Új hozzászólás Aktív témák

• Akelaus

senior tag

Rockmaraton, péntek: Tormentor. Kegyetlen volt. Totál olyan képet mutatott a banda, mintha nemhogy 30 éve nem játszanának folyamatosan, hanem hetente klubbulikat nyomnának. Ok, össze lehet gyakorolni, de akkor is az ilyen buliktól lehet fosni, hogy a legenda lerombolja magát. Szó sincs róla! Majdnem tökéletes volt, egy kontroll-láda problémát leszámítva.
    Aznap volt még Sear Bliss amit végignéztem. Nekik is sikerült nagyon jó koncertet adni, az új számok is jól szólnak élőben.
    Belenéztem a Carpathian Forest koncertjébe is, nem az én zeném. Másoknak láthatóan bejött, szép tömeg volt a koncertjükön.
    AWS: ( :D ) nem néztem végig, 1-1- számra ragadtam ott. Élőben elég meggyőző a zenekar, viszont nem tudom pár év múlva bárki emlékszik majd rájuk, ha nem lett volna az eurovíziós dolog.

Szombat: Krampüs: lehengerlő. Állatok! :D
    Bloody Roots-nak szerintem nem tett jót a korai fellépés, szép tömeg jött így is össze a színpad elé, Smici kiénekelte magát rendesen. Jó volt a végén hallani a névadó dalt a Sepulturától. :C
    Belenéztem még az Agregátorba, az Omenbe (sajna a mai napig nem tudom megszokni, hogy nem a Kalapács Józsi az énekes), Pokolgépbe (szintén nem tudok megbarátkozni az új énekessel) Spasm-na itt ledöbbentem. :D
    TIAMAT: volt mitől fosni, ugye az énekes mindent megtett, hogy egy roncs legyen. Nem is gitározott, csak énekelt. Bevallom nekem az eleje csalódás volt,(annak ellenére, hogy tökéletesen eljátszottak mindent, ének is rendben volt.) nagyon vártam a Wildhoney-ról játszanak már valamit. Megtörtént. Maga a csoda.A koncert második felét az az album tette ki, ha jól emlékszem 3-4 számot játszottak róla. Johan Edlund (énekes) nagyon barátságos volt a közönséggel, sokszor hálálkodott a tömegnek. 1 szó mint száz engem a végén sikerült lenyűgözni.
    Ossian: hozta a kötelezőt, maradtak ki klasszikus számok, az utolsó album miatt, de ártani nem ártott.
    Az utolsó általam megnézett zenekar pedig az AkelA volt. Ki nem hagytam volna, főleg szilveszter után ahol ugye rotty lett a zenekarnak. Jelenleg négyen vannak a bandában. A hangzás miatt jó lenne mégis egy gitáros még, így kicsit szellős. Főnök elmében volt, látszott élvezi amit. Rögzítették a koncertet, legalábbis két kamerás felvette, technikai gond itt is volt, a dobos (Király Zoli) szétküldte a lábdobot. :D
    Nem volt bénázás, nem volt botrány, nagyon jó kis koncertet adtak.

Bocsi, h ilyen hosszú lett! :) :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák