- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Windows 10
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PHP programozás
- Rendszergazda topic
- eBay
- Milyen program, ami...?
-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Egymás fikázását hagyjuk abba, ha lehet!
Köszönöm!
Ezek megelőzhetőek, ha képi bizonyítékokat kapunk.
Egyébként megjegyezném, hogy én is nyitottam már 1-2 xiaomit és sosem láttam ezt a kódot megjelenni. Persze ez nem jelent semmit.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
addikt
Senki nem kérte a kódot magát, csak egy képernyőfotót, hogy mégis hol kellene ezt keresni. Nem kell egyböl bedurcázni.
Ez a device locked ez akkor jelenik meg gondolom amikor valaki úgy flashel, hogy az eszközkeresés be van kapcsolva.
A legtöbb flashelős leírás első lépése, hogy ezt kikapcsoljuk.
Én is így tettem, és nem jött szembe ilyen képernyő.
Tessék: [link]
Az a kód akkor kell, ha valaki nem törölte a Find my device opciót a mi cloudból.[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz bubus66 #2488 üzenetére
Azért örülnék, ha legalább az értő olvasás menne nálad.
Arra kertünk bizonyítékot, hogy milyen kódot kapunk nyitás közben.
Eleve ezt nem láthatod a telón, mert az fastboot módban van, Mi Unlock marad, de ugye ott még csak Cunajának jelent meg.
Sajnos se külföldi oldalak, telegram, reddit nem segít a témában, de biztos igazatok van, rendben.
A videóhoz meg itthagyom ezt: LINK -
bubus66
nagyúr
válasz MárkyMárk #2491 üzenetére
Szia!
Így van te meg főleg megtanultad szegény dolgaztatok egy csomot. Én is ki mentettem csak nem volt róla képernyő mentésem ezért nem is tettem közzé.
Akik állították, hogy nincs rollback
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
MárkyMárk
tag
Bizony van Rollback!! Csak egy kicsit kéne vissza olvasnod te nagytudású..... Majdnem brick lett a telefonomból, mert 12.5 ról sima 12 MIUI ra akartam visszaállni 0.18 as rommal.... Ha nem segítenek innen páran a hozzáértő Urak közül... Többek közt Cunaja is akkor most nemigen írnék erről a telefonról! És képzeld el. Hogy BL nyitásnál én is láttam a saját kódomat és ki is mentettem, mint azt minden normális ember megteszi...! Szóval nem mindegy hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik! 😂 Nagy mondások ezek! ✌🏼
-
bubus66
nagyúr
válasz instantwater #2481 üzenetére
Szia! Látod, hogy van.. Nem kell a másikat mindjárt lehurrogni, főleg nem úgy hogy ráadásul tudja is mit beszél.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Black&White #2479 üzenetére
Nézd csak azért mert te valamit nem tudsz vagy nem látsz azért még az van ugyan ezt ki írja az Miunlock is. Na úgye hogy van itt a bizonyiték..
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Black&White #2475 üzenetére
Van kód, azért mert te nem látod, az nem azt jelenti, hogy nincs. Miért szerinted a Mi Unlock Tool mivel nyitja? Varázsigével?
Rollback is van, eddig én sem használtam, de mivel a fórumtárs említette, hogy létezik, nem nekiestem, hanem utána olvastam.
Mielőtt vitatkozol mindig olvass!!!Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
bubus66
nagyúr
válasz szemesi69 #2485 üzenetére
Szia! szemesi69 marad nekünk az OFF topik szerintem..
Nekem mondta mindeg anno, hogy engedjem el én megfogadtam, és el is engedtem. És után lett is egy két tégla telefon, aki jobban értette mint mi az belejött a blokk tégla gyártása 5-ből 4 blokk téglává tett, és utána jött könyörgés, hogy csináld meg stb, ha meg nem akkor minden voltál csak jó ember nem, de hát ezt neked nem kell mondani, hiszen saját magad is megtapasztaltad.
Hát ez van nem vagyunk egy formák, és ez jó is. Az se lenne jó ha Cunaját is elveszetnénk elég volt a Porterocka meg a Milestone2-öt elvesziteni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
#2483 Cunaja
Engedd el, és ne vitatkoz, megtanultuk a Huaweinél, te mondtad minndig nekem ezt. Ilyen és hasonlók miatt vesztettük el porterockát, Milestone2 és sorolhatnám akik itt hagyták a fórumot, és örökre, sajnos és ezek szívüket leküket és nem keves szabdídjüket beleadták.
Nézd meg boxal nem-e lehet kiszedni valahonan az enyém most nem jó (a box), sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz instantwater #2481 üzenetére
Te szerinted megadom a kódomat nyilvánosan?
A másik, amit írtam. Első nyitásánál van kód.
Na mindegy.
Minden fórumozáson ezt utáltam, hogy valaki nem tud valamit biztosan és állítja a maga igazát.
Innentől semmit nem írok a fórumra, mert nem fogok senkinek magyarázkodni.
Vegyél egy új telefont, kérd meg a nyitási lehetőséget és amikor nyitod, akkor lesz a kód.
Mindenkinek jó telefon használatot!
Sziasztok!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz Black&White #2479 üzenetére
Nagyon egyszerű. Ha valaki ismerősőd nyitja először a Xiaomit, legyél ott és jól figyelj, mert ott lesz a kód is megadva.
Első dolgom az volt, hogy bejegyeztem egy txt fájlba.
Ha meg valamit nem tudsz biztosan, ne állítsd az ellenkezőjét.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz instantwater #2476 üzenetére
Addig amíg nem kapod meg az engedélyt, mert a kód nincs meg. Ha a kódod nálad van, akkor már oem unlock parancs is használható.
A Mi unlock ís megjeleníti a kódot nyitáskor, csak figyelni kell és nem egyből elnyomni az ablakot.
Black&White
"nincs rollback rom sem Xiaomi esetében."
Nagyon egyszerűen ellenőrízheted. Térjél át 12.5-re ANDROID 11-re és azután simán nyomd rá a ANDROID 10-es romot, de ne legyen a neve mellett Roolback felírat.
Ha azután működik a telefonod, szerencsés vagy.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
addikt
válasz Black&White #2475 üzenetére
Köszi a megerősítést.
Fél napig googleztam, és semmit nem találtam oem unlock kód témában.
Xiaomi csak a mi unlock toollal nyitható. Legalábbis én azzal csináltam. -
addikt
-
Black&White
addikt
válasz instantwater #2469 üzenetére
Mert nincs kód, ilyen egyszerű.
Ahogy nincs rollback rom sem Xiaomi esetében.
El kellene felejteni a Huawei-es beidegződéseket és olvasgatni (természetesen nem neked)... -
kano
nagyúr
Aha, szóval fastboot módból is lehet így....
Köszi, erre lettem volna kíváncsi.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
És ennek ismeretében, milyen módon nyitható a telefon újra?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Cunaja
addikt
A BL nyitásához jó, ha az unlock nem nyitja ki.
instantwater: Márpedig amikor elsőnek nyitod, ott van a telefonon a kód.
Google biztonság.
A Google új api-t vezetett be, ami nem csak a root meglétét figyeli(ez elrejthető), hanem a BL nyitott állapotát is. Nem elrejthető egyszerűen.
[Leírás]
Ha bezárod a BL-t, nincs ilyen gond.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
kano
nagyúr
Miért jó ez a kód? Mire lehet használni utána?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
addikt
-
kano
nagyúr
Elküldenéd nekem is pü-ben?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Cunaja
addikt
válasz instantwater #2462 üzenetére
Pedig írta nyitáskor, de nem a gép, hanem a telefon.
Nem a Magisk, hanem a Google biztonsági rendszer kikerülése az alkalmazások számára.Black&White:
BL = Bootloader
BL kód = Bootloader nyitó kód.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz MárkyMárk #2460 üzenetére
Pü. Megoldás.
Igen, mert nem megy át a biztonsági zónán teljesen. Nem véletlenül kell a BL kódot feljegyezni és a BL-t zárva tartani ha nem kell. Vagy pedig a Pü. megoldás.
Ide nem írhatom.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
MárkyMárk
tag
BL nyitás után valakinek volt gondja pl a simple pay alkalmazással?
-
kano
nagyúr
12.0.15 EEA
98 óra készenlét 8 óra kijelzőidővel és 19%-on volt.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
válasz akibor000 #2456 üzenetére
Én felraktam a 18-t már egy hete. És nem csináltam fr. sem. És voala megy minden. Szép is lenne ha minden frissítés után 0-nám. Persze egy android 11 után ha majd megkapod nem árt már csak a kompatibilitás miatt sem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #2452 üzenetére
A True Phone az egyik legjobb ilyen alkalmazás. Kb. 1 éve használom, meg is vettem.
-
Cunaja
addikt
válasz instantwater #2452 üzenetére
Mindenben van valamilyen reklám. (vagy kémkedés) Ha megveszed, akkor nincs.
Igen, a global romnak elég sok gyengesége, illetve korlátja van.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz instantwater #2448 üzenetére
Például feltelepítesz egy híváskezelő alkalmazást, amiben névjegyzék is van. Általában majdnem mindegyik ilyen.
Példa
Nem ez a probléma. Akkor van probléma, ha valaki vészhelyzeti telefonszámot szeretne beállítani a telefonra. A gyári névjegyzék ( com.google.android.contacts) törlése előtt kell beállítani. Utána már nem lehet. Ez az egy hátránya van, ha letörlöd a gyári névjegyzéket.
Ilyenkor sincs semmi gond, mert ehhez nem kell FR, hanem a Play-áruházból visszarakható.akibor000 FR = Factory Reset. Teló kikapcsol, majd a Hangerő + (fel) + bekapcsoló gomb egyszerre nyomása után bejön a recovery. Itt a hangerő gombbal lemész a Wipe Data részre és megnyomod a bekapcsoló gombot.
Amíg megy a folyamat, ne akard újraindítani. Ha kész, reboot.
Mindent töröl a telefonról.
Ha nem szeretnél bajlódni a recovery indításával. A beállítások>A telefonról>gyári adatok visszaállítása menüpontban, válaszd az összes adat törlése lehetőséget.
Szerk. Fontos!
A Google és Miui jelszavadat tudjad, mert különben 24-órára kilövöd magad a rendszerből. Ilyenkor kell atom biztosan tudni, vagy kijelentkezni az összes fiókból, a folyamat előtt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz akibor000 #2446 üzenetére
Felrakhatod, de mentés után, érdemes egy FR-t nyomni.
Több helyen legyen mentés és a telefonról, másolja be mindent a gépre, vagy otg-n egyéb eszközre.
Egyszerűen az akku szuper, de csak FR után.
FR előtt, nem volt az igazi.[ Szerkesztve ]
-
akibor000
aktív tag
ma ismét feldobta a 18ast...link
-
Cunaja
addikt
Szia Kano!
Nem ez a gond, hanem a 18-as bug-ja.
Amióta FR volt, az akku megtáltosodott, a mentések rendesen végbe mennek és sokkal simább a rendszer is.
Mentettem, de csak kamu mentést csinált.
Más kérdés.
Vett itt valaki Xiaomi Cloud tárhelyet?
Huawei van 1 Tera, de lemondanám, mert ugye már csak a Tablet Huawei, de a telefon van nálam mindig.
Most vettem Google 200GB-ot ideiglenesen, de a Google, most is kitolt velem, mert azt írta sikeres mentés, pedig nincs sehol. Bezzeg a tablet mentés ott van.
Más.
Lefordítottam a XiaoMiTool alkalmazást, csak az a gond vele, hogy minden indításnál letölti a fordítást online, így a magyar nyelvet mindig felülírja. Írtam a fejlesztőnek olaszul (olasz emberke) meg angolul. Nem Google fordítóval fordított szöveget kapott. Eredeti olaszt.
Bubus kapott másolatot belőle, hogy biztos elment-e. Mivel Bubus megkapta, így a fejlesztő is.
Nem tudom mikor rakja bele, mert elvileg ebben a félévben nem fejleszt.
Más:
Aki szeretne megszabadulni a rendszer alkalmazásoktól root nélkül, az így megteheti.
A parancs nem törli a telefonról, csak a felhasználó profiljából.
Visszaállítani a Play áruházból, illetve FR-utján lehet. Szóval ha valaki olyat töröl, ami nincs a Play áruházban, akkor csak FR állítja vissza.adb shell
pm list packages
pm list packagespm list package | grep 'google' (Google alkalmazások)
pm uninstall -k --user 0 csomag neve
Pl. Google névjegyek törlése
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.contacts
Success
[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #2440 üzenetére
BL nyitás mindig FR-el jár.
-
p2pp
őstag
válasz Luck Dragon #2436 üzenetére
Ikon sehol sincs.
Újbóli letöltésnél azt írja már le van töltve.
Most megjelent, hogy vegyek tárhelyet.
De gyorsan el is tűnt.
Nem lehet előcsalogatni.
Ikont sem látom sehol. 😒Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Cunaja
addikt
válasz Tiédetis #2437 üzenetére
Szia!
Kinyitottam a BL-t, ezért volt egy FR.
Igaz, minden adatom elveszett, mert az idióta Google azt írta, hogy biztonsági mentés sikeres, de amikor állítottam volna vissza, semmi mentés.
FR elött a Xiaomi Cloud-ba, neg nem is ment végig a mentés.
Amit a PC-re mentettem, azt meg most nem látja.
Most viszont rendesen ment mindent.
Akku fogyasztás, ez valós adat.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Tiédetis
senior tag
18-as ROM:
Nem tudom mi a probléma vele egyébként. Második töltés után, 21:00-06:00 között 0% merülés volt. Szombaton töltöttem este, ma reggel 41%-al töltöttem újra. Nem kapcsolgatok se wifit, se Bt-t le. Csak használom. Fotó, videó, net, telefon stb. Szerintem nem olyan vészes ez.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
-
p2pp
őstag
Mi Cloud teljesrn eltűnt.
Hogyan tudom elővarázsolni?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
addikt
-
zhata
senior tag
Most ért véget a töltési ciklus, a GSam alapján írom le, hogy
100%-ról 21%-ig: 2 nap 14 óra, és 3 óra 45 perc a SOT. -
kano
nagyúr
válasz Matyi222 #2429 üzenetére
A gyártó mindig az aznapit mutatja. Mondjuk, hogy ennek mi értelme azt nem tudom.
-
Matyi222
senior tag
Ezt én is észrevettem, a gyári app szerint 4:59 kijelző idő, Gsam Battery 10:05 .1nap 21 óra használat alatt.
Bőven látszik, hogy 24 óránként a gyári újra kezdi, ha töltöm ha nem.Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Cunaja
addikt
Igen, ez így van.
Viszont még így is csak 90%-os a fényképezője és egy gyengített szoftvere van.
A GCam-nak is van előnye, hogy bizonyos extrákat tud.
A lényeg, a megfelelő config fájl.
Akku:
Amit a kijelző fogyasztásról ír a gyári app, nagyfokú baromság.
Most vagyok 92%-on és azt írja, hogy bekapcsolva eltöltött idő, 40 perc. 8:00- tól nyomom folyamatosan.
Még mindig a 18-as. Egyszóval, lassan 2-óra kijelző időm van valójában.
Dolgozom és mint ha a kijelző nem is lenne. Ez nagy hiba.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
kano
nagyúr
Sajnos ez a CCD egy Samsung CCD amire nem működnek úgy a portok mint egy Sonyra. De ez tudható volt már akkor is amikor kiderült, hogy ebben és Samsung CCD lesz. Én így is látom előnyét. Egy sima képfeldolgozásnál sem tömöríti ágyon az algoritmus a képet, mint a Xiaomié. Ez főleg beltérben és kevesebb fényben látszik jól.
Instantwater
Van valamilyen előnye az EU-s romnak az EEA-val szemben? Kijelzőidő, hogy alakul nálad?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Ahogy elnéztem a stock camera és GCam összehasonlító-videókat, az jött le, hogy már nincs nagy létjogosultsága a GCamnek. Sötét fotózásban jobb, de nappal nem sok előnyét láttam, úgyhogy szerintem nem éri meg az instabilitása miatt vacakolni vele. Vagy a Xiaomi fejlődött sokat kameraszoftver fejlesztésben, vagy a GCam portolását végző emberek lustultak el.
-
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz instantwater #2422 üzenetére
Igen, ha nem felejted el bepipálni.
Más:
HEIC- formátum
Ha esetleg valakit érdekel és nem akarja online konvertálni.
HEIC File Converter Offline és több képet tud egyszerre.
Ha konvertálás nélkül szeretnénk megnézni a HEIC-formátumú képeket Windows rendszeren, akkor Open HEIC files on Windows programot kell telepíteni. Személyes használatra ingyenes.
Itt is lehet olvasni a HEIC formátumról.
A HEVC videó megfelelő lejátszásához telepíteni kell egy beépülőt, de sajnos fizetős. Az ára kb. 360Forint, ($0.99) nekem 354 volt a HEVC Video beépülő.
A 8K videóhoz meg brutál gép kell. 8K-s tv és egy jó stabilizátor, a felvételek készítéséhez. Éjszaka azért kicsit gyengébb a minőség. Kézben megtartani, szinte lehetetlen.
Stabilizátornál azt is figyelni kell, hogy nehéz a telefon.
Nekem Osmo Mobile 3 van, de nehéz neki, mert csak 230g-ot bír el. A telefonom 231g üvegfóliával a gyári tok nélkül. Gyári tokkal 243g.
Szóval ezt is vegyétek figyelembe. A másik dolog, hogy olyat kell keresni, aminek a 4K 60FPS-t támogatja a szoftvere. 8K még nagyon a jövő. Az OSMO nem tudja. Viszont a kamera saját szoftvere jobb videót csinál.
Gcam is használható a telefonon, de ebből még olyan verziót nem találtam, amitől hanyatt dobtam volna magam. Valami baja mindnek van. Tesztelgetem és próbálom a config fájlt átírni, hogy számomra is jó legyen. Több helyen is fellelhető, mindenki próbálja ki ha szeretné. Direkt nem linkelek, de Google mindenki barátja ( Gcam MI 10T Pro ). Elég sok olyan van, aminél valami hiba van.
Ha megtalálom a legjobbat, megosztom, vagy ha sikerül tökéletesre faragni a config fájlt.
A mai adag info is megvolt.[ Szerkesztve ]
-
akibor000
aktív tag
válasz aprokaroka87 #2415 üzenetére
😁😁 ah, még jegelem...
-
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz Leslie1966 #2418 üzenetére
Hazajöttem és nem engedtem a WiFi-t, mondom kipróbálom itthon a hálózatot.
Láss csodát, megy mint állat. Na, felhívtam a T-t, kérték adjam meg , hol lassú helyileg. Közölték, hogy az adott területről, többen jelezték a lassú hálózatot. Állítólag, több napja tart és keresik a hibát.
Mivel itthon mindig WiFi van, itt nem is néztem még.
Semmi baja a telónak.
Bubus:[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szia én is használom a Telekom internetet de nekem most jó, tegnap vettem észre, mikor Kecskeméten voltam és a Google Maps tolna megyét akarta frissíteni lassú volt de, ahogy kiért Kecskemét és Solt közé pár másodperc alatt le frissített. Ma itt nálam jó, meg a feleségen se panaszkodott rá, hogy lassú lenne.
-
Cunaja
addikt
Használ itt valaki T-Mobil internetet?
Folyamatosan full-on van a 4G+ hálózaton, de a telefon dög lassan tölti az oldalakat.
Több böngészőn néztem már. A Nova 5T-n sosem volt gond. Nem tudom mi okozhatja, a hálózat, esetleg a 18-as rom baja. Holnapután nyitom a BL-t és visszatérek a 16-ra. A munkám jelentős részét mobilnetten csinálom és így borzasztó lassú. Ha ez nem változik másik romon és nem T-hiba, akármennyire szeretem a telót, de megvállok tőle. Ezt nem szeretném, ezért kérdezem.
Így nem tudok dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
Köszi, azt nem követtem mi a kérdés ott.
Akkor kivárom a javítást. Most nyitottam BL-t, elég volt utána újra feltenni és beállítani mindent. EU romot akartam, de úgy látom nincsenek annyira most topon vele mint mix 2s esetében. Hiába, ott Karavik kollégának is olyan készüléke volt, ő meg benne volt a körbenSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
akibor000
aktív tag
válasz rolandi350 #2411 üzenetére
ugyanigy vagyok vele én is😁
-
Cunaja
addikt
válasz instantwater #2410 üzenetére
Ezt érdemes a TWRP flash előtt megcsinálni.
Elindítod a TWRP-t, de csak boot módban, majd root jogot adsz.
Ezután
adb shell
su
dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/recovery of=/storage/emulated/0/recovery.img
dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/persist of=/storage/emulated/0/persist.imgÍgy meglesz neked a gyári recovery is kiszedve, ha esetleg a mentésedből nem tudnád visszaállítani, mert nem indul a TWRP flash után.
A boot.img ha mókolt, bármit meglehet csinálni a telefonon, anélkül, hogy észre vennéd.
Rengeteget bankolok a telefonon, szinte mindent rajta csinálok és nem szeretnék kockázatott.
Tiédetis:#2413 [Kano válasza][ Szerkesztve ]
-
rolandi350
csendes tag
Na jó akkor én a 15-össel leülök a seggemre. Majd ha már mindenki a 11-es Androiddal fogja használni és minden stabil és nem eszi az akkut akkor megfontolom. Most minden fasza be van lakva marad is így vagy fél évig.
„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
addikt
Ezt írtam is, hogy a Manager hideolni tudja magát azaz gyakorlatilag újrainstallálja magát egy random package IDval.
Jó ötlet elmenteni a boot.imget, csináltam full mentést TWRPvel ROM telepítés előtt, tehát megvan a file. De ez mitől más mint a magisk uninstaller ZIP fájl ami megcsinálja ugyanúgy a visszaállítást?
Gondolkoztam már rajta, hogy unrootolom, hogy nyugodtabban aludjak én is .
Viszont minden privilege escalationt meg kell erősíteni kézzel. Ezt ki tudják játszani? Vagy milyen valós haszna van a boot.img visszaállításnak azzal szemben hogy hideolok mindent és nem adom meg a rootot aminek nem akarom?TWRP-t egyelőre még nem flasheltem, csak bootoltam, így került fel a ROM, mert a legfrissebbet ugyan már nem tilos flashelni mint a korábbiakat, viszont a nevében a beta jelző kicsit nyugtalanít, így ezt sem fogom még flashelni.
-
kano
nagyúr
válasz novakalex #2401 üzenetére
Lehet. Én csináltam. Simán betallózod és visszarakod. De full wipe kell utána, különben nem indul el a telefon (és persze minden megy a levesbe vele)! Szóval érdemes megfontolni.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz instantwater #2407 üzenetére
Amúgy a Magic Manager alkalmazást átnevezed és nem fogja semmi megtalálni, ami azt figyeli.
Rengeteg alkalmazás a Manager alkalmazás meglétére van beállítva.
Ezért fordul elő, hogy eltünteted az alkalmazás elől, de mégis dumál, hogy root van a telón.
A manager.apk-t nevezd át, amire a Magic-ban is lehetőség van, majd teszteld azokat az alkalmazásokat, amik még látják.
A másik fele, hogy a boot.img-t elmented a root előtt, majd TWRP-ből bármikor visszaállítható a nem rootolt verzió és megy minden, ami nem az alkalmazás meglétét keresi. (ezért érdemes átnevezni)
Így szoktam én is csinálni.
Elmentem, megy a root, beállítok mindent amihez kell root, majd visszaállítom a tiszta boot.img-t. Így biztonságban van a bankolás is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz instantwater #2406 üzenetére
Néhány angilai bankos app észrevette a rootot MagiskHide ellenére is. Mióta a Manager is hideolta magát azóta mennek ezek a Netbankok is.
A Magisk 21.0, mert korábban a 21.1 bootloopot okozott, így a 21.2-t sem nagyon eröltetem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sikerült fizetnem xiaomi.eu ROMon Google Payyel.
Revolut van beregisztrálva, és még rootolva is van.A Google Pay szerint is minden jó:
Device fingerprint spoofolva egy EEA Mi 10T-re.
A készülék valóban európai, csak a xiaomi.eu ROM nem abból készül.Viszont, ha rányomok a Check SafetyNetre akkor failedet ír.
Nem tudom mióta, vagy mitől, mert pár hete még Passedet írt , azóta csak a MagiskManager lett hideolva és frissítve.
Viszont ennek ellenére boldogan megy a Google Pay[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz Tiédetis #2402 üzenetére
A V12.0.130.QJDEUXM - on vagy, akkor feltudod rakni TWRP nélkül is.
novakalex: Ez jó kérdés. Az tud válaszolni, aki próbálta. Viszont amit fentebb írtam, azért nem árt leellenőrizni az ARB védelmet.
Mivel még maximálisan nem ismerem a Xiaomi működési elvét, ezért nem tudok nyilatkozni.
Az is furcsa, hogy a 18-ra kiadták a 16-os rollback romot.
Itt annak is jó a 16-os rollback, aki felrakta az Android 11-es 12.5-öt .
A másik kérdés, hogy miért is akarsz te visszatérni a 15-re, amikor tök ugyanaz mint, a 16. Annyi a különbség, hogy a 16-ban benne van a decemberi biztonsági frissítés, és állítólag nem eszi az akkut úgy mint a 18.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
0.16-ról hogy tudok downgradelni 0.15-re? Simán manuálisan betallózom neki a régebbit?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával