-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Eddig aktív felhasználója voltam a TransferWise kártyámnak több külföldi országban de itthon még nem kellett bevetnem.
Most bankot kényszerültem váltani (Erste) és tapasztalom, hogy iszonyú drága a korábbi OTP Jump számlámhoz képest (ezen még nem volt tranzakciós adó).
Ha beszerzek egy Revolut számlát, akkor tudom majd belföldi Ft utalásokra használni díjmentesen? Illetve Erste Mastercard debit kártyáról fel tudom ingyenesen tölteni ugye? Tehát összegezve a célom az lenne, hogy ingyen tudjak belföldön utalni és kp -t felvenni.
Köszi előre is a válaszokat!
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Volt már aki használt Revolutot ingatlan árának mozgatására (20-30M -os nagyságrend)?A lényeg, hogy A bankból B -be kell juttatnom a pénzt, de elég költséges az A bank kondíciója. Gondoltam, hogy csinálnék egy bankkártyás feltöltést Revolutra A bankból, és Revolutról meg utalással B bankba juttatnám a pénzt.
Ez hülyeség lenne? A Revolut befagyasztaná a számlát kivizsgálásig?
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Ki hol ajánl Revoval ATM -ből kp -t levenni? Horvatorszagban megszivtuk, 10€ -t chargolt az ATM idegen kartyahasznalati dijra... Most Ausztriaba kellene egy kis eurot.valtani, sok helyen meg nem ismerik a bankkartyat
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest