzstm
titán
válasz
mivan80 #45026 üzenetére
My Data Manager pontos és megbízható. Tapasztalatból mondom. Bár nekem elég a 3G watchdog
-
agabe
addikt
válasz
mivan80 #44026 üzenetére
a tunet annyi volt, hogy mondtak a vonal masik oldalan, hogy nem igazan hallanak jol sokszor. kiprobaltam, felhivtam magam masik telorol, es.borzalmas volt a hang...halkabb, kevesbe reszletes mint barmely korabbi telefonommal.
szervizbe beadtam (nem futart hivtam, mert olvastam rola rosszat, es westend nincs messze) , de ott kb egy het ( azaz jovo heten kapom vissza) a javitas, bar ha mar ugyis bevittem, akkor mondtam, hogy csereljek a kijelzot is (fel eves a telo, de homogen hatternel (a legjobban szurkenel latszott) mar voltak felismerheto nyomai a beegesnek. igazabol nem lehetett eszrevenni ha nem direkt kerestem, es normal hasznalat kozben esely sem volt ra, hogy lassam, de egy csucskeszuleknel ne legyen problema semmivel, es ha kell megint csereltetem kesobb...a gariba belefer.
ha visszakaptam akkor tudok konkret tapasztalatot, de az is csak a samsung szervizzel kapcsolatos lesz, mert a mikrofont az eddigi tapasztalatok alapjan jora szoktak cserelni mindenhol. -
rauley
tag
válasz
mivan80 #44013 üzenetére
Samsung Class10 32GB MicroSD például elég fasza.
Por,víz meg mindenálló,kompatibilítással nyilván nem lehet gond,és jó gyors is,HD videók rögzítéséhez is jó a sebessége.
Amellett úgy vettem észre,hogy olcsóbb is,mint a többi memkártya gyártó terméke (Kingston,stb).
12.000 akárhány Ft volt hivatalosan,számlával,mindennel,+ házhoz szállítás.Hmm,most néztem,azóta jócskán feljebb ment az ára,én még tavaly november vége felé vettem.
IItt vettem -
Sógi
addikt
válasz
mivan80 #39105 üzenetére
Rózsaszín...
A ki/be kapcs-ot nagyon könnyű kezelni, a hangerőnek lehetett volna egy picit nagyobb kivágása, de azért lehet kezelni.
0 mozgás! Olyan, mintha ráöntötték volnaVannak az alapkeretben puha béléscsíkok, tehát elvileg nem érintkezik a fémmel, a felső keret felcsúsztatásánál pedig lejjebb nyomtam a telefont (ugye a béléscsík engedi minimálisan), nehogy véletlenül megkarcolja a telefont.
(#39111) Caaabi: A void egy nagyon tuti kernel, nagyon smooth, de kicsit rosszabb akkuidőben...Most visszatettem az androméda kernelét, ez jött be egyenlőre, de van új DK v2.5.2 és a siyah-t is ki kéne próbálni
-
Rotate
veterán
válasz
mivan80 #39066 üzenetére
de én is figyeltem az akciót, csak általában már hamarabb megláttam máshol
viszont az utóbbi napokban nem is volt olyan nagy eresztés, szal azért sem érdekelt annyira... meg lehetett volna azt csinálni jobb appekkel is
ami érdekes, hogy a legtöbb app ezek közül 10 cent most az Amazon Appstore-ban is
nasinas:
inkább régebben baszakodott a Kies, mostanában már nem annyira jellemző... persze fontos az is hogy a legfrissebb Kies legyen a gépre telepítve
-
Sógi
addikt
válasz
mivan80 #38909 üzenetére
Köszönöm szépen!
Vettem is 3 appot, így lehet marketezniVoid kernel nálam: hát baromi smooth cucc, de akkuidőben nem ért el nagy eredményt...kb -1 óra kijelzőhasználat lett belőle az előző kernelekhez képest, de nem mondom, h rossz cucc, bár a bootanim támogatás hiányzik belőle...
(#38917) Rotate: Ez aTSF shell mikor lesz elérhető? Ha vkinek van infója, ne tartsa magában
-
mivan80
aktív tag
válasz
mivan80 #38909 üzenetére
Update:
15 Dec $0.10 apps (self.Android)
submitted 3 órája ago by braaaiinsCyanogenMod[1] Sentinel 3 **
[2] Apparatus **
[3] Camera Zoom FX
[4] Star Chart **
[5] Colour and Draw for Kids **
[6] Shine Runner
[7] Puffle Launch
[8] Talking Ben The Dog
[9] Heavy Gunner 3D
[10] TileStorm HD
[11] HyperJump
[12] Majesty: Fantasy Kingdom
** indicates repeatSzóval ma is 12 lesz 10 helyett!
-
mivan80
aktív tag
-
mivan80
aktív tag
válasz
mivan80 #38482 üzenetére
Érdekes, most néztem meg a 10 centes appok listáját, és nekem nem is 10 van, hanem 11, ráadásul mások mint azon a listán, amit belinkeltem...
Where's My Water?
HD Widgets
All By Myself - Little Critter
FlightTrack
Instant Heart Rate - Pro
SlideIT Keyboard
Train Conductor 2: USA
SketchBook Mobile
Flick Golf!
Christmas HD
Color & Draw for kids HDEz ugye 11 db...
De ugye az előbb rákerestem a Shazam Encore-ra muveszur miatt, és azt is megvehetném 23Ft-ért, már ha ugye nem lenne a fentebb emlegetett probléma...
Ez aztán érdekes!
Nézzétek már meg, nektek mik vannak bedobva akcióba?!
Lhet, mindenkinél van 1-2 különbség, aztán azokból is vásárolgathatnánk!(#38525) muveszur:
Ja vágom, valószínű az Encore + szolgáltatásai azok, amik nem engedélyezettek itthon... Tag-elés? Lyrics?? -
zseko
veterán
válasz
mivan80 #38073 üzenetére
Én megvettem rögtön a SoundHoundot, nem spóroltam rajta
Viszont az EA-t eddig is utáltam, most tettek rá megint, nem lehet megvenni S2-vel a SimCity-t
(#38036) pana0017 csak annyi, hogy nálam nem mindig ismerte fel elsőre az eszközöket (egér, bill) A pendrive-ot azt igen.
-
Rotate
veterán
válasz
mivan80 #37537 üzenetére
nincs rajta tokom, szűzen van mint ahogy a dobozban volt... többnyire rakok alá kendőt, sapkát, bármit, ha leteszem, de néha elfelejtem... gondolom valamikor asztalra letéve sikerült...
az a szar, hogy nincs beépítve a hátlapba... így ha karcos lesz akkor meg lehet baszni...
persze emiatt tokot használni nem fogok, majd ha még az életben sikerül szerezni 2A-os aksit hátlappal, az nyilván segít a helyzeten... egyébként nem értem miért ilyen idióta a Samsung... az emberek viszik mint a cukrot, erre alig gyártanak/szállítanak... vagy ennyire nem kell a plusz bevétel nekik?
-
zseko
veterán
válasz
mivan80 #37506 üzenetére
Jah, értem. Arra emlékszem hogy valakivel beszéltük is, de ezzel a tré keresővel alig lehet megtalálni valamit
Ha működne, hogy a saját hozzászólásaimra rákereshetnék az már túl leegyszerűsítené a keresést
Lehet akkor hogy bepróbálkozom vele és megrendelem.
(#37492) Arcanis, én a windows miatt szoktam rá a vásárlásokra
Mert megkaptam fősulitól (majdnem) ingyé az xp-t, a többit meg letölthettem, így van meg a win7 is, és megtetszett, hogy legális wibt használok, nem kell bohóckodni a frissítésekkel. Így egyre több mindent vettem meg rendesen, meg egyébként is, egy 134e forintos telefont véve ne sajnáljon már az ember párszáz forintot programra.. A barátodnak meg akkor nem ajánlom hogy megnézze a fiókjához tartozó keresési előzményeket, mert infarktust is kap
Múltkor belenéztem, 2007 óta az összes guglis keresésem tárolva van, tematikusan, web-hírek-képek-videók...
-
Soound
tag
válasz
mivan80 #37248 üzenetére
Szerintem valami még se jó, legfeljebb a kártyáddal. Én kb. azonnal kaptam az sms-t. Logolj be https://wallet.google.com-ra, és nézd meg hogy minden kártya adat pontos-e, van-e lovetta webes számládon, asatöbbi. Wallet acountodon belül láthatod majd a vásárlásaidat. Amit tróger dolognak tartok, hogy refund opciót csak market appon belül találtam. Se desktop marketen, se wallet-en belül nem látok ilyet.
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
mivan80 #37248 üzenetére
Én is most regisztráltam (a telefonon Opera Mobile-lal) és nekem (majdnem) minden simán ment. Először a telefonon nem (hibát írt ki mindig, ha vásárolni akartam), csak a webes felületen tudtam vásárolni, de aztán a webes market beállításaiban elrejtettem a nem használt telefonokat (azaz jelenleg csak 1 telefon látható) és ezek után már ment a telefonon is.
-
pedestrian
csendes tag
válasz
mivan80 #37007 üzenetére
Köszi. A Taurust én is néztem. Annyira nem jött be. Túlságosan szélesítette a telefont és csicsás is. Viszont a noname nem néz ki rosszul és lényegesen olcsóbb. Egyébként a keret is véd. Ha nekem eddig lett volna, akkor nem lenne leütve a bal alsó és a jobb felső sarka. kétszer esett le. egyszer aszfalt, egyszer murva. Szerencsére nem a kijelzőre. De a keret megvédte volna. Ez az oldalt alu szín nekem tetszik.
-
mycso
veterán
-
Sógi
addikt
válasz
mivan80 #35975 üzenetére
Dobnék, de nem tudom mivel lekapni, mert rajta van a telón, egyébként ugyanúgy néz ki, mint az e-bay képeken: [link]
De, ha holnap találok vmi értelmes mobilt a cégnél, akkor lekapom..(#35973) DjBlero: A motorozást általában tavasszal kell kezdeni, nem pedig télen
De gondolom te az extrémet kedveled -
Sógi
addikt
válasz
mivan80 #35734 üzenetére
Elég sokféle tokot próbáltam már, de egyszer sem fordult elő ilyen!
Használtam hard case-t, silicont, bumpert és van egy case mate-em is...
Arra tudok gondolni, ha a mikrofon résznél rosszul van kivágva, előfordulhat hasonló...vagy esetleg fémtoknál még előfordulhat, de ilyet használni már túlzás lenne sztem...
Milyen az a case mate tough? -
Arcanis
aktív tag
válasz
mivan80 #35520 üzenetére
Köszönöm, egyelőre nem sokat babráltam a telefonnal, maradt rajta a gyári szoftver, felraktam pár appot, minden megy rendesen szépen
Majd a zh-időszak után fogok komolyabban foglalkozni vele (addig barátkozom az androiddal)Aki rendelt ebay-ről SGP Neo Hybridet (vagy Hybrid ex-et) annak megérkezett azóta?
Szeretnék a héten innen rendelni, ami kb 35 USD 3-5 napos szállítással (azaz 8000 körül).
Megéri ez nekem, vagy jobb az ebay? : ) -
Arcanis
aktív tag
válasz
mivan80 #35103 üzenetére
Na pénteken megvettem, úgyhogy hamarosan kérdezek majd párat!
Hazafelé a boltból leült velem szemben a HÉV-en egy csaj, elővette az LG Arénáját és az első mozdulatsora (az általam is rutinosan, csukott szemmel oly sokszor elvégzett) "leveszem a hátlapot, kiveszem az aksit, vissza, hátlap, telefon be" volt, amivel visszahozta a fagyásból szegény KM900-at. Én csak csendben mosolyogtam, hogy mától már a Samsung über-telefonja lapul a zsebemben...
-
zseko
veterán
válasz
mivan80 #35330 üzenetére
A Brandoval én is megszívtam rendesen, kb. 2 óra alatt sikerült elfogadhatóan feltenni. Elsőre tökéletes(nek mondható) lett, csak visszaszedtem a plusz fóliával együtt
Onnantól jött a szívás. Majdnem kivágtam az egészet, csak drága volt így adtam neki még egy esélyt
Én is celluxot használtam a szöszök eltüntetésére. Ugyanúgy kissé oldalas. Ami nem tetszik, hamar zsírosodik és nem könnyű tisztára törölni, ami persze csak az első érintésig tart..
-
Sógi
addikt
válasz
mivan80 #35338 üzenetére
E-bayről szereztem be és ilyet használok: Ultra Oleophobic, az opticot is kipróbáltam, de pár nap után letéptem, mert annyira torzította a kijelzőt, h elviselhetetlen volt számomra...
(#35335) Gergőkee : Nem értem miről beszélsz, sajnálom
Hallottál már a viccről vagy esetleg a poénkodásról? Smiley mond vmit?
Nem gondolod komolyan, h ilyen kizsákmányoló országban napi 8 óránál többet fogok dolgozni egy köszönömért, ugye? -
engine88
aktív tag
válasz
mivan80 #35115 üzenetére
Nemár.. 1 hónapja akartam venni egy Galaxy S2-t, de mondom már fél éve megjelent, nemsoká jön a Note megveszem azt. Megjött a Note 2 hete, túl nagy.. Akkor veszek mégis S2-t, de egy több mint fél éve megjelent telóért meg nem akarok 100ezret kiadni, mondom akkor gyűjtök még, és veszek 130.000-ért február-március fele egy SGS3-at. Ha most meg az május vagy azután jelenik meg.. Kitudja mi fog megjelenni áprilisban.. Galaxy Note 2, kisebb de okosabb verzió. Mondjuk az a SGS3 lesz. Na nem tudom. Ördögi kör...
-
lefkosia
őstag
válasz
mivan80 #34980 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket
sms mentés megpróbálom, hátha ezek alapján megy.
-
zelma
aktív tag
válasz
mivan80 #34877 üzenetére
Ez nagyon jó, még ebben a krém színben is.
Ehhez hasonló van nekem is feketében. Számomra nem világos miért olyan népszerűek az olyan tokok, amelyek a kijelzőt nem védik. Sokan ki vannak akadva, ha ki kell venni a tokból a készüléket, pedig a legtöbben közülük nem építkezésen, vagy más mocskos helyen melóznak.
-
Rakeem
aktív tag
válasz
mivan80 #34823 üzenetére
Mivan80:
Várom majd a tapasztalataidat. Minden infó jól jön. A héten meg lesz a SGS2 és már előre szeretném tudni mivel bővítsem a gyári tartozékok listáját.
Asszem én is regelek ebayra. Pofátlanul nagy az árkülönbség... Érdemes inkább vári pár hetet mint itthon 2-3-4x drágábban megvenni és néhány esetben ugyan úgy heteket várni...
-
xnace
őstag
válasz
mivan80 #34410 üzenetére
Én a hátlapot nem féltem, mert egy, nem karcolódós anyagból van, kettő, 3500-ért veszek másikat, ha kell. Ellenben a keretet, azt nagyon féltem, külön nem cserélhető, mert a frontpanel része.
Szerintem megjött, de ma még a Postán éjszakázik. Amint kézhez kapom, írok egy privit, hog ne terheljük a topikot.
-
Caaabi
senior tag
válasz
mivan80 #34404 üzenetére
szerintem ha lerakod egy asztalra vagy sik terepre akkor tökéletesen védi mert kiemeli egy kicsit a telefont, "arccal" lefelé szintén védi + fólia ha van akkor azis.. amugy EXböl van ezüstis... Sógi is linkelte néhány HSZ el ezelőtt és szerintem nagyon nagyon jól néz ki viszont ilyen márkátlanabb félébe amit én rendeltem sajnos nincs olyan szin :S
Aktív témák
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robot fűnyírók
- Futás, futópályák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest