Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
Szoszo94
őstag
Amatőr kérdés, de csak a routerre vagy csatlakozva, vagy mondjuk be van nyomva wifi is? Szigorúan csak a routerre lehetsz kábellal rákötve, minden mást kapcsolj ki a laptopon/gépen. Ha nem is tudja elérni a putty a routert, ott valami gebasz van, mert legalább azt ki kéne írnia, hogy jó-e az SSH avagy sem. Böngészőből megy a 192.168.31.1? Nem lehet, hogy a tűzfal amit használsz blokkolja a puttyot?
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
tlala
addikt
Biztos, hogy a dev fw-t töltötted le?
-
Isten88
senior tag
Szia!
Jelenleg a 2.25-os es a 2.26-os firm erheto el az oldalraol. Frissitsd vissza 2.25-osre pendrive-val, utana menni fog. En csak 2 orat vesztegettem el tegnap ezzel. Feltetelezem, amikor a cikk irodott, a 2.25 volt a legujabb, de a 2.26-tal mar valamit babraltak, ami miatt nem megy ez a moka.Nekem valamiert a virtualis gep resze nem akart menni. Eloszor el sem indult a 14-es virtualis geppel Win7 64-gyel, szolgaltatasoknal el kellett kezzel inditani a VM valamijet, most elindul, de - gondolom - orosz nyelven kerdez valamit, amire yes/no-t lehet valaszolni, utana meg egyszer kerdez valamit. Ha no-t irok, ki is dob, ha yes-t, akkor ugy tunik, hogy loopol valami vegtelen folyamatot, amit 20 perc utan kinyomtam. Ubuntus es a masik 64-esnel is ez a helyzet. Mit ronthatok el? Tegnap jott meg a router, de kinaiul nem annyira tudom sajnos beloni.
Koszi a segito valaszokat es elnezest az ekezetek hianya miatt![ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
Kínából rendeltél kínai routert, kínai alapbeállításokkal. Ha nem állítottad át eu régióra, akkor simán használ olyan csatornákat, ami nálunk nem engedélyezett. Csak így hirtelen a 38, 46 az ilyen. A telefonod pedig az automatikus nyelvi beállítások miatt biztos, hogy a helyi szabványt használja.
-
woodworm
veterán
A gyáriról beszélek én is, padavanon nem kínai az alapértelmezett.
Amíg itt írogatunk egymásnak, már régen megnézhetted volna a wifi beállításokat az adminfelületen, hogy mégis mi a helyzet.(#210) Isten88
Szerintem visszadob a menübe és megkérdi, hogy meg akarod-e tartani a beállításokat. A hiba valószínűleg az, hogy nem frissült le minden és nem fut le a fordítás.[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
Óhogyazabüdösk.@&˘^* és még 3 oldalon át ugyanez.
Sikerült . A rohadt, eddig kb 5x használt pendrive-ot újraformáztam és újra feltettem az ssh-t. Elsőre jó lett. Erre ment el kb. 4 órám, hogy ez miért nem megy. A káromkodásról nem is beszélve.
Köszönöm a segítséget mindenkinek . -
pamutbojt
csendes tag
Sajnos a pendrive formázása sem segített.
Úgy látszik, hogy a miwifi_ssh.bin az router-hez kötődik, viszont az androidos alkalzazást nem vagyok hajlandó felrakni (kis fejtörő: mihez nem kér jogosultságot az app?), így marad egyelőre a dobozában, hátha egyszer sikerül majd megoldni a problémát. -
scream24
senior tag
Régi d-link router jól kezelte a neveket. Ezért nem értem, hogy itt miért nem jó. Adtam fix ip-t elneveztem , de sajnos nem változott semmi. Nem olyan nagy ér vágás, de azért na. Köszönöm, természetesen.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Headless
őstag
HDD típusa is lényegesen befolyásolja a sebességet, mert sokszor 2-3 gb-ot másolgat amik rengeteg 1-10 kbos fájlokból áll. Letölti a forrást tömörítve kibontja,stb.
Én is egy ősöreg hdd-t használok buildeléshez és hiába van alatta egy 4790-es haswel i7, nagyon lassú tud lenni egy toolchain forgatás ledehez.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
woodworm
veterán
A LAN IP fülön megadod a kívánt címet, majd az Administration >> Operation mode fülön kiválasztod az Access Point Mode (AP) opciót. Ha már működik, akkor a LAN IP fülön a Get IP Automatically? opciót Disabled-re állítod.
Ap-módban néhány szolgáltatás nem fog működni. Ha manuálisan állítod be, (dhcp off,lan port) akkor ez kikerülhető, de úgy vesztesz egy portot. -
-
szabacsik
őstag
Köszi, de megoldódott közben. Reseteltem, aztán rájöttem nem kell nekem az AP mód.
Aztán mostanáig az ftp / torrent beállításokkal próbálkoztam az itt leírtak alapján, de csak annyi jött össze, hogy belső hálózaton látom . Kívülről még nem, de nem publikus az ip címem mint kiderült úgyhogy írtam diginek aztán ha publikus lesz újra próbálom/\____/\
-
herdsman12
őstag
Lehet, hogy találtál valami extra alkalmi vételt, én csak kamu 2x USD-s árakkal találkoztam.
-
attiati
veterán
Két laptopon 1gbs kapcsolatot hoz létre (win7, win10)
Másik kábellel is próbáltam (cat5e).Valamiért az asztali gépen 100as kapcsolat jön létre, változatlan router beállításokkal.
Router nélkül 1gbs van asztalin is.Ennek köze lehet a router valamelyik beállításához vagy fáradjak át hálózat topikba?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- LED világítás a lakásban
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest