Új hozzászólás Aktív témák

• RetepNyaraB

veterán

Majd elzavartok a megfelelö helyre, addig is:

Elköltöztünk, a szolgaltatonk új csomaggal volt hajlando csak velünk jönni. A kabelmodem/telefon/router/HD recorder most egyben egy kütyü. A földszinten. Az emeletre persze nem er fel a wifi jel es a repeaterem egy kalap szar. Egesz pontosan a földszinten 200Mb/s internet van (legalabb is kabelen), a repeater ebböl az emeleten lat kb 6-10Mb/s-et :(((
    Kerdes: az emeleten a regi routeremre (Belkin Play Max F7D4301) ha radugom a uj modemet LAN kapcsolaton (cat6 kabel, 20 meter), majd erröl tovabb viszem a gepre a jelet szinten LAN-on, akkor egeszen pocsek le/feltöltesi ertekeket kapok. Ha direktben dugom ra a PC-t a fentebb leirt madzaggal a lenti modemre, akkor jön a gyari sebesseg, mint a huzat. Ha lentröl LAN madzag->Belkin->wifi a sorrend, akkor is pocsek a vegeredmeny. Meg a repeaternel is rosszabb, holott az wifin kapja a gyenge földszinti jelet, mig ez esetben a Belkin router LAN-on es azt nyomnam wifin tovabb (hogy legyen az emeleten rendes net).
    Mi ennek az oka? Valami gondolom zavarja egymast a fö vevöben (ez a földszinti multimedia kütyü) es a Belkin routerben, de nem tudom mi. Reset, gyari beallitasok megvolt, sajat ip cimet adtam neki, nem ertek hozza mit nezzek meg. Halas lennek ötletekert :R

szerk.: a pc-n egy gagyi kis wifi stick van, ezt elfelejtettem. Könnyen lehet, hogy az hatarolja be a wifi kepessegeket. De a kabeles összekötesben ez nem szerepel, ott tovabbra sem ertem hol a gebaszt.

Új hozzászólás Aktív témák