- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Crypto Trade
- Linux kezdőknek
- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
üdv!
Van egy elég érdekes problémám, próbállom rövidre fogni... :
adott 2 gép, adsl, router
Egy ideig tökéletesen ment a routerem, de kb 2 hónapja --semmi változtatás a gépben, sem hardwares sem vmi xtra softwares-- nem lehet belépni a router böngészős felületére, router reset megvolt, hálókártya le-fel install -sokszor- megvolt, másik hálókártya próba volt, kábelekkel semmi probléma, egyébként mind2 gépen próbálltam de egyiken sem tudok belépni, ja igen és jelenleg már router sem a régi, hanem van nálam egy kölcsön router és azzal ugyanez...
jelenség a következő : amint be szeretnék lépni a kezelőfelületre folyamatos frissítés mellett kifagy, (a régi router azt írta, hogy busy), ha sikerült is belépnem amint portforwardot csinállnék lefagy, ill. olyan mintha töltene, de csak olyan mintha... ekkor ha csinálok egy router ki-be kapcsot akkor a net újra jó...
szóval ez lenne ''röviden'', de fogalmam sincs mi lehet rossz-hiszen gyakorlatilag minden jó, ja igen amit nem írtam még, más böngészővel is próbálltam belépni a felületre, ill. rendszerreinstall is volt
ha valakinek van még valami ötlete mindenképpen ossza meg légyszi, mert nekem már nincs más ötletem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest