- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Disney+
- Minden ami BSD - Berkeley Software Distribution
- eBay
- Windows 10
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
baitsee23
őstag
válasz walakyb #5144 üzenetére
A fórumban olvastam, valaki kérdezte. Nekem azt válaszolták, hogy a gond az, hogy a teló Redmi megfelelőjének (K 30S) nincs 108 MPX-es verziója. Így a kínai ROM is csak 64MPX-essel készül. Egyelőre megvárják a következő kiadást.
Ha kipróbálod, számolj be róla - kérlek. !Samsung Galaxy S24
-
dzsordzs69
senior tag
válasz walakyb #5041 üzenetére
Ha a xiaomi.eu heti romra gondolsz, akkor én azon vagyok, de sima 10T-m van. Egyelőre túl nagy változás nincs, még nincs új vezérlőközpont, egy-két apróság van csak. A 12-es android sem hozott sok újat a felszínen, legalábbis én nem túrtam nagyon utána, de az egyik új a sokakat zavaró zöld ikon az értesítési sávon a kamera használatakor (ez tiltható adb-n, ahogy olvastam). Egyébként jól pörög, nem fagy, nem volt újraindulás, akku is klafa. De majd elrontják valamelyik hetivel. :)
A Pro-n gondok vannak a kamerával, de más gondot nem írtak.
-
rzoli
senior tag
-
rzoli
senior tag
válasz walakyb #4901 üzenetére
Nálam is meghülyült, vasárnap még tudtam vele fizetni, a héten már nem. Az utolsó ID rom van rajta. Azóta hiába próbáltam mindent ki, amit anno a beállításkor, semmi nem segített. Lehet visszateszem a globalt és utána meglátom melyik romot próbálom.
Valamelyik custom romot talán. Kano te melyiket is használod? Valami saját fejlesztés ha jól rémlik...Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
kano
nagyúr
Root van?
Próbáld meg ilyenkor a Google cuccok (keretrendszer is) tárhelyének törlését. Egy reboot és újra beállítás.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vigfer90
csendes tag
Szia.
Nekem .eu 12.5.5 stable van fent, a legutolso verzio, root es magisk nelkul.
En Simple pay-t hasznalok, az alkalmazas nyugjei miatt neha nem megy a mobilos fizetes, de alapesetben teljesen jol lehet fizetni vele ha mukodik.
A kamera azota sem megy, szerintem a 11-es buildeken mar nem is fog, majd csak a 12-n. Nem tul reg, egy-ket hete valaki linkelte a legutolso weekly build-et a rom forumjan, amely frissebb a stable kiadasnal es meg megy a kamera, de mar ez is tobb mint 1-1.5 honapos. Varunk-varunk, mast nem lehet tenni. A 12 android alapjaira epulo build meg jo sok idobe telik amig bugmentes lesz. -
kano
nagyúr
válasz walakyb #4749 üzenetére
Régebbi verziót próbálj. De igazából semmi előnye nincs az xiaomi.eu romnak szerintem. Inkább tegyél fel egy indonéz Android 10-es alapút.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Rádióamatőrök - HAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával