- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Én régen tényleg tökre bírtam, jó volt nézegetni, de most hogy tele van vágva mindeféle hülyeséggel így már kényelmetlen használni.
A reklám az egy dolog, de most már túl sok és nagy mennyiségű a reklám.
Az a baj, hogy van egy jó dolog, és elragadja a marketing, emiatt elveszi a varázsát. Fejlesztés az tényleg nem sok van a haszontalan dolgokat leszámítva. Egy változás aminek örülök és a már marketing korszákan fejlesztették, az a klubok létrehozása. Így most már csak igazi emberek vannak az ismerőseim között. Ill. az ismerősök közötti szűrés is jó, de ez eddig is elvárható.
Valamilyen szinten megértem, viszont nem örülök annak hogy már nem lehet e-mail cím alapján keresni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett