Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Húha... azért vannak itt bajok
Ha fegyvertartási nélkül, 18év alatt lehetne fegyverhez jutni és így sebesülnének/halnának meg gyerekek, akkor az a törvényhozók hibája?
Ha egy mély kút kávájára fel lehet mászni, és onnan az ismeretlenbe lehet ugrani, hogy a nyakát szegje, akkor azért a minden-kutak-építője a hibás?Kicsit nézzenek már körül a szülők is a maguk portáján!
Óvónéninek úgy kényelmes, hogy FB csoportba szervezi őket. Szülőnek meg úgy kényelmes, hogy tökmindegy mivel baxxa el a kölyök az időt, csak addig se kelljen vele foglalkozni.Ugyanez volt a TV-vel is anno (meg előtte a könyvekkel, stb).
Lettek "öngyilkosok" már a dragonball miatt is. Ahogy végeztek magukkal emberek - társadalmi kirekesztés miatt - már bőven a FB, sőt internet előtt is.
Nem tetszik a műsor, ami a TVben megy? Ne nézd. Sőt, én most mondtam le az előfizetést is.
Ugyanígy működik ez a net esetében is. Nem tetszik a FB (amúgy nekem se), ne regisztrálj. Sőt - lévén ez egy szakmai fórum -, gondolom, tudod, hogy lehet szűrőket beállítani, portokat/weboldalakat tiltani.És ettől függetlenül nem hiszem, hogy ez lenn a megfelelő megoldás (csak, ha már kényelmes kell, akkor legalább ez a kebésbé káros).
Mi lenne, ha inkább foglalkoznának a kölykeikkel, ha már bevállalták őket.
Vagy, ha ez túl komplikált, fárasztó és időigényes, akkor vettek volna kutyát.[ Szerkesztve ]
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
őstag
kokov +1
Érdekes dolog ez a FB. Annak idején én elég sok hasonlóságot véltem felfedezni a FB és az IWIW között. Mielőtt bárki leordítana hogy "ez nem az , ez jobb" - nos , hát lényegében ugyanaz - kisebb módosításokkal .
Ezt az adomány / alapítvány mizériát átlátni kb lehetetlen és szerintem pont ez volt a cél ....1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Louro
őstag
Hát ez hihetetlen....ha ezt komolyan gondolod, akkor vagy orvos vagy rád vonatkozik az eleje.
Ennyi erővel Bíró Lászlót is szidhatnád, mert olyan eszközt talált fel, amivel számos törvény született, te szerződéseket írsz alá. Vagy az internet feltalálóját, felhasználóit is szidhatnád, mert folyamatosan terjesztenek hoaxokat (is). Teller Edét már meg sem említem.
De a jó Istent is hibáztathatnád, hogy egy olyan fajt teremtett a 6. napon, ami folyamatosan írtja környezetét.
Ha ez nem volt túl egyértelmű, akkor egy egyszerűbb hasonlat: Attól, hogy pisztolyt adsz valaki kezébe, még nem fog összevissza lövöldözni.
Elnézést a többi olvasótól, de ezeket az agyatlan konspiratív gondolatokat nem bírom
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
MarQs
senior tag
Nem kéne hogy reagáljak, de egyszerűen zseniális ez az agymenés, amit felvázoltál, így nem bírom megállni, hogy ne írjam le: a Fészbúk csak egy eszköz! Ha úgy tetszik, csak egy újabb kommunikációs csatorna és részemről Zuckerberg nem tesz mást, csak tükröt tart a világnak! Jó képet mutat róla, hogy milyen bizonytalan és állandó önigazolást kereső (beteg) lény az ember.
Én inkább örülnék a helyedben, hogy egy újabb lépéssel megint közelebb kerültünk a teljes kórképhez..."Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
Воланд
titán
na vegre, hasznalhatom ezt a gifet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest