Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sisco2

tag

válasz kovisoft #50227 üzenetére

Lehet hogy ez mégcsak valami teszt üzem, és pl. egy hónapja még máshogy működött.
    Akkor belefutottam olyanba hogy piaci teljesítéssel jobb árfolyamot mutatott adott összegnél mint amennyiért váltott végül. Szerintem már akkor is ezt a sávos árfolyam rendszert alkalmazták, csak az app nem jól mutatta.

Utóbbi időben így váltok hogy szórakoni kell az összeggel és figyelni hogy hol van a sáv széle hogy jobb árfolyamon váltsak. Limitáras szerintem max. a hirtelen árfolyam változástól spread tágítástól véd meg.

Egyébként limitessel váltok én is, de elötte megnézem piaci teljesülésnél hogy mekkora összeget váltsak a jobb árfolyam miatt, és utána beadom közel ahhoz a piaci árhoz a limites megbízást így szinte azonnal teljesül.

De nézd meg hogy nálad hogy működik, nem kell váltani hozzá elég csak beírni az összeget és látod hogy más árfolyamot ír ki összegtől függően.

Nem hiszem hogy még akár ezt is így véglegesnek gondolják azért ettől jobban kellene kommunikálni a user felé.

szerk.
    nmit

[ Szerkesztve ]

• ACE-

addikt

válasz kovisoft #50227 üzenetére

A limitárnak az a lényege, hogy amikor az alá vagy az fölé megy (illetve azt eléri), akkor azon az összegen fogja beváltani az általad megadott összeget. Ha éppen felfelé megy, vagy másik irányban épp lefelé, akkor sosem fog teljesülni, illetve csak akkor, amikor megint vissza, vagy felmegy arra a szintre... de az is lehet hogy ez csak 1 hét, vagy 1 hónap múlva történik meg... Ez az értelme.

Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)

Új hozzászólás Aktív témák