Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Nem WAN-ra kellett dugni a gép és a router között a kábelt, hanem egy lan portra, csak így tudtam ellenőrzni az SSH-t
És mikor a virtuális gép dolgozik is lan-ra kell dugni, mert valahogy netet kell varázsolni a routerre, tehát egy netes kábel megy a wan portjára
Backupot nem csináltam, mert nem volt világos hogy hogy is kell
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
Siker, fent van, de backupnál piros hibát írt, de jópár partíciót lementett
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
Kár, hogy az asuscomm.com regisztráció nem megy
-
enginev3.0
félisten
Még egyszer neki futnék akkor egy jó sok képpel teli leírást lehetne készíteni, de elég volt most ez a 3-4 óra szenvedés
Viszont minden fent van, minden megy, kár hogy az asuscomm.com dns cím regisztráció nem sikerült
VPN szerver is babaVan olyan beállítás amit érdemes átállítani? Sose volt 5ghz routerem
-
enginev3.0
félisten
Miért, mivel nem voltam? Felraktam, legfontosabbakat beállítottam, vpn ddns is kész, de ezen kívül még lehetnek olyan dolgok amiket érdemes átállítani az alap beállításoktól
-
enginev3.0
félisten
Most van kupon a sima 3-ra, de "csak" minimálisan olcsóbb mint a 3G kuponos ára
Azt nem tudom, hogy kell-e gigabit, mert vagy konyhába menne, és onnan sugározná tovább a wifit, vagy ha az nem lenne elég, akkor viszont a nappaliba menne és kábellel kötném rá a tv-t, sajna nem tudom, hogy elég lenne-e csak a Wifi továbbítás vagy sem
-
enginev3.0
félisten
Van filmnézés plexen, Full HD
Meg van egy Steam link-em, amit vagy eladok, vagy karácsonykor befogok majd játszani a családdal, és annak nem tudom milyen sebesség kellene az akadásmentes működéshezLent a konyhában 5Ghz wifin 300-400MBitet mérek
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Kipróbáltam a routert, usb 3 pendrive-ra TM-mel 4MB/s körül tölt lefelé
-
enginev3.0
félisten
Van kupon
Ár 29.49 usd
-
enginev3.0
félisten
Egyébként ezt a cfw-t frissítik? Vagy kell ilyet figyelni majd?
Bár jobban örülök, ha nem, mert most egyelőre tökéletes, és nem akarok gondokat, azt meg úgy sem bírnám ki, hogy ne frissítsem le
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ha megjön a következő routerem szeretnék készíteni egy sok képpel teli leírást én is.
Bár gyárin is megfelelne mert csak továbbító lesz, de ha lesz kedvem akkor rakok cfw-t és megy hozzá a leírás
-
enginev3.0
félisten
Hogy lehet beállítani, hogy ne külön látszódjanak az 5g és 2g wifik? Vagy rosszul olvastam fentebb?
-
-
enginev3.0
félisten
Nekem az volt a baj, hogy 192.168.1.31-et írtam be, és nem 192.168.31.1
De más ötletem nincsen sajna
Viszont próbáld meg, hogy hátha megy tovább, ez csak egy ellenőrző lépésA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
Megjött a második router, jól összenyomkodták szegény dobozt
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Kész
Na most hogy rakom Wifi repeater módba?
-
enginev3.0
félisten
válasz woodworm #276 üzenetére
Beállítottam Brigde + ap módra, ment, úgy is, hogy nem volt semmilyen kábel rákötve a routerre, de amint átállítottam a routert az administration fül alatt Access Point Mode (AP) -ra, megszűnik csatlakozni a wifi
Bár úgy látom, hogy ennél a routernél a Access Point Mode (AP) csak akkor megy ha kábelen rá van kötve a fő router
-
enginev3.0
félisten
válasz woodworm #284 üzenetére
Oké, megpróbálom, csak ha atrakom AP módba a routert akkor én mindig a fő routert érem csak el
Ha meg fix ipt akarok neki adni akkor folyton reklamál a subnet és miatt, pedig próbáltam már három félét
-
enginev3.0
félisten
Na de ezt nem értem meg, ha atrakom AP módba akkor teljesen megszűnik létezni, még a fő routerben sem látom sehol, csak a wifit látom
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz woodworm #291 üzenetére
Próbáltam
Átraktam bridge+AP módba a wifit semmi
Majd WAN címet beállítottam fixre, ddnsnek és átjárónak beállítottam a fő router Ip címét
Próbáltam hogy a második routert 192.168.1.1 helyett 2.1re állítom
Sehogy nem jó a net rajta
Ha esetleg be is jön valamikor a net tok random akkor meg lassú, vagy épp olyankor a fő routeren is bedoglik a netMár nem értem
Alapból elégnek kéne lennie hogy bridge módba állítom a wifit de semmi
Csak nem úszom meg a kábeleketA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
válasz woodworm #293 üzenetére
Megcsináltam, és működik, de mégsem.
Minden weboldal egy perces latency-kkel jön be, ha bejön, a kábelt gyakran eldobálja a gép (fő routeren is, és fő router wifin is), ha kihúzom a második routert minden pikk pakk helyreáll és bejön tölt stb...ha visszadugom a konnektorba a második routert, akkor leöl mindent, és minden megáll, wifik nem vagy csak kicsit működnek
Mintha zavarná egymást a két router
Második router wifire pedig csatlakozik, de azt írja, hogy internet esetleg nem elérhető
És a második router felülete csak addig jön be a fő routertől kapott ip címen, míg nem csatlakozik egy eszközzel a második router wifire, ha rácsatlakozok, akkor már a felülete sem jön be
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz woodworm #303 üzenetére
Igen igen, minden megy, el is érem a routert mikor AP módba van, wifit is átállítom AP client-AP módba, de aztán megmakkan
Ha 192.168.1.2 helyett 192.168.2.1-et adok meg neki ip-nek az nem jó?
-
-
enginev3.0
félisten
Van még kupon
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
Be lehet állítani, hogyha lent vagyok akkor a lenti routerhez csatlakozzon a telefon, ha meg feljövök akkor az emeletihez? Nem találok olyat, hogy hány db alatt váltson másik routerre
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Yoga 7 WUXGA 2in1 Touch Ryzen5 7535U 16GB 512GB SSD Radeon 660M Aktív Toll W11 Garancia
- ASUS PRIME B365M-K + i3 8100 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz Beszámitok!
- Teljesen új iPhone 13 Mini 128GB Green eladó (bontatlan+garancia)
- Huawei MediaPad M5 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen