Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
mope
tag
válasz T. Almeida #48 üzenetére
ez nagyon érdekes.
egyrészt minek teszteled, ha már eleve szarnak tartod
másrészt miért szar?Z30-ig bezárólag mindegyik járt (és van is) a kezemben, de a Z10 alultervezett akkumulátorán kívül sok rosszat nem tudnék mondani.
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
addikt
-
Warter
addikt
Évek óta BB-t használok, egy kalap szar az is. BB előtt kb 2 út van, csődbe megy vagy megveszik. Inkább vegyék meg, legalább a dolgozók ne szívjanak nagyot.
-
legenda
válasz hagymas7up #34 üzenetére
részint másként látnád a helyzetet, ha nem egy közel 2 éves samsung telefont vennél alapul, hanem egy jobb anyaghasználatú alpha vagy note 4 lenne a kezedben, aminek már tényleg fémből van a kerete....stb.
biztonsági rendszer?
a samsung sem véletlenül dolgozta ki a knox védelmet, ami azóta már jócskán fejlesztve is lett (2.0), nem véletlenül ugrott rá a google is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
subset
senior tag
...érdekes
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Воланд
titán
válasz energy4ever #37 üzenetére
az ms - nokia tortenet hanyszor lett cafolva?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
jonnyjoker01
veterán
válasz energy4ever #37 üzenetére
+1, semmi értelme, igazából csak oldal megtekintéseket vonz a hír.
Üdv. Johnny
-
energy4ever
addikt
Ha racafolt a Samsung, akkor miert nem lehet eltavolitani ezt a cikket, mi ertelme van igy?
Egy kamu iras, aminek a vegere odavan biggyesztve, hogy kamu. -
hagymas7up
tag
válasz #20749568 #33 üzenetére
Jelenleg egy S4-em van. Nem véletlen nem szeretném, ha a Samsung belepiszkítana egy ilyen patinás márkába. Volt 2db BlackBerry Z10em is és azért ott kicsit más a minőség érzet mint az S4-nél, illetve a stabilitása is mérföldekkel jobb volt. Az a baj, hogy a Samsung nagyon gyenge minőségű anyaggal dolgozik. Na meg ott a BB biztonsági rendszere, nem fogja az állam biztonság se szó nélkül hagyni ezt. Túl sokminden van a háttérbe is még.
Ez az Én véleményem.[ Szerkesztve ]
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Dhampir
félisten
Ez jó hír.
Inkább meneküljön meg, mintsem örökre elsüllyedjen a BB hajó.
A Samsung jó cég.
-
total90
veterán
Samberry
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Penge_4
veterán
"Szoval az, hogy a ket ceg jatszotta ezt el, szinte kizart."
Ezt nem is írta senki. Még egy Retures dolgozónál is nyomoznának, de mégis mi bizonyíték van arra, hogy John Smith ohioi lakos (aki semmilyen bennfenteshez nem köthető) nem egy erős megérzés hatására vett nagy összegben részvényeket?
Olyan ez, mint a lapszámolás a Black Jacknél. Ha elkapnak vele, megszívod, de ha okosan csinálod, gennyesre keresheted magad.
-
félisten
+@dajkopali:
elvileg ez lehetseges, de gyakorlatban ez irtozatosan sikamlos terep. Egyreszt amit irtok, annak barmilyen formaja abszolut tilos, bortonbe vaghatnak erte evekre. Ahogy beteszed a labad a penzugyi szektorba, a otvenszer elmondjak, alairod, stb., hogy un. 'material non-public information' (piaci hatasokkal biro, de hivatalosan nem publikalt informacio) eseten nem csinalhatsz az egvilagon semmit. Ha traderkent ilyet valaki a fuledbe sug, akkor elso dolgod az, hogy elmondod a fonokodnek, hogy ezt hallottad, es legyszi tanusitsa, hogy te nem kereskedsz az adott papirral, mert ha egy ilyen esetnel jelentos penzt csinalsz, akkor tuti raneznek a kormodre. Ugyanez igaz a Reuterses haverra -- az egyik legfontosabb dolog a piacon szereplo cegeknel (es sajtoknal) ezen informaciok vedelme/menedzselese.
A masik problema pedig az, hogy egy ilyen fel-le ugras zero osszegu jatszma, amit valaki megnyer, azt mas elveszti. Ergo eleg sok ember motival, hogy utanajarjanak ezeknek az eseteknek.
Szoval az, hogy a ket ceg jatszotta ezt el, szinte kizart. Nekem az a tippem, hogy a hir vagy pletyka, vagy valos, de valoszinuleg a szivargashoz nem kapcsolodott jelentosebb merteku piaci spekulacio.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
rudi
nagyúr
Közvetve kapcsolódik a kommentedhez:
Abu egyébként írt egy érdekeset a céges levlistára: a Samsungnak nagyon jól jöhet a BB OS, mert az Android fejlesztése egyre jobban döglik bele a hardveres szegmentációba, a Tizen meg eléggé új Bada szagú, míg a BB OS híre kifejezetten jó a fejlesztők körében. Arra alapozva, egy konkrét SoC típusnál elkötelezve (mint az Apple) elég érdekeset tudna fejlődni a Samsung. Szóval akár lehetett is valami ajánlat.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
adolfka00
tag
Ez egy elég érdekes dolog lenne !
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
rudi
nagyúr
Mondjuk bróker vagyok és van egy reuterses haverom. Az szól, hogy figyi, ez a füles jött, nem érdekel, hogy igaz-e vagy sem, de kb. 10 perc múlva megjelentetjük, akár lehet is valami az értékpapírokkal. Bár nem tudom, hogy BB papírokkal kereskednek-e, csak egy példát mondtam a legalsó, minimálisan tervezett szintről.
[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
én még sosem vettem meg vagy adtam el nagyvállalatot
de úgy sejtem az ilyen horderejű tranzakcióknál - főképp a tőzsdei hatások miatt - az egyik legfontosabb eleme lehet a tárgyalásoknak a kommunikáció, hogy miképp jelentik be, hol, mikor, szivárogtatnak-e, cáfolnak-e stb. - itt sokféle stratégiát el tudok képzelni"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
dajkopali
addikt
én inkább úgy vélem, hogy a hír alapja valós (a Reuters is hibázik, esetenként manipulál, de nagyon kevés példa van erre) - de majd meglátjuk
ha tovább kombinálok, inkább megtervezettnek látszik a híradás is, a cáfolat is"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
rudi
nagyúr
Szerintem ez az esemény (ami talán meg sem történt) kiváló példája a dolgok mai működésének, ezért kell megmutatni. Vicces, hogy kvázi bemondásra negyedével nőtt a cég értéke. Szinte biztos, hogy valaki egy rakás pénzt keresett ezen, aki sajnos nem én voltam.
-
félisten
Hogy jön ide az Alma megint, hm? A felvásárlások oka annyi, hogy ez egy olyan iparág, ahol az economies of scale igen komolyan érvényes, és winner takes it all szituacio van, azaz kis szereplőként szinte lehetetlen profitabilisnak maradni, egyszerűen túl magas a R&D költség, túl nehéz évi pár millió készülékkel jól alkudni a beszallitokkal, stb.
Sony, HTC, Nokia, Blackberry, Siemens, Ericsson, Alcatel - egyik sem kifejezetten azért döglött meg vagy fog megdogleni, mert valami mamut jogi úton szetszedte. Nem ők voltak a legjobbak, és a mobil hardver commodity, szóval a profit elfogyott.
Közben persze megy a hiszti a fórumokon, hogy TULARAZOTT a cucc. Ja, bár a költségeket nem fedezi
@rt06: +1, ez a sokadik ilyesmi a BBvel kapcsolatban..
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
rt06
veterán
szenzacccioooo!!!1!1one!one1eleven....es lehozol egy pletykat, amit amugy mar cafolt is az egyik erintett fel azota
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hagymas7up
tag
A Samsung csak maradjon magának, a BlackBerry úgy jó, ahogy van.
Mondjuk erősen kétlem, hogy a kanadaiak ekkora baklövést követnének el.Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Воланд
titán
az uzleti megoldasokra meg azt mondom, hogy rendben van, azokat majd belerakjak a knox-ba. viszont az ugyfelkore nem valami nagy.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Gengi
senior tag
Az ilyen nagy giga cégek egy fejlesztői gárdát tartanak fent ,de az több ezer fős és őket osszák szét rengeteg mellékprojektre.Sokszor lehet ilyeneket olvasni is, hogy ez meg ez a fejlesztést befejezte stb..
A források is sokkal nagyobbak így egyébként és a tudás is jobban koncentrálódik.
Milyen durva volna egy ilyen fúzió, a samsungot meg se lehetne állítani :S.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
nubreed
veterán
A Samsung csak takarodjon el a BB házatájáról... Még akkor is ha kamu ez a hír, viccnek is rossz.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
valakik nagyot kaszáltak ezzel a tőzsdén...
-
Воланд
titán
kormanykozeli forrasokra hivatkozva azt irta a reuters, hogy ez a felvasarlas nem vetne fel biztonsagi kerdeseket.
a kerdes inkabb az, hogy valoban megernek a bb szabadalmai ennyit? mert ugye a keszulektervezes, gyartas nyilvan nem es arra nincs is szuksege a samsungnak.
-
liksoft
nagyúr
Kezd elegem lenni abból, hogy sokszor jogi okok miatt jönnek létre mammutok csak azért, hogy az almás cég ne tudja kicsinálni őket. Ez a fúzió mizéria a fejlődésnek komoly gátja. Hiszen csak úgy lehet fejlődést elérni, ha a fejlesztések párhuzamosak, így kibuknak az életképtelen ötletek. Viszont egy cég legtöbbször egyszerre csak egy fejlesztői gárdát tart fenn. Alapjaiban elhibázottnak tartom a mai szerzői jogot! Indokom, hogy a világ felgyorsult, amivel a jog ezen része nem tart lépést. Így ez nagy mértékben hátráltatja a fejlődést.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest