-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
punkstyle
tag
válasz
Viktor0610 #4998 üzenetére
Jó meglátás!
Egyébként semmi újdonságot nem véltem felfedezni eddig. Decemberi biztonsági frissítést tartalmaz! -
-
baitsee23
őstag
Találtam egy Magisk modult, amivel rootolt Xiaomi.eu stable-lel is lehet full HD-ban netflixezni.
-
baitsee23
őstag
Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Új évet!
-
pedrobike
aktív tag
Békés Boldog karácsonyt kívánok nektek 🌲
-
punkstyle
tag
Sziasztok! 2 hete frissítettem a telót manuálisan 12.5.4-ről 12.5.6-ra...a közelség érzékelő a tegnapi napig tökéletesen működött. Érdekes...
Más észrevétel, kb 3 hónapja a felső sztereó hangszóró hol szól, hol nem(vagyis csak nagyon halkan), totál random... Illetve az értesítő led fénye az örökkévalóság mezeire távozott, ugyanis már az sem működik!
Valakinek ilyen problémák? -
busman
veterán
Létezik , hogy az utolsó 12.5.10 szoftver miatt recseg a mikrofon? Nekem úgy tűnik a frissítés óta xarakodik.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Barátomnak van egy 10T Pro 5G telója. Tegnap összekapcsoltuk egy Huawei Watch GT "okosórával" Aptoide-n keresztül felrakott Huawei Health APP-al.
Akku optimalizálásból kivettük a Health-et (nincs korlátozás) illetve engedélyeztük a háttérben futást is számára
Sajnos a telefon tétlen módjában az óra jelzi, hogy leválasztva. Felélesztve a telefont visszakapcsolódik.
Mi az amit még állítani kellene, hogy ne szakítsa meg a BT kapcsolatot a telefon az órával, ha épp nincs nyomkodva a teló?
Nem tudom milyen szoft van a telón, de root-olva nincs a készülék
A teló nincs a közelemben csak szóban vagy írva tudom barátom felé továbbítani a teendőket
-
baitsee23
őstag
[link] Találtam egy ROM letöltő appot, de lehet, hogy csak nekem új.
-
rzoli
senior tag
Az eu/eu weekly rom felhozatal még a MI MIX3- telefonon is sokkal jobb és stabilabb volt. Talán egyetlen esetre emlékszem, amikor a weekly rom a 10-11 hónapos modellnél komolyabb problémába futott bele. Itt meg...
Pedig az a telefon egy meglehetős réteg telefon volt, a kicsúszó lapjával, viszonylag karcsú akkujával.
[ Szerkesztve ]
-
akibor000
aktív tag
-
rzoli
senior tag
válasz
Viktor0610 #4975 üzenetére
Igen kézzel letöltöttem és twrp-ből este még telepítettem. Eddig nem láttam semmi különbséget.
-
Tiédetis
senior tag
Este felhozta frissítésre, de alacsony volt az akku töltöttség és nem akartam vele vacakolni, majd reggel, gondoltam. Reggelre eltűnt. Megint egy jól előkészített fix rom
-
trec12
addikt
A Digi VoWiFit életre lehet kelteni ismét valahogy?
-
kopidoo
senior tag
válasz
Viktor0610 #4968 üzenetére
Már a 12.5.10 dolgozik benne
-
-
kopidoo
senior tag
-
-
Pici
tag
Mi 10T / 10T Pro – EEA Stable V12.5.10.0.RJDEUXM(Latest) (3.1 GB)
Recovery: Download
Changelog:
- Optimized system performance
- Improved system security and stability -
mrx1212
tag
Sziasztok. Valakinek van esetleg infója hogy Indonéz romra mikorra várható frissítés? Jelenleg még 12.5.2.0 verzióm van.
-
udna999
tag
Üdv,
olyan problémám van, hogy sokszor előfordul, hogy hívás közben a telefon felkapcsolgatja random a kijelzőjét, amit így akaratlanul is megnyomok az arcommal (hívás megszakítás, némítás stb). Ha eltávolítom az arcomtól, majd vissza, akkor újra lekapcsol. Ez a kisebbik probléma. Sokszor előfordul az is, hogy hívás végeztével semmilyen gombnyomásra nem kapcsol vissza a kijelző, így a vonalat sem tudom bontani. Ha a túloldal nem bont, akkor csak a power gomb hosszan nyomvatartásával kell a telefont újraindítani. Van valakinek tippje?
A sw adatai: MIUI Global 12.5.4, Android 11 RKQ1.200826.003Köszi
-
rzoli
senior tag
Sajnos nem, le van tiltva.
Én kerülő megoldásnak a Full Screen Gestures appot használom.
-
válasz
bodoraudio #4951 üzenetére
Három ujjal lefelé húzva vagy a hangerő le + bekapcs. gombbal.
-
baitsee23
őstag
válasz
bodoraudio #4951 üzenetére
Próbáltad a 3 ujjas lefele húzást?
-
bodoraudio
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan tudok képernyő mentést csinálni? -
pedrobike
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4947 üzenetére
köszi, várok akko😁
-
-
pedrobike
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4945 üzenetére
euxm 😁🙏
-
-
pedrobike
aktív tag
nekem 12.5.7 van fent erre is jön ez az új?
-
busman
veterán
Most ment fel a 12.5.9
-
D1L1ZS
őstag
Nekem is feldobta, de letöltés közben 0 és 3% között ugrált folyamatosan. Valamiért nem tudta letölteni. Internet van, adguardot kilőttem addig, de mégse volt képes OTA letölteni. Telót újraindítottam ugyan ez volt. Aztán ezt megelégelve telegramról lekaptam a full recovery ROMot, majd betallóztam neki. Ezt követően hiba nélkül feltelepült.
[ Szerkesztve ]
-
-
bela85
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4930 üzenetére
Néztem elvileg minden rendben van..de mégis van hogy nem nyitja meg a fált.. nem értem miért.
-
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Miért van az hogy a Mi 10T Pro telefonban, ha Gmail-be rámegyek valamelyik PDF-re, és a Mi Nézegetővel szeretném megnyitni, azt írja, hogy a fájl megnyitása sikertelen. (próbáljam másik alkalmazásban)... de én ebben szeretném!!! Nem lett mókolva semmi, telefon friss sw van...Köszi előre is segítséget!
-
-
walakyb
tag
Ryzen, ja
Kábelt 2 félét haszáltam eleve, mivel 2 különböző csatlakozó.
ha viszont ez igy van, akkor hurra, reseteltem a telefonom, hátha megjavul a gpay, de semmi. próbáltam leszedni apkmirrorról régebbit, semmi. gondoltam felrakom az 5.7-et, vagy a fejlesztőit, de ez igy cinkes... -
walakyb
tag
valakinek van valami ötlete, hogy laptopról miért nem megy a fastboot? felraktam mindent, csak éppen a készüléket nem látja, bármelyik USB-re kötöm rá (USB2, USB3, sima type-c, és 3.1-es Type c)
feltenném az 5.7-et, de így nehéz lesz -
-
baitsee23
őstag
Xiaomi.eu stable vonalon kijött a 12.5.7.0. Valaki felrakta már?
-
rzoli
senior tag
válasz
walakyb #4901 üzenetére
Nálam is meghülyült, vasárnap még tudtam vele fizetni, a héten már nem. Az utolsó ID rom van rajta. Azóta hiába próbáltam mindent ki, amit anno a beállításkor, semmi nem segített. Lehet visszateszem a globalt és utána meglátom melyik romot próbálom.
Valamelyik custom romot talán. Kano te melyiket is használod? Valami saját fejlesztés ha jól rémlik... -
vigfer90
csendes tag
válasz
walakyb #4901 üzenetére
Szia.
Nekem .eu 12.5.5 stable van fent, a legutolso verzio, root es magisk nelkul.
En Simple pay-t hasznalok, az alkalmazas nyugjei miatt neha nem megy a mobilos fizetes, de alapesetben teljesen jol lehet fizetni vele ha mukodik.
A kamera azota sem megy, szerintem a 11-es buildeken mar nem is fog, majd csak a 12-n. Nem tul reg, egy-ket hete valaki linkelte a legutolso weekly build-et a rom forumjan, amely frissebb a stable kiadasnal es meg megy a kamera, de mar ez is tobb mint 1-1.5 honapos. Varunk-varunk, mast nem lehet tenni. A 12 android alapjaira epulo build meg jo sok idobe telik amig bugmentes lesz. -
walakyb
tag
ismét kérdés, ismét nfc, de most kicsit érdekesebb...
xiaomi.eu 12.5.4-et használom. először az 5.5 volt, de azon nem ment az nfc, de az 5.4-en hibátlanul, használtam is rendszeresen. Múlt héten munka közben (nem volt semmi macerázás, telepítés, akármi, fizetni se fizettem) elővettem a telefont megnézni az időt, és látom, hogy a gpay kiirja, hogy a készülékem nem alkalmas az érintésmentes fizetésre, blablabla (mint az 5.5-nél). Próbáltam újraindítást, adattörlést, semmi se segített, majd másnap reggel megszokásból a telefonnal próbáltam fizetni, és sikerült is. ránéztem, már nem írta a fenti üzit. Pár napig megint jó volt, aztán most a napokban újra ugyanaz, de most azóta is halott a dolog.
Valakinek van hasonló gondja? Vagy bármi ötlete? Új rom nincs azóta, még mindig az 5.5 a legutolsó. Vagy valaki tudja esetleg, hogy a weeklyben megcsinálták már a kamera gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- Béta iOS-t használók topikja
- Trollok komolyan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Automata kávégépek
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)