- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszykj
aktív tag
A Megasztár kb a Bikicsunájjjjj miatt lett sztem a legnépszerűbb.
A felhasználói körökből viszont egy érdekesség:
Nagyon sok családban - háztartásban figyeltem meg, hogy a "szülők" közül mindenki a google-ba pötyögi be a megtekinteni kívánt oldalt, hiába tudja a megtekinteni kívánt oldal teljes webcímét...
Köztük édesanyámon vettem észre először, amikor megálltam egyszer mögötte, mit is pötyög: www.iw*.hu ... mondom OMG anyám te mit csinálsz ?
-
_Scythe_
aktív tag
Valószínű írták már előttem, vagy csak nekem furcsa, hogy xxx találatok nem szerepelnek benne? Nem tartom valószínűnek - még a foci VB alatt sem -, hogy a "chicks with dicks" vagy a "big tits" kereső kifejezések ne lennének toronymagasan az elsők.
-
-
Stofy
csendes tag
válasz WonderCSabo #52 üzenetére
Az egy dolog, de Magyarországon, még mindig nagyon sokan a tévéből, illetve a különböző napilapokból élnek, csak azoknak hisznek. Ott meg, mint tudjuk, terjedelmi és egyéb okokból nem jelenik meg minden, amit mindenkinek tudnia kéne.
-
naxa
csendes tag
"érdekes módon a keresések gyakorisága nem tükrözte a valós (szavazatokban a választásokon testet öltő) sorrendet."
Miért tükrözte volna?! Kizárólag arról a pártról kellene tájékozódnunk, amelyikre szavazunk?!
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest