- Hálózati / IP kamera
- XPEnology
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz csucsbicep #9449 üzenetére
Értem, köszi.
-
agemate
addikt
Sziasztok!
Az AMD A10-5700 APU elegendő 2GB-os HD7850-hez 1080p-ben?
-
agemate
addikt
Hozzátenném, hogy a package temp nagyon ugrál, folyamatosan 5-6 fokokat lép fel-le. A CPUTIN hőmérséklet a terhelés mértékével teljesen azonosan emelkedik, illetve csökken.
-
agemate
addikt
"A szorzó módosítását illetően annyi mozgásterünk van, amennyit Turbo Boost megenged, hiszen a tuninghoz ez a technológia is a szorzó növelését használja. Ez az alap szorzóhoz képest néhány fokkal nagyobbat jelent, például egy Core i5-2300 esetén a 2,8 GHz frekvencia 100 MHz (BLCK) × 28 (szorzó) képletből alakul ki. A BIOS-ban kiválasztható és még működő szorzó a 33, így BLCK növelés nélkül maximum 3,3 GHz-ig juthatunk. A szorzózár nem vonatkozik a memóriára és a grafikus alrendszerre." forrás
Eszerint a nem K-s Sandy i5-ök is valamennyire tuningolhatók. Két kérdésem van: H61-es alaplapban is van erre mód? Működik a Turbo Boost a tuning után is?
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz DonThomasino #2104 üzenetére
Nem. Az i5-2500K egy jó P67-es alaplappal legtöbb helyen gyorsabb, mint az állatgyors i7-8xx, szerintem ezzel megadtam a választ. Jelenleg nem nagyon van olyan számítási feladat, ahol az 1155-ös i5-ök kevésnek bizonyulnának.
-
agemate
addikt
Processzor összehasonlítást készülök írni de nem tudom, játékokon kívül milyen programokkal teszteljek. Átfogó írást készítek. Miket tudtok ajánlani? WinRAR, Cinebench, több nem jut eszembe..