Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kajarit
újonc
Kb egy hete jött egy frissítés a cuccra: MAGYAR_4.121.0
Egyetlen baj van vele, hogy megölte az UPnP/IGD protokollon keresztüli monitoringot. Eddig szépen láttam az aktuális le/feltöltési sebességet, azóta stabilan 0 mindig. -
Egzee
őstag
Sziasztok! IPV6-ot hogy kell kikapcsolni ezen a csodán?
-
szotyi/kecsó
csendes tag
Hálózati meghajtóval kapcsolatban van tapasztalatotok? Egyrészt SMB 1-et használ, másrészt 1,5 Mb/s körül van az átviteli sebesség, szóval szerintem az USB is 1.0.
-
pe-T-yaa
csendes tag
válasz szotyi/kecsó #47 üzenetére
Szia! Ez egy szolgáltatói eszköz, nem tudsz rajta szoftvert cserélni.
-
törölt tag
Hi! Azt szeretném kérdezni, hogy ezen a routeren az USB-s résznél lévő FTP IP címét hogy lehet kézzel megváltoztani? Be van állítva egy fix cím, de nem engedi megváltoztatni, csak ki-be kapcsolni lehet az FTP-t. A routeren az IP cím kiosztás DHCP-s.
Segítséget köszi. -
Dlacikaa
újonc
Sziasztok!
Sagemcom F@st3686 próbálom beállítani a megadott tiltó szavak, és domain nevet a profilhoz, amit elfogad, alkalmazza csak még se tilt semmit!
Próbáltam újraindítani de a megadott weboldal bejön simán.
Mit lehetne csinálnia vele? -
szotyi/kecsó
csendes tag
Sziasztok, Nálam pár nap futás után elkezd problémásodni a megosztások elérése, ezért szeretnék valahogy beállítani egy napi újraindítást. Van már esetleg tapasztalata valakinek ezzel? Próbáltam Telneten/SSH bejelentkezni, de blokkolva vannak alapból a 22/23-as porton(ami persze érthető). Esetleg Open WRT-t telepített már ilyenre valaki? Elnézést az analfabéta kérdésért, de coax-al nincs tapasztalatom. Ilyenkor a Telekom konfigot hogyan/mit kell kinyerni a régiből, beállítani az Open WRT-n?
-
aujjobba
addikt
Üdv!
Rádugtam egy vinyót az eszközre, megosztottam hálózati meghajtóként és DLNA is.
Viszont DLNA kizárólag a fotók látszanak, bármilyen klienssel nézem (android, ios, win10).Mi a frászt kellene ezzel kezdeni, hogy a videók és a zenék is megjelenjenek?
A router azt mondja a felderítéssel végzett. -
titán
-
muranyig
tag
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy a sagemcom router mögé (ami a T adott) hogy lehet bekötni egy ac66u-t? Azt szeretném, hogy minden az Asuson menjen a wifi, a nas, a tv, stb, a T-s Sagemcom csak adna neki a jelet.
Köszi a hozászólásokat előre is.[ Szerkesztve ]
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok olyan ban kérném a segítségeteket hogy win7en lenne egy saját filezilla szerver és nem tudom be állítani a port továbbítást ezt esetleg le írná valaki
Köszönöm2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
thomasa
senior tag
válasz Gubek-Einste #41 üzenetére
Köszönöm.
-
titán
-
thomasa
senior tag
Sagemcom F@st 3686AC Wifi erősítésére van megoldás? Sajnos nem látok semmi külső csatlakozót, így gondolom valami extenderrel kellene átlőni. Más hogy oldotta meg?
-
djsilas
tag
A WiFis nyomtatom nem tud ra csatlakozni, a fixen megadott DHCP-s MAC cim hozzarendeleseket neha elfelejti, DMZ nem mukodik, VPN szerver a jelek szerint nem mukodik. Lehet gyari hibas, de annyira nem osztom a velemenyedet, en inkabb raktam moge egy hasznalhato routert...
-
djsilas
tag
Van itthon olyan routerem (igazabol ketto is, mindketto TP-Link, egyik gyarilag tudja, masik csak OpenWRT-vel), ami "forditva" mukodik. Ertsd: wifin egy masik routerre csatlakozik a lakason belul, a LAN portjaira meg mehetnek az eszkozok - igy nem kell kabelt kihuzni a ket router koze.
Van ilyen, letezik, de nem hiszem, hogy a Sagemcom tudna ilyet alapbol. -
titán
-
johnmay
csendes tag
Sziasztok! Régen megszüntetett Externetes kábel előfizetésből maradt nálam egy ilyen Sagemcom F@st3686. [Többször hívtam korábban az ügyfélszolgálatot, azt mondták, nem kell visszavinnem, csak ha a T szól, egy éven belül. Nem szólt. ].
A kérdésem: tudnám-e wifi-s print server-nek vagy esetleg range extendernek használni a készüléket az otthoni hálózatomon?
Köszi előre is!
-
wmati
addikt
-
djsilas
tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már ezen a csodán életre keltenie a VPN szerver részt? Én sehogy sem boldogulok sajnos, se PPTP, se L2TP, sem pedig IPSec
PPTP fullon halottnak tűnik.
L2TP-n mintha már legalább jele lenne a próbálkozásnak, de a kapcsolat nem jön létre
IPSec esetén logba írogat szépen, de kapcsolat nincsSat Apr 07 20:47:17 2018 Port Mismatch Remote = cfef, Local = 1f4
Sat Apr 07 20:47:17 2018 IKE Phase 1 Negotiation Started a.b.c.d==>e.f.g.h
Sat Apr 07 20:47:17 2018 invalid DH group 20.
Sat Apr 07 20:47:17 2018 invalid DH group 19.
Sat Apr 07 20:47:17 2018 IKE Phase 1 Negotiation Complete a.b.c.d==>e.f.g.h
Sat Apr 07 20:47:17 2018 IpSec Security Associations Loaded a.b.c.d==>e.f.g.h
Sat Apr 07 20:47:17 2018 IKE Phase 2 Negotiation Complete a.b.c.d==>e.f.g.hValakinek esetleg valami ötlete? Köszönöm!
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
2 napja kaptam kézhez a "csodát"
Beköt, elindít és teszt! Rögtön első problémám az IPtvvel van. pixeles, szétesik, megáll a kép, bizonyos csatornák be sem jönnek.
A netet 250esre váltottam 120ról. Az első mérést követően 15/9 volt a le/fel sebesség Mondom
Telefon működik Juppiiii . Telekom hibabejelentés. Ok majd 72 óra múlva jelentkeznek. na azóta is várok.
Tudtok valami jó konfigurációt, vagy esetleg frissítést rá lehet tölteni? Milyen beállítások a legjobbak, hogy maxon pörögjön. Rá lehet dugni külső vinyót, hogy pl. filmeket arra mentsek le?
Tudom sok a kérdés, de bocs. Ezért van a topik Neeeem?
Előre is köszi
Üdv
AMAC Budapest Ice Hockey Team #55 Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
icon
senior tag
válasz Gubek-Einste #25 üzenetére
Wifin próbálom... de kábelen is ugyanezt csinálta... a legviccesebb, amikor kábelre kötött notebooktól tagadta meg azt, hogy beléphessek a konfiguráló felületre...
Érdekes hogy a DHCP-nél tudom azt eljátszani, hogy a kijelölt gép címét felszabadítom, akkor egy darabig megint megy. De az is érdekes, hogy a délutáni-esti órákban jön a probléma jobban össze.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
titán
-
icon
senior tag
Sziasztok,
többször futok bele abba a problémába, hogy ezen eszköz használatakor olyan egy nap után asztali gépről egyáltalán nem tudok rajta keresztül a netre feljutni, míg mobilokkal, tablettel simán. Ez csak azért ciki, mert zömmel asztali géppel dolgoznék... és ha egyszer felüti a fejét ez a probléma, egy-egy újraindítással van amikor 10 percig, van amikor fél napig elérhető a net asztali gépről is.
Ami még huzamosabb ideig megoldás szokott lenni, hogy resetelem az eszközt, amennyiben egy-két nap ennek nevezhető... én már bánom hogy a Cisco-t lecserélték erre az ipari hulladékra...
Valakitől valami tipp?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
thotzoltan
tag
válasz Gubek-Einste #22 üzenetére
Köszönöm..
-
titán
válasz thotzoltan #21 üzenetére
Nincsen ilyen lehetőség de nézzél be inkább a fp Telekom topikba.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
thotzoltan
tag
Sziasztok! lehet ezt : SagemcomF@ST3686A routert Telekom ,a beállításokban erősebb jelre bírni?Valaki küldene képeket a helyes beállításról? Köszönöm....
-
vegyszer
addikt
A nyomtató minden, csak nem új.
Samsung ML-1510
A koráról annyit, hogy még rajta van a sulinetexpresses matrica.Ez nem olyan egyszerű, hogy egy szabvány leíró nyelven küldi el az infót a nyomtatónak a Windows?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Azt valaki meglelte, hogy egy öreg nyomtatót hogyan lehetne hátózati nyomtatóvá varázsolni eme modem által?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz macssessz #13 üzenetére
Én most váltottam 250/20 netre. Nekem is van pár kérdésem:
Az USB csak hálózati megosztásra, és nyomtató szerver gyanánt jó? Torrent winyót nem lehet beállítani vele?Mert nekem két szintet kéne ellátni nettel (két külön routerre ez után). És az egyik eszköze lenne kötve egy torrent winyó/fájlszerver, valamint kell UTP a TV/IPTV/PC irányba is...
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Telekomos _SAGECOM F@st3686AC v2 eszközöm lett, 256/20 Mbit-es nettel. Jelenleg 3 gép + telefonok kzt osztja a netet.
A gondom az, hogy a gépek nem látják egymást és nem tudom mit kell állítgassak. Minden gép kilát a netre. Munkacsoport nevek egyformára állítva, hálózat kereséssel mégsem látják egymást. Minden gépen van megosztott könyvtár, vagy vinyó.
Mit és hogyan kell állítgassak?
Találtam benne konfiguráció mentést, azt gyorsan megtettem. Elvileg vissza is tudja tölteni.
Ha resetelni kell akkor elfelejti a kiszállításkori beállításokat? Felhasználói nevek, Jelszók? Vagy visszaáll a matricán lévőkre?Légyszi részletesen írjátok mert nem értek hozzá. Nagyon nehezen állítottam be a régi tplink routeremet is és több éve annak már.
Köszi előre is
Józsi[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
Villámcsapás elvitte temetőbe a CISCO routert és egy ilyet adott most Telekom.
Jó volna ha valami élet jönne a cucchoz . Az sem ártana ha valami adna tuti beállítási tippeket . Elég sok a menüpont ... Mire kell figyelni mit engedélyezzünk és mit tiltsunk ?Információk
Alkalmazott szabvány EuroDOCSIS 3.0
Hardver verzió V1.0
Szoftver verzió MAGYAR_2.84.3
Model Name FAST3686[ Szerkesztve ]
-
szpetya007
csendes tag
Sziasztok! Ti ehhez a masinához milyen sebességel tudtok csatlakozni WIFIvel? Vagy mennyit kéne egyáltalán tudni. Nekem 72 a max amivel csatlakozik és olyan 45Mbpsnél nem tudok többet mérni, pedig a netem 120-as. A régi TP link routeremmel 70-80Mbps-t tudok mérni. Mi lehet a gond?
-
4Grider
nagyúr
Nekem az a tapasztalatom, hogy van Telekom topic a fórumban. Ha minden egyes eszköznek, minden egyes szolgáltatótól topic-ot nyitna valaki, tele lenne szeméttel a fórum.
-
pe-T-yaa
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen csodát a Telekomtól, nagyon hasít! Van benne 5GHz-es wifi is, eddig minden OK. Nektek mi a tapasztalatotok a cuccal?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest