- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Jelszókezelők
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- YouTube
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Itt az AI-képes hallókészülék
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordEVO
tag
Aaah pont most vettem meg az evvegi leakciozas soran a felujittott trilogiat egy csomagban. Sosem jatszottam ezeknek a regi eredeti verziojat es igazabol csak a negyet akartam megvenni, de igy csomagban jo aran volt es megvettem a trilogiat. Nagyon elvezetes volt a 2 es a 3 is, de amire nagyon vartam az a 4. Pont most jatszom es ellegge a jatek kozepebe lehetek, de nagyon elvezem es ritkan ad ilyet nekem manapsag egy jatek, hogy izgatot vagyok,hogy jatszam.
-
Sirandrish
legenda
Az is nagyon tetszett, de valóban...abban sem sok gameplay akadt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
myckey
veterán
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Hasonló, mint a S. Hellblade ( ? )...azzal sem mindenki békül ki, mások meg az egekig magasztalják. kb.
Nem mindenkinek fekszik a megvalósítás.Szerintem mind klassz, ezekből kellene többet eladni, megvalósítani...sem mint a sokadrangú, tucat, AAA akármikből.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Sirandrish
legenda
Az SH2 kimaradt (még), de az AW2 szerintem sehol sincs a RE 4hez képest.
Tetszett, végig is vittem, de az inkább egy virtuális LSD trip mintsem játékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
GodGamer5
addikt
Kár, hogy a Silent Hill 2 remake, meg az AW2 a béka segge alatt van eladásokban, pedig mindkettő jobb volt mint a Resi4..
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Montanaxy
aktív tag
Megérdemelt számok. Egyedül a 3. lett összecsapva. Ott is lehetett volna még egy karaktert betenni. Sokkal több volt a 3 ban.
-
Sirandrish
legenda
Meg is érdemli, és én hozzá is járultam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest