- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
- Mesterséges intelligencia topik
- Vivaldi (böngésző)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Hi!
Én it dolgozom Bővebben: link.
Nálunk is 1000-1100 óra között van a képzési idő. Ennél nem nagyon lehet alacsonyabb, mert a minimum a rendeletben van meghatározva. A tematika szinte mindenhol ua., mert az szintén meg van határozva. Persze kisebb eltérések mindenhol lehetnek. Sztem a lényeg az oktatókon és a leadott anyag minőségén múlik. Nagy dolgokat sehol ne várj. Ez a képzés arra jó hogy az alapokat megtanuld a rendszergazdai területen és utánna tudd, hogy merre akarsz tovább menni illetve ha elakadsz valahol vmi melóban akkor körülbelül tudd merre nézelődj a megoldás után.
A Ms, Cisco tanfolyamokhoz elméletileg nem kell előképzettség, de nem árt. Én végigültem jó sok Ms modult és sok mindent nem mondanak el, mert a gyakorló rendszergazdáknak ez már megy (csak már dolgozó rendszergazdákkal voltam).
X-Comnak igaza van. Ha nem csak beseggeled akkor sokat ér az ott megszerzett tudás. Csak nekem ezért az első autóm árát kellett rááldoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest