Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Én értem.
És azt is elfogadom, hogy a rólad letárolt adatok téged aggasztanak.
Engem viszont nem zavarnak a közterületen rólam letárolt dolgok, amennyiben az hivatalos szerv használja fel.Ezt pedig légy szíves te fogadd el, mert állampolgárilag azonos jogokkal rendelkezünk, hiába gondolod, hogy a te szavad jobban számít és "igazabbad" van.
Részemről zártam a témát.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Szerintem mindketten ugyanarról beszélünk.
Engem marhára nem érdekelne, ha egy popkoncert beléptetőjénél elemeznék a fizimiskám.
Nem igazán művelek olyan dolgokat, ami miatt ez kellene, hogy aggasszon, hogy mire használják fel a rólam készült videófelvételt.
Max. megbüntetnének, mert átmegyek a zebrán, mikor piros. Ha viszont a segítségével sorban fogják el a bűnözőket, akkor kifizetem a bírságot és legközelebb megvárom a zöldet.Itt a megfigyelőrendszerekről érdemes általánosságban beszélni, mert rengeteg más módozat van a kínain kívül használatban. A londoni is elég komoly infrastruktúra.
(#24) schawo: nyilván. Mindenképpen komoly nemzetközi szabályzást igényel, de a technológiát magát, üdvözlöm.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ilyenkor mindenki tud cifra példát, hogy miért ne legyen megfigyelés
de mikor anyámékhoz betörnek, a barátomat meg akarják késelni a telefonjáért vagy egyetemi lakótársam szeme láttára lőnek le egy pénztárost a nápolyi élelmiszerboltban, akkor senki se lenne a helyükben.
Természetesen nem létezik és nem is fog minden bűntényre prevenció létezni, de én inkább támogatom a megfigyelést mint a "szabad a gazda" elvű világot.1800-1900-as évekig "működött" a dolog, lehetne számtalan példát felhozni nem csak háborús időkből, amikor még semmilyen megfigyelés, szakértői elemzés nem volt és gyakran jogkövetkezmények nélkül lehetett eltüntetni valakit a föld színéről.
(#18) schawo : sikerült megragadni a hozzászólás lényegét ismét mindenkinek
-
Zola007
veterán
Egy közúti igazoltatásnál is előfordulhatnak, hogy gyanús személynek ismernek fel valakit, aztán majd bocsánatot kérnek, ha mégse ő.
Inkább legyen 100 fals, akitől elnézést kell kérni a nyugalmának / otthonának megzavarása miatt ,mintsem 1 megússza, akinek tényleg van vaj a füle mögött.
____Hozzám pár hete csöngettek be a rendőrök vasárnap reggel 5.30-kor, mert elnézték a házszámot.
Nem csinálnék belőle szokást, hogy 2 fegyveres rendőr keltsen, de nem haragszom rájuk. Inkább egy ilyen, mint valaki megússza, akinek nem kellene.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest