Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
... mondtam h érdekes
egyébként azt is próbáltam, ilyan manuális resetként , kb 1óráig voltak kihúzva, de egyébként az 1h töredéke alatt felejtenek elvileg, de persze nem segített
na egyébként annyi a változás h a kölcsön routerrel egész jól kibékültem , ha be tudok lépni a kezelőfelületére akkor tudok forwardolni : miután applyzek kifagy frissítéssel, de rájöttem ha a powert ki-be dugom akkor megjegyzi a forwardot ( ) is és helyre is áll, na most minden forwardot megcsináltam ezzel a szisztémával.... remélem mostanában nem kell új portot kiengednem
valóban érdekes és már minden ésszerűt kipróbálltam, és még mindig így megy, de mivel most már nagy nehezen megcsináltam a forwardokat, most már annyira nem érdekel, nem lépkedek be a kezelőfelületére csak ha szükséges most már
köszi a választAmi nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Noxy
veterán
Tényleg jó amit írtál de ezt abban az esetben használják ha a reset gombra sem reagál.
Nem tom, de nem lenne 1xüb megnyomni a reset gombot?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest