- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Ahha, ilyet csinál a Nod32 a kezdetek óta!
Egyszerű a megoldás: ne add fel!
Módszer: klikk frissítés -> "nem szükséges" -> klikk frissítés -> "nem szükséges" -> stb.
Egyszer csak megcsinálja. Szerintem a szerver úgy van beállítva, hogy a régebbi adatbázisokat frissíti privilégiummal és csak utána jönnek a stréberek, mint én -
moonguru
őstag
Érdekes, én 3 napja sikeresen frissítettem! (persze azt mondta hogy nem szükséges, a több napos frissítésre)
Ui:
Nem az én gépemen...
Mivel én gagyit nem használok!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
lujó55
addikt
Ha valaki Nod32 fan, akkor én az vagyok. Most járt le a licencem és nagyon gondolkodom, hogy újra megvegyem-e vagy csak tököljek a próbaverziókkal. A frissítés tényleg kaki mostanában, de olyan vírusokat fog meg, ami átcsúszott a Pandán és az Avast sem látta. Hátrány: nem tudsz kód-generálós crackelt progikat felgyúrni Win alá, csak ha kikapcsolod. Most leesett az állam, hogy írtad, hogy neked nem vette észre. Win frissítések rendben?
-
Nem szeretném Nod-gyalázóvá zülleszteni a topicot, csak kérdezem, hogy nektek mi a tapasztalototok a Nod-dal? Mert én egyszer bekaptam alatta egy trójait, azóta inkább az AVG 8-al nyomulok, és semmi gond.
-
-
Integra
titán
ez tök jó, de azért most már valamit csinálhatnának a frissítési problémákkal...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest