Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
ToniSlow #391 üzenetére
A Huawei usb modemeknek általában 2 variánsa van. Hilink és Non-Hilink(stick). Az én E3372 usb stickemnek a 2 variánsa a E3372h és E3372s. A h az gyárilag Hilink-es szoftvert tartalmaz, van WebUI-ja és routerként funkcionál. Az s pedig sima stick, tehát csak fel tudsz csatlakozni vele a netre, így publikus ip-t kap a géped. Az enyém h, de flasheltem rá stick firmware-t, így a router egyből publikus ip-t kap, nem pedig NAT-oltat.
-
tlala
addikt
válasz
ToniSlow #244 üzenetére
Szerintem alapbeállításokra tök jó a mobil app.
Ha már pl. portot akarsz nyitni, vagy wifi csatornát manuálisan állítani, stb., akkor kell a PC-hozzáférés.
A sima 3-asomra anno tettem angol nyelvű fw-t, mert úgy könnyebb volt eladni.
De attól még ugyanolyan egyszerű maradt a gyári fw, ill. frissítésnél újra kínai lett.
Illetve semmivel sem adott többet min a kínai fw Chrome böngésző magyar fordításával használva, ami kb. 5 perc alatt megtanulható. -
woodworm
veterán
válasz
ToniSlow #123 üzenetére
Placebo! Sorolhatnám sokáig, de nem fog működni.
Az egyetlen, amit megtesz ilyenkor, hogy azonos ssid-t kap a két sáv, és esetleg a jelszókezelést látszólag összevonja. De a lényeg, hogy a 2,4 GHz jelerőssége miatt nagyon nehezen fog váltani.
Ugyanezt meg lehet tenni padavanon is, azonos ssid, azonos jelszó. Az első feljelentkezéskor fogja bekérni a jelszót mindkét sávon, ha megjegyezteted, akkor simán vált lakáson belül. -
Szoszo94
őstag
válasz
ToniSlow #109 üzenetére
Ha van külön NAS, akkor azon gondolom megy a torrent is, DLNA szintúgy, neked akkor tényleg nem lenne szükséged cfw-re (hacsak nem érzed kevésnek a wifi teljesítményét hatótávra). Van gyárilag funkció a 2.4/5GHz keverésére, akkor nem látod külön a két csatornát, ezt mondjuk jó dolognak tartom én is.
Portokat pedig fogsz tudni nyitni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tippmix
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest