Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Nem igazán értem hogy milyen piaci igény alapján dolgoztak.. szerintem az usb kábel behelyezése is végtelenül egyszerű, és gyors. Bár egyel több megoldás végülis ártani nem fog.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
bambano
titán
válasz attila9988 #1 üzenetére
Egy csomó embernek herótja van az "usb kábel" fogalomtól. Attól meg még inkább, hogy A-A vagy A-B kábel, normál, mini vagy mikro dugókkal stb. stb. és a végén kiderül, hogy az összes személyes tárgyad elfér a zsebedben, de kell egy kis kézikocsi, amin a kábeleket, töltőket, 3g hotspotot, akksikat, adatkártyákat, adatkártyaolvasókat, stb. viszed magaddal.
Jó lesz ez, csak tolják meg a sebességet rendesen.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Csakénvagyok
őstag
Szerintem egy picit drága azért a sebességért. Ha megdolgoznák egy picikét az infrát közel annyira (fele/harmada) lenne képes jóval olcsóbban.
-
WonderCSabo
félisten
A wireless USB-t elnapolták?
-
Oscee
csendes tag
Először azt hittem, valami légitársaságról lesz szó...
btw engem nem nyűgözött le, sokkal nagyobb kényelmet ez se nyújt, viszont a biztonsággal szemben kétségeim vannak
-
k.
őstag
Nekem tetszik a cucc. oké hogy nem megy 100 méterről mint a BT de sokkal gyorsabb. És például ha ismerősnek egy képet küldenék át ezzel 5 másodperc alatt átmegy mig bluetoothnál árhatnék. Ergo gyors, nagyon gyors és egy kis komprumisszumot igényel de szerintem elfogadható szinten.
-
zbory
tag
bár ez a konzorcium jelenthet valamit, szerintem ez megint a Sony azon fejlesztései közé tartozik amiből nem lesz szabvány és elhal
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw
-
k.
őstag
Hát lesz pár hülye-pl én- aki biztos vesz ilyen eszközt. .
Nekem akkor is tetszik. Más felöl a Sony saját szabványainak nagyrésze anyagilag nem bukott meg mivel a Sony egymaga van akkora cég hogy egy szabványt fenntartson. Lehet hogy a pspben az UMD bukás volt a többi kiadónál de hogy a kifejlesztése már rég hasznot hoz rendesen az is biztos. Ugyanigy a memory stick is. Bár van már Sony SD és SDHC és microSD memória kártya szóval nyilnak a külvilág felé azért ők is -
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest