Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #10621 üzenetére
Ez remek hír... lassan az én akksim is megadja magát, azon kívül semmi bajom a telóval. Meg nem igazán találok alternatívát abban az árban, amibe ez fájt.
Egy linket tudnál adni, hogy pontosan honnan és milyet rendeltél?Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok. Legfrissebb eu.dev-en hogyan lehet működésre bírni a youtube vanced-et? Nekem sehogy se sikerült.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #10283 üzenetére
Ma volt időm nekiugrani....21.3.3 feltelepült, de a TWRP-t legyalulta és csak a kínai recovery jön be.
Újra kellene telepítenem, de sajnos linux alól eddig nem sikerült.Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #10281 üzenetére
Köszönöm szépen, amint lesz rá időm fel is tolom.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #10273 üzenetére
Mik a személyes tapasztalataid ezzel a rommal? Akku hogy muzsikál? Gapps kell hozzá?
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Nekem nem akar lejönni a legfrissebb eu stabil...ota próbáltam, de nem tölti le. Szedjem le és telepítsem twrp alól?
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Szerintem nem olyan stabil, mint a 11. Néha fagy a böngésző (opera) néhány pillanatra. Most Nova launcher-el használom, de ezzel sem győzött meg igazán. Most épp a fényerőt nem tudja beállítani, pedig a lámpa alatt ülök... Én úgy érzem vannak még hiányosságok.
Sajnos gpayt nem használok.Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
A legújabb RevOs-t próbálta már valaki? Már ott tartok, hogy a google térkép el sem indul, minden más meg irtó lassan nyílik meg.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Én ezt használom egy hete: xiaomi.eu_multi_MI9_V11.0.7.0.QFACNXM_v11-10
Tökéletesen meg vagyok elégedve. 5-7 óra kijelzőidő jön össze egy- másfél nap alatt. Folyamatosan fut a viber, gmail, chrome, spotify. Ezeknél minden korlátozás ki van kapcsolva. AOD jelenleg nincs használatban.
Egy dolgot nem tudok megszüntetnei: ha a kijelző jobb sarkától simítok felfelé akkor bejön a google asszisztens, sőt néha feloldáskor is.[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
A gmail és a viber értesítéseit nem jelezte az értesítési led, sőt az sms-ét se, bár az annyira nem hiányzott. Az AOD meg ette az akkut és a fényereje is bántó volt. Időzíteni sem lehet és testre szabni se igazán.
Ezeken kívül semmi bajom sem volt. A rendszer gyors, jól bánik az akkuval. Fagyás, akadás nálam nem volt.
Ha ezeket meg lehetne oldani, azonnal tenném is vissza.[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Ha PE plus-ról vissza szeretnék térni RevOs-re mi a jó eljárás?
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #6852 üzenetére
Pedig az nagyon hiányzik nekem is. Lekaptam a crDroid-ot, este kipróbálom. Meg talán a Havoc-ot. De ha egyik se jön be, akkor megy vissza a stabil RevOs.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #6848 üzenetére
Megnéztem mindenhol, de sajnos nem jelez a led, se a viber, se a gmail.
AOD nélkül még el tudok lenni simán, így legalább parádés az üzemidő: közel 4 óra sot és 59%.Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Egy napja használom a PE plust. Eddig elég jól muzsikál, nincs akadás, akku jól bírja. Viszont lenne pár kérdésem.
Az AOD-t valamilyen módon testre lehet szabni?
Az értesítő ledet működésre lehet bírni? Csak töltés közben világít, de se emailt, se viber üzenetet nem jelez.Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #6841 üzenetére
Mekkora ostoba vagyok...hiszen oda is írtad
Látszik, már nagyon régen romoltam.Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #6839 üzenetére
Köszi a segítséget.
Valamiért a format data nem megy....Nem engedi beírni a jelszót.[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Nincs esetleg valaki, akinek felesleges a type c- jack átalakító? Az enyémet befogtam melóba, mondanom sem kell, hogy pár nap alatt fekete lett...
Vagy honnan lehet valami strapabíró, fekete darabot beszerezni?
De ha van valakinek tapasztalata jó minőségű type c fülessel az is érdekelne.[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz technoboi #6051 üzenetére
Hetek óta RevOs-t használok. Semmilyen hibát nem tapasztaltam eddig. Amik nálam folyamatosan futnak: viber, chrome, gmail, youtube, spotify. Állandó adatkapcsolat, időzített, 16 órás AOD. Egy nap simán megvan 4-6 óra kijelzőidővel. De volt már két nap is 4 óra kijelzőidővel. Amiben nagyon jó az a készenléti fogyasztás. 8 óra alatt 1-2 százalékos merülés.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz laci laci #5438 üzenetére
Én mostanában így járok el minden rom telepítésekor:
telepítés menete :
twrp fel
utolsó eu dev rom telepít
twrp indít-format data-yes
twrp újraindít
speciális törlés-ott minden pipa és törlés
twrp NEM indít újra !
PE rom felmásol
PE rom telepít
wipe cache
restart systemVáltottam már így eu dev-ről pe-re, pe-ről revos-re. Minden alkalommal hibátlanul.
A leírás juve600-tól származik.Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz juve600 #5312 üzenetére
Mennyire stabil ez a rom? Dupla koppos ébresztés, altatás van benne? Arcalapú feloldás? Gesztusvezérles?
Lehet teszek vele egy próbát, mert a mostani eu dev kissé gáz lett... Ráadásul nálam sokkal jobban merül, mint az előző heti, pedig minden ugyanúgy van beállítva.
Esetleg egy linket tudnál dobni, hogy hol érhető el?
Köszi[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Van már bevált fólia a telóra? Érdekel sima fólia és üvegfólia is.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #5053 üzenetére
Majd kisakkozom, de egyelőre tárgytalan.
Az összefoglaló alapján simán felment az eu dev.Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Srácok, holnap letelik a várakozási idő... irány a BL nyitás... Jobban vártam, mint kisgyerek a karácsonyt.
Első körben Eu dev fog felmenni. Mi annak most a pontos és megbízható telepítési módja? Az összefoglalóval tisztába vagyok, de az utóbbi napokban olvastam tőletek ettől eltérő megoldásokat is.
Előre is elnézést szeretnék elnézést kérni minden olyan fórumtárstól, akit esetleg a nyugalmábam megzavar ez a romolós hozzászólás.
Ui remél az asszony azért hozzám jön januárban....[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Silenzio #4969 üzenetére
Azért nem egyszer sikerült már azt bizonyítani, hogy néhány ügyes fejlesztő sokkal jobb romot készít, mint a gyári. Sőt, hányszor fordult elő, hogy a tanult, jól fizetett fejlesztők úgy eltoltak egy-egy frissítést, hogy használhatatlan lett a készülék.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Roland0224 #4889 üzenetére
Köszönöm. Alapból Svájc a beállított régió. Próbáltam több témát, de mindnél maradtak a szögletes ikonok. Akkor ilyen lesz, amíg le nem jár a BL nyitási idő....
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Roland0224 #4877 üzenetére
Nálam is gyári téma van, de bizonyos ikonok nem ilyen lekerekítettek, hanem ocsmány szögletes.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Kellene egy kis segítség.
MIUI Global 11.0.3.0 Stabil rendszer fut jelenleg a telómon.
Az ikonokat meg lehet úgy változtatni, hogy mind egyforma legyen?
Azt miért csinálja, hogy random módon feloldáskor a google segéd jön be? Valamit már olvastam erről, csak nem találom az adott hozzászólást.Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
Ma boldog tulajdonosa lettem egy MI9-nek. Eddig tetszik, öröm és bódottá (egy Note 5 Pro-t váltott). Viszont a BL nyitásnál elakadtam. Ugyanis csak linuxos gépem van és nem tudok elindítani egy miflash verziót sem. Egyelőre csak az érdekelne, hogy hány órát kell várnom.
Valaki járt már hasonló cipőben?[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Lassan le kellene cserélnem a Note 5 prot. Ez a teló a kiszemelt, mert a jelenlegi ára nagyon kedvező.
Néhány dolog érdekelne.
Mennyire agresszív a memóriakezelés 6 Gb ramnál? Mert jelenleg attól kapok agybajt, hogy a három, állandóan megnyitott böngésző ablakot mindig újra tölti.
AOD mennyire testreszabható Miui 11-en?
Közelség érzékelő normálisan működik?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest