Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz fatpingvin #62 üzenetére
Én annyit mondtam, hogy valószínűleg azért korlátozzák (a terjesztés oldalon - Steam stb.), mert gazdaságilag/társadalmilag káros mértékű lett ez a jelenség. Ennyivel is előrébb vannak a "nyugattal" szembeni versenyben, hiszen demokratikusabb helyeken ez nem lenne vállalható. Ez nem azt jelenti, hogy jó, ha ennyi indokkal valami tiltható. De másfelöl verseny van, szóval nekünk az lenne a jó, ha ez egy hibás döntés lenne részükről, de attól tartok nem az.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
válasz fatpingvin #60 üzenetére
Igen, úgy mint az alkohol és dohányzás. Ott van is ellenállás itthon állami szinten (nem szolgálnak ki 18 alatt, dohányozni egyre kevesebb helyen szabad, stb.). Meg miért ne lenne köze a társadalmi kártételnek? Ha van egy vezető kör, aki nem számít arra, hogy 4-8-12 év múlva úgy is lecserélik, akkor érdekelté válik abban, hogy erős legyen gazdaságilag az országa hosszabb távon is. (A belső korrupciót stb. persze le kell küzdeni.)
-
ddekany
veterán
válasz Synthwave #58 üzenetére
Nem valószínű, hogy itt bárki egy kínai jellegű vezetést akarna maga fölé. De meg kell találni egy egészséges egyensúlyt. Ha valami társadalmilag túl káros, akkor a terjesztés oldalnál nem ördögtől való gondolat a blokkolása állami szinten. Keménydrogokkal is így van, akkor is ha szabad idődben fogyasztanád. Persze ott sokkal egyértelműbb, mert az sokkal károsabb.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
válasz Aprósólyom #54 üzenetére
Alighanem pont erről is van szó. Ennyivel is erősebbek lesznek a szabadabb országoknál. Ezzel nem azt mondom, hogy én ezzel a szabályzással feltétlenül egyetértek, hanem hogy ez van, erősebbek lesznek vele. Amíg nem válik motiválatlanná a nép, vagy nem lázad fel sikeresen. Ezért ők csak örülnek minden más liberális bolondságnak is.
Amúgy a gond bizonyos játékokkal nem is csak az, hogy mit nem csinálsz helyette, mikor ténylegesen azt csinálod. Hanem amikor valahol üresjáratban azon veszed észre magadat, hogy a játék kapcsán variálsz (hogyan fogod következően tovább fejleszteni az X dolog, stb.), nem valami valós dolgon. Az azért már erősen ártalmas. Vannak persze olyan játékok is, amik nem próbálják az embereket megfogni ilyen módon, és csak addig töltesz velük időt, amíg gőzleeresztésként ténylegesen játszol (mit tudom én, mondjuk valami Mario szerű platformer).
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Szóval Kínában komoly piaca lesz az offline játékoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés