- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Crypto Trade
- Linux kezdőknek
- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Mi itthon egy elég régi kb. 5 éves SMC WBR??? ( nem tudom pontosan ) nevű wireless routerrel osztjuk az internetet. Milyen jele van annak, ha egy router haldoklik? Én annyit vettem észre, hogy nagyon lassú az internet, testvéreim is panaszkodtak rá. Bátyám gépébe vezetékkel megy az enyémbe és a húgoméba pedig wireless kártyán keresztük. A lényeg, hogyha direktbe kötöm, tehát modemből gépbe, az internetet akkor megfelelő sebességű lesz a kapcsolat, viszont routeren keresztül akár vezetékkel osztja a netet, akár vezeték nélkül, nagyon lassúvá válik. Ha áramtalanítom, akkor sem változik a helyzet. Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest