- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Gézengúz #24299 üzenetére
A kezdetektől fogva rossz. Eleve a gyári fw egy kalap szar volt, 3 naponta lefagyott, csak az segített rajta, ha kihúztam a falból. Egyszer már cserélték gariban, szó nélkül, meg sem nézték mi a baja. (Vajon miért?) Ez a másik is ugyanolyan fostalicska. Pedig nem torrent szervernek használnám, van 1 mobil és 2 pc ami csatlakozna rá, de hát derogál neki. Wifi stickből is direkt azért vettem tp-linket, hogy biztosra menjek.
Cserélném, csak nem tudom mire.
-
Gézengúz
addikt
válasz
oszkarfincs #24298 üzenetére
Ne fikázd a Tp-Linket, jó az....Öreg már, ha 24-ben ment meg kell próbálni másik tápegységgel, ha nem javul akkor meg újra kell kondizni...
-
oszkarfincs
aktív tag
Sziasztok!
Adott:
- 3-4 éves TP-Link TL-WR1043ND (FW: DD-WRT v24SP2- (03/25/13) std - build 21061)
- 2-3 éves TP-Link TL-WN821N wifi usb adapter
- UPC fiber power 120Hibajelenség: wifin képtelenség torrentezni (kábelen hibátlan). Elindul a letöltés, beáll pár perc alatt stabil 4-5-6 Mib/s-re, viszont kis idő múlva megszakad a kapcsolat. Ezt úgy kell elképzelni, hogy kábé 1 perc leforgása alatt nullára csökken a sebesség, tehát nem azonnal szűnik meg. Csak torrent alatt produkálja és csak wifin. Ilyenkor a windows azt írja, hogy korlátozott hozzáférés és sajnos nem is csatlakozik magától újra. Nekem kell kézzel, jobb klikk/Kapcsolat bontása, majd újracsatlakozással jó lesz megint. Persze ilyenkor kezdődik előlről.
Amit kipróbáltam:
- reseteltem mindent
- DD-WRT-t raktam a routerre
- végigzongoráztam a csatornamódokat, titkosítást, stb-t
- kompletten kicseréltem a pc-t (nem emiatt), kivéve a wifi sticket és a routert ugye
- win 7 helyett 8.1 van
- másik t kliens
- a kliensben a kapcsolatok maximális számát levettem 50-re
- a kliensben a sebesség maximumot 3 megára állítottam. Emiatt ritkábban futok bele a hibába, viszont szeretném kihasználni a 120as netet.A kérdésem:
- Hol van a hiba? A routerben vagy a wifi stickben? Melyiket cseréljem?
- Milyen wifi sticket ajánlanátok ezek után? TP-LiNK-et soha többet nem veszek. -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Kicsi komplikált a kérdés, de hátha tudok megoldást.
ismerősnél van egy vezeték nélkül internet, ehhez kaptak egy ismerösüktöl egy TP Link routert (használt), amit beállítottam és müködik. A gond annyi, hogy az ő telefonjukal felcsatlakozik a wifi-re, de internetezni nem tudnak vele. Nálam a wifi is rendesen müködik egy másik telefonnal.
Ha kikapcsolom a wifin a titkositást, akkor sem tudnak internetezni.Mi lehet a megoldás ?
-
Tamas123D
csendes tag
Üdv, egy D-Link GO-RT-N300 Easy Wi-Fi Router van itthon és naponta többször azt csinálja ,hogy megszakítja a netet és le is dob a hálózatról, nem is tudok rá csatlakozni és ami az érdekes hogy 2 csatlakozási pontot létrehoz.
Ilyenkor csak a router kihúzásával majd visszadugásával áll vissza net megosztás, vagy várni kell 1-2órát mire megjavul.MI LEHET A HIBA???
Segítsetek ,mert felgyújtom már ezt a szart -
Spittleneck
csendes tag
Sziasztok!
3 hónapja vásároltam DIGI 500as netet, hozzá kaptam ezt a borzalmat (ZTE ZXHN H298N) és a telefonon szinte semmilyen applikáció nem működik, mert ez a "router" nem ad engedélyt a használathoz. 2 hete vettem egy TP-Link WR1043ND 2.1-et és nem sikerül a setup. Megcsináltam a Web-based Quick Setup Wizard által leírtakat, de egyszerűen nem tud csatlakozni a nethez a router az UTP kábelt rákapcsolva. De nekem nem is így kéne hiszen akkor a telefont nem tudnám használni. Nekem csak wifihez kellene a router, de hiába próbálom akárhogy csatlakoztatni a TP-Linket a ZTE-hez, nem működik. A telefon Authentication problem-et ír ki. Kérlek segítsetek!
-
válasz
RetepNyaraB #24279 üzenetére
közel sem tudja kábelen sem a 200 Mbps sebességű netet, ezért elsődlegesen a router cseréje lenne aktuális egy a megnövelt sebességű netnek megfelelőre, aztán onnan, a jó alapról építkezni tovább, ha szükséges.
-
Gézengúz
addikt
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
Gézengúz #24285 üzenetére
Szerintem amúgy így van most, mert semmit nem kellett állítanom, csak össze kötni a kettőt és már ment is a net. Igaz nem próbáltam ki a ZTE-be vissza dugva a pc-t, de tuti hogy menne a net azzal is.
Viszont a TP-link meg azért jó mert gigabites és van még egy pc rákötve film másolás miatt jól jön a gigabit.
Na de ezektől eltekintve érthetetlen, hogy ugyanolyan a jelerősség mint a beépített wifis budget zte-vel.
-
Gézengúz
addikt
válasz
SzlobiG #24284 üzenetére
Ha beállítod a Tp linket switch üzemmódba (DHCP kikapcsol + LAN átnevez a ZTE -nek megfelelőre , mondjuk 192.168.1.253) akkor a 2 router egy alhálót fog kiadni, így a számítógépet tökmindegy hogy a TP-Linkbe vagy a ZTE-be dugod, így oda viszed a TP-Linket ahová akarod akár 100m-re is..
Erről van szó
-
SzlobiG
félisten
válasz
Gubek-Einste #24281 üzenetére
Kb 6m és kettő 30-as fal választ el a routertől. De mintha valami lenne a szoba sarkába, mert ha vissza megyek kb 1 métert ott már jó a jel.
Note 4.
Ibm T60.
LG TV.Mind a három eszközzel ilyen gyenge és a ZTE routerrel is. A lényeg a TV lenne amúgy.
Mi a fenétől lehet ez? Ezzel a tplink-el azt hittem jó lesz, de hogy ugyanolyan...
-
-
SzlobiG
félisten
Üdv!
Adott egy Inviteles IPTV előfizetés kettő tv-vel meg egy 25/5 adsl-el.
ZTE zxdsl 931 modem.
Ma beüzemeltem egy TP-Link TL-WR1043ND v2. Routert.
Simán a WAN-ba bedugtam a zte 3. protjából jövőkábelt és azonnal ment is a net semmit nem kellett állítanom. Ez rendben van így? A WIFI is működik nyilván azt jelszavaztam.
Viszont a fő problémám, hogy semmivel se erősebb a wifije mint a zte beépített megoldása. Mitől lehet ez? Azért ez még is egy 3 külső antennás router jobbnak kéne lennie, nem?
-
RetepNyaraB
veterán
A Belkin eddig ket gep között atlag 70-90MB/s tempoval masolt adatokat LAN-on. A net eddig sokkal lassabb volt (16Mbps), tehat arra nezve nincs tapasztalatom. De azt nem tudtam, hogy kabeles összeköttetes alatt se feltetlenül tudja a 200 Mbps-t
A Wifi most nagyon objektiv, mert a gep mellett all a router, amelybe kabelen jön a net a földszintröl. Tehat zavaras kizarva. A gepen levö adapter egy pöcsöm kis Belkin stick, N300 F7D2102 rev.A00. Anno nem volt fontos a sebessege. Nem kerestem utana rendben van-e igy, de az upload nem megy 1Mbps föle (a "nagy" Belkinnel se), miközben az elvileg 10 Mbps lenne, gyakorlatban meg olyan 5Mbps napközben (direkt kabelen).Ennyit tudok hozza tenni. Aszongyatok menjek at a milyen router topikba es ajanltassak magamnak egy repeatert?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #24277 üzenetére
A szolgáltatói eszköz bridged módban van?
Nem, mert szükség van annak a Wifijére is.A router nélkül is van ilyen hiba?
Ez lesz a következő teszt.Köthető időponthoz/eseményhez/használati módhoz a jelenség?
Nem és itt a legnagyobb baj. Elég nehéz letesztelni, mert tényleg csak mp.-ig megy el és mire észbe kapok már vissza is jött a net.Mutass egy jelszinteket a HGW-ből?
Milyen net sebességre van használva?
120 Mbit/s, nyilván ebből az E900 kb. 11 MB/s-ot ad át kábelen max.De nincs sokat használva, 3 eszköz van konstans rácsatlakozva, torrent alig megy.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Olyan problémám lenne egy Linksys E900-as routerrel, hogy néha eldobja a "netet". Tehát A router nem hal le, kapcsolat él, de csak pár mp-re eltűnik az internetkapcsolat, mind vezetéken mind, wifin, de Wifin fent maradnak a készülékek és kábelen is aktívnak mutatja linket.
Ez a router egy UPC féle TC HGW-ről kapja a netet, annak a logja nem mutat semmi rosszat, nem hiszem hogy azzal lenne baj, viszont az E900 logjában se találtam semmit.
Próbáltam Tomato FW-t is, de azzal is ugyanezt csinálja.
Túlmelegedni nem melegszik túl, lehet hogy csak simán meghalt benne valami? Van valami ötlet, hogy kiderítsem, hogy mi a hiba?
-
Kovesz82
tag
válasz
Gubek-Einste #24267 üzenetére
Juj de jó kérdés volt ez, mintha már nem válaszoltam volna rá a tomato firmware alatt és itt vagy 10x. Dehát mit mondhatnék megint? szokásos van egy két zavaró tényező van ott csak, jelerősség -60 dB körül mozog. itt nem azzal van a gond, hanem valami mással, ötlet?
-
válasz
RetepNyaraB #24272 üzenetére
szia,
a gigabit képesség csak a wan és lan portok szabványos sebességében mutatkozik meg, de valós wan <-> lan sebesség hardver (chipset, proci, ram...stb.) függvénye, és abban jelentős eltérések vannak router és router között, az egyik csak 100 Mbps környékén tud, a másik pedig a sokszorosát, tehát nagyon nem mindegy a típus, de ehhez ismerni kell, hogy melyik router mire képes és akkor van rá biztosíték, hogy ténylegesen tudja az elvárt sebességet.
amennyiben megfelelő router kell, ami kábelen tudja a 200 Mbps netes sebességet, úgy itt kaphatsz segítséget; link
a wifi átvitel már nem ilyen egyszerű, mivel az több tényező függvénye, ahhoz a router mellett ismerni kell az ellenoldalak pontos típusát is, de még akkor is csak legfeljebb tippelni lehet, ha a környezeti tényezők (falak száma és milyensége, távolságok, egyéb akadályozó tényezők) ismertek. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Gubek-Einste #24271 üzenetére
Biztos gagyi kis router, de ha madzagon csatlakozik akkor ez is gigabites, mint barmi mas. Az atvitel pedig madzagon IS nagyon rossz. Nincs ra biztositek, ha veszek barmi mast akkor az jo lesz. Tovabbi ötlet esetleg?
-
válasz
peterpal12 #24268 üzenetére
5 GHz-s wifi érzékenyebb a távolságra/zavaró tényezőkre így bár nagyobb sebességet lehet elérni vele de viszont kisebb lesz a lefedett terület nagysága.
#24270 RetepNyaraB
A router elégé gyenge, netes teszt szerint ~80 Mbps-et tud NAT-olni így érdemes lenne lecserélni egy újabb típusra ami már bírni fogja a terhelést.
Pontosan milyen típusú a gépben lévő adapter? -
RetepNyaraB
veterán
Majd elzavartok a megfelelö helyre, addig is:
Elköltöztünk, a szolgaltatonk új csomaggal volt hajlando csak velünk jönni. A kabelmodem/telefon/router/HD recorder most egyben egy kütyü. A földszinten. Az emeletre persze nem er fel a wifi jel es a repeaterem egy kalap szar. Egesz pontosan a földszinten 200Mb/s internet van (legalabb is kabelen), a repeater ebböl az emeleten lat kb 6-10Mb/s-et
Kerdes: az emeleten a regi routeremre (Belkin Play Max F7D4301) ha radugom a uj modemet LAN kapcsolaton (cat6 kabel, 20 meter), majd erröl tovabb viszem a gepre a jelet szinten LAN-on, akkor egeszen pocsek le/feltöltesi ertekeket kapok. Ha direktben dugom ra a PC-t a fentebb leirt madzaggal a lenti modemre, akkor jön a gyari sebesseg, mint a huzat. Ha lentröl LAN madzag->Belkin->wifi a sorrend, akkor is pocsek a vegeredmeny. Meg a repeaternel is rosszabb, holott az wifin kapja a gyenge földszinti jelet, mig ez esetben a Belkin router LAN-on es azt nyomnam wifin tovabb (hogy legyen az emeleten rendes net).
Mi ennek az oka? Valami gondolom zavarja egymast a fö vevöben (ez a földszinti multimedia kütyü) es a Belkin routerben, de nem tudom mi. Reset, gyari beallitasok megvolt, sajat ip cimet adtam neki, nem ertek hozza mit nezzek meg. Halas lennek ötletekertszerk.: a pc-n egy gagyi kis wifi stick van, ezt elfelejtettem. Könnyen lehet, hogy az hatarolja be a wifi kepessegeket. De a kabeles összekötesben ez nem szerepel, ott tovabbra sem ertem hol a gebaszt.
-
fgabor87
tag
válasz
Gubek-Einste #24267 üzenetére
Köszi.
Közben volt egy fw frissítés, mert valami olyan verzió volt rajta, ami az asus honlapján fent sincs. Természetesen a jelerősség nem változott, de a letöltési sebesség most már eléri a maximálisat. Eddig csak 5-7 megával döcögött wifin keresztül.
A csatornát egyébként ugyan oda állítottam, ahol a D-Link-en volt.
Egyelőre még ismerkedek vele. A QoS-t szerintem hanyagolni fogom, ha be van kapcsolva, speedtest futtatás közben a CPU terhelés felmegy 100%-ra. Persze egy Tomato fw biztos jobban kezelné az ilyen dolgokat, de egyelőre még marad a gyári. -
peterpal12
csendes tag
Sziasztok,vásároltam egy ac66u asus routert,egyszerre megy a 2,4ghz illetve az 5. Környéken még senki sem használ 5ghz-est wifi analyzer alapján,illetve 10 hálózat található a miénken kívül 2,4en.
A problémám a következő lenne,a régi olcsó tplinkes router elvitt a szobától a lakás túlvégébe,míg a mostani új router 2,4en elvisz odáig,ha nincs bekapcsolva az 5ghz.
5ghz-el a routernél 200mb-ot hoz,de a szobától 10méterre már nincs is jele... az antennák a gyárinak megfelelően 45 90 45 fokban vannak beállítva,csatornák is a legjobbak,esetleg valami ötletetek nem lenne,hogy mi okozza az 5ghz gyengeségét távolságban? Előre is köszi
-
válasz
fgabor87 #24263 üzenetére
A különbség adódhat a más hardverből is de sokat számít a használt csatorna és a rácsatlakozó eszközök is.
Alapból nincsen baj az Asus gyári antennáival, sőt az 5 dBi-sek kimondottan jónak számítanak általánosságban.#24264 Kovesz82
inSSIDer/Wifi Analyzer mit mutat (2,4 GHz Channels részről kellene képernyőmentés)?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok van használva)?#24265 maxika2004
Szolgáltatói vagy custom DNS van használatban? -
Kovesz82
tag
válasz
maxika2004 #24265 üzenetére
húzd ki a routert majd hagyd kihúzva 5 percig. dugd vissza a tápot, várd még elindul és utána nézd meg mit csinál.
ha nem segít, újraállítás reset után segíthet. -
maxika2004
őstag
Üdv mindenkinek !
Következő netes gebaszhoz kérnék segitséget :
egyik pillanatról a másikra a netes oldalak nem nyilnak meg, viszont pl torrent megy !
Van egy kábelmodem (tarr kft )és egy tp-link 841 nd-s ruteremexplorer ilyen hibaüzit dob a javitásnál, hogy :
" A windows nem tud kommunikálni a következő eszközzel, vagy forrással:
elsődleges DNS kiszolgáló . "Viszont ha a rutert kihagyom, akkor okés minden !
-
Kovesz82
tag
válasz
Gubek-Einste #24261 üzenetére
miért nem lehet, hogy az adatátvitel olyan kevés még mindig? nem értem esküszöm, pedig már a küldő buffert is állítottam magasabbra. Lehet az, hogy nem kompatibilis a médialejátszó a routerrel? nem értem esküszöm. Létezik ilyen dolog különben? mert az előző 56 Mbites routerrel ugyan ezzel a laptoppal ment 22 MBitet is. akkor miért ment annyit? erre tudtok választ adni?
Laptopba egy atheros ar9285-ös wifi adapter van (150 Mbit), a média lejátszó egy O!Play legelső szériás, kábellel csatlakozik az Asus RT-N12 D1 (300 MBit) routerhez, amin egy 1.28-as Tomato firmware van.
-
fgabor87
tag
Sziasztok.
Lecseréltem a D-Link DIR-615 routeremet egy Asus RT N12 D1-re. Elég sokat szenvedtem, mire lett net, de ez nem a router hibája volt, hanem a szemétdombra való Cisco kábelmodemé. :/
Még a csere előtt néztem egy jelerősséget inSSIDer-el, -63 dB körül volt a D-link, és most az Asussal csak -70. Leszedtem az Asusról a két nagy antennát, és feltettem a D-Link kis antennáit, és a jelerősség újra -63 dB. Ez mitől lehet? Ennyire gyenge lenne az Asus antennája? Speedtesten az antennacsere után +1 Mb/s lett a sebességnövekedés letöltésnél. -
fincsi
csendes tag
válasz
Kovesz82 #24259 üzenetére
A régi firmwareval is ugyanez az eset állt fenn, persze véletlen időközönként. Amúgy a mostani fw sokkal jobb mint az előző volt.
Az áramtalanítás lehet jó ötlet, majd kipróbálom és meglátjuk mit hoz. Amúgy azóta szerencsére nem produkálta magát. A csatorna eddig ez a legjobb, mivel az előző próbálkozásoknál annyi volt, hogy kapcsolat megvolt csak épp nem ment keresztül adat rajta. Mivel BitMetert használok és látom a gépen az adatforgalmat.
A PC-t azért zártam ki, mármint a driver gondot, mert a mobil telefon is igy viselkedik ilyen esetben, kivéve ha közel megyek vele akkor áll helyre.
Olyankor kábelről el lehet érni, mivel kipróbáltam, és még az internet is megy. Csak a wifire nem akar csatlakozni. A fenti képből látható pulzáló jelszint jön elő. Néztem már a router log fájlját is,de semmi értelmeset nem ir, mármint utánanéztem és semmi hibára utaló jel ott. -
-
Kovesz82
tag
miről van az, hogy két eszköz közt nagyon lassú az adatátvitel. Egyik egy vezeték nélküli routerre van kötve egy wifi laptop és egy vezetékkel egy média lejátszó. Nagyon lassú az adatátvitel 0,5-2 Mbit szokott lenni max.
-
Kovesz82
tag
válasz
fincsi #24258 üzenetére
próbálj feltenni egy régebbi firmware-t kezdetben. próbálj meg más csatornát nézni, hátha segít valamit. próbát megér. Próbálj még egy hosszabb áramtalanítást végezni a routeren. Mondjuk lefekszel aludni, kihúzod a tápot a routerből, majd felkelés után vissza dugod.
nézd meg még azt, hogy a vevő PC-n frissíts egy drivert illetve a receive buffert növeld meg. Nekem az stabilabbá tette a sávszélességet, talán a jel is ezért hagyja el.
Nézd át a PC-t, nincs-e ütközés az IRQ-knál. mert szerintem ha a router nem öreg, akkor inkább a pc-vel lesz gond. más eszközt is elhagy? pl. telefon vagy másik laptop. Nézd meg még kábellel is, routerre kötve. Ezek mit csinálnak. ezekből sok dolgot ki lehet deríteni. -
fincsi
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #24254 üzenetére
Kezdetnek egy reset + újra beállítást kellene csinálni.
Hát azt már régebben megpróbáltam, kb egy 2-3 hónapja, de úgy látszik nem segített. Kivéve eddig, habár nem gondolom, hogy pár havonta újra beállítás az megoldás.inSSIDer mit mutat (2,4 GHz Channels-ről kellene a kép)?
-95 dBm nagyon gyenge.
Tudom,de ezt csak olyankor csinálja amikor eldobta a jelet, aztán így "ugrál" a jel, fel-le. Olyankor a már előbb említett módon áll helyre,de elég zavaró tud lenni! Pl. tegnap 3x is csinálta, meg tegnapelőtt is legalább annyiszor, az előtt meg hónapokig normálisan müködött!Előtte volt csatorna átfedés gond, de mint ahogy a képen látszik, legalább is szerintem nem zavarja egyik csatorna sem, ha nem így van akkor kérlek javítsatok ki.
Köszönöm. -
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Pár hónapja cseréltem routert egy TP-Link 1043ND-re és kb egyből raktam is rá egy openwrt fw-t. Továbbá van otthon 1 NAS-om ami szintén pár hónapja csinál érdekes dolgokat, pl. elérhetetlen lesz ddns-en keresztül, LAN-on vagy akár a róla megosztott filmet mikor nézem a tv-n akkor szó nélkül eldobja magát. Ugye most 2 lehetőség van, hogy vagy a NAS szarakszik (a benne lévő HDD hibátlan) vagy a belső hálózaton van vmi szar (egyik szakmai fórumon azt monták elsőbb ezt érdemes kideríteni, gariztatás előtt). Lehet valahogy csekkolni, hogy a kettő közül melyik a ludas? vagy csak úgy ha másik eszközre dugom rá/cseráljek fw-t, stb.?
-
-
fincsi
csendes tag
Helló fiúk, lányok a segítségeteket szeretném kérni.
Már több mint egy éve rendelkezem egy TP-LINK MR3420 routerrel méghozzá a V2-es verzióval. Minden tökéletesen működik, mármint modem téren. Olyan problémával találkozott e már valaki, hogy néha "eldobja" a router a jelet. Mármint működik minden rendesen, egyszer csak megszakad a wifi kapcsolat a router és a gép között, és nem enged visszajelentkezni a hálózatra, még telefonról sem enged olyankor csatlakozni. Tehát azért feltételezem, hogy a router a hibás és nem a wifi kártya. A router 2 szobával távolabb van,és a jel mértéke is majdnem maximum (1el kevesebb mint max). Ilyen esetben ha mobillal közvetlen közelében csatlakozom akkor minden rendben és visszaáll a szokásos normális működés (ha aktiv a wifi kapcsolat a mobilon és visszamegyek vele a szobába), vagy ha kézzel újraindítom. Véletlen időközönként csinálja ezt, van amikor sűrűbben van amikor csak havonta egyszer csinál ilyet. Az inSSIDer programmal csináltam egy képet, hogy ilyen esetben mit csinálhat a router nem tudom. Amúgy a legfrissebb firmware van rajta.Tehát a kérdés, hogy tudja e valaki miért csinál ilyet a router?
Illetve, hogyan lehet tenni ellene?
Esetleg másnak csinált e már hasonlót a routere?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat. -
adika4444
addikt
válasz
Alteran-IT #24238 üzenetére
Az eladást húzzuk ki, mert ha DIGI visszakéri, az laza 14-15000 Huf-ba fog fájni. Doboz, szekrény teteje oszt kész.
-
krealon
veterán
válasz
skoda12 #24233 üzenetére
"Korábban stabilan beállt egy szintre és kis ingadozásoktól eltekintve tartotta a letöltési sebességet. Az ingadozások miatt most viszont felére esett vissza az átlag sebesség. Kipróbáltam máshol egy másik routerrel a letöltést, ott is stabilan tartott egy adott sebességet.
Újabban a thunderbird is hajlamos minden második alkalommal timeoutolni a mailek letöltése közben.
Linksys wrt160nl router."
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest