Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbixD
tag
Arra akartam utalni ,hogy IP kamerat leginkabb elszeparalt VLAN-on hasznalunk. Anelkul csak nagyobb biztonsagi kockazatot csinalsz mintha nem is uzemeltetnel kamerat.
El tudnád magyarázni ezt hogy miért?
Ha valaki a családi házát félti a sötét (értsd. nem nyáron barnult) alakoktól, akkor miért jelentene nagyobb kockázatot rakni egy-két kamerát a bejárathoz, és esetleg az udvarra, kertbe - beállítva úgy hogy valós időben mentse el a videót egy FTP szerverre? Ez bizonyítékul szolgálhat abba hogy megörökítse, hogy valaki kitolta a biciklijét, ellopta a borát, megdézsmálta a termést,stb...?
Nyilván nem véd a profi IT-s bűnözőktől de nem is ellenük készül, egy egyszerű ház se célpont számukra.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"Arra akartam utalni ,hogy IP kamerat leginkabb elszeparalt VLAN-on hasznalunk."
Szerintem ez egy nagy kövér "attól függ". Egy sima családi házas kameránál ennek sok értelme és haszna nincs, a wifis megoldás meg csábító, mert általában olyan helyre kell rakni, ahol nem nagyon van ethernet.
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest