Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Hmm...
Ingyé' adok ötleteket nekik, csak csinálnák meg
Itt az első tervem, ami a rugged-laptopok néhány tulajdonságát keresztezné netbook-génekkel. Két akku, azaz akku-csere kikapcsolás nélkül vagy RAID1 adatbiztonságért. Magnézium ház, ami egyben az Atom + Poulsbo hűtése is, így még időjárás-állóva is lehet tenni
Hamarosan jön a másik tervem is
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
cizoe
őstag
válasz PeppErKorN #16 üzenetére
-
Cathfaern
nagyúr
Lehetnek olyan ötletek, amikre nem gondolnak. Aki egy adott szakmában dolgozik, annak az agya idővel rááll a "megszokott" irányvonalra, és nehezen tér le arról. Ellenben egy külsőst nem kötik ilyen dolgok. Persze az ötletek 98%-a már megvalósított vagy halva született ötlet lesz, de nekik épp elég ha 2%-nyi dolog használható lesz, ne adj Isten lesz egyetlen egy ötlet, amiből sikertermék lesz. Ők már csak ennyivel is jól jártak.
Amúgy nekik ez a világ legjobb bulija, mivel a kreatív ötleteket elég vaskos pénzkötegekben szokás mérni, itt meg ingyen osztogatják az emberek. -
Vladi
nagyúr
Nahát még ez is kevés. Én szívesen összeraknám a saját gépemet. Lenne pár ötletem.
il sole non sorge più ad Est!
-
Integra
titán
válasz PeppErKorN #1 üzenetére
zsír!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
Azt hittem asztali gépet lehet tervezni...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz PeppErKorN #6 üzenetére
Különbözünk.
Igényt tartunk/anak ezekre a dolgokra, de ezt a köznép nélkül is tudják, csak képtelenek megvalósítani, vagy csak nem akarják. Ugye még egyenlőre kísérleteznek csak ilyen alternatív dolgokkal, de ha már tudják is kezelni, akkor is inkább húzzák a régebbi dolgokat, had dőljön csak a lóvé. Gondolj csak bele. A VGA/CPU vagy bármilyen alkatrész is csak egy nagy lopás. Kijelentgetik, hogy húúú, megjött (pl) a 4000-res ATI széria, amikor lehet, hogy már 2 éve ott csücsült a fejlesztők asztalán, csak szépen fokozatosan mindent.... -
PeppErKorN
tag
-
PeppErKorN
tag
Egy mobil eszköz használhatósága nagyban függ a rendszer energia hatékonyságától. A közelmúlt fejlesztései végre nagyobb teret engednének a hosszabb üzemidőnek és az alkalmazható eszközök szélesebb tárházának.
Viszont a PC ipar nehezen képes túllépni a saját árnyékán. A mérnöki innováció talán szabadabb utat kapna a pénzügyeseknél, ha be tudnák bizonyítani: milliók vágynak a konvenciók felrúgására, igenis igény van a napelemre/vízmentességre/24 óra üzemidőre…..
Ez egyelőre egy kiterjesztett barinstormingra emlékeztet, amely a későbbi irányvonalhoz szolgáltathat néhány alapadatot.
Én hasznosnak tartom.--K--N--R--
-
törölt tag
válasz PeppErKorN #4 üzenetére
Háát nem tudom...
Mondjuk én ezt is hülyeségnek tartom, sok ember már tényleg nem tudja, hogy mi a szart vásároljon össze...
Meg ezek az ötletekben semmi új nincs. Most attól nem lesz egyedi, hogy én döntöm el, hogy hány USB portot rakok bele. Annyi noti/pc alkatrész van már a piacon, hogy olyat veszek, amely számomra a legidálisabb, és általában létezik is ilyen...
Amúgy én biztos nem vennék ilyen "Asus build" cuccot, mert eddig csak szívtam/szívok a termékeivel. -
-
törölt tag
válasz PeppErKorN #1 üzenetére
Pffff....
Amúgy ez az egész szerintem egy hatalmas nagy marhaság! -
f0reman
csendes tag
-
PeppErKorN
tag
Ahmed kolléga elképzelése elismerésre méltó.
A legtöbben viszont megmaradtak a kispolgári posványban.--K--N--R--
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s