Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stewen1967
újonc
válasz ®abstract® #29810 üzenetére
Megnéztem. semmi extra ezzel nem fogsz jobban látni sajnos. A 2 flare modell csak homályosít, a scriptek meg csak a színekkel vacakkolnak. se távolabbra látás se semmi.
mint írtam ezt grafikai fileokkal maszkolással csinálják és ahoz ezek a fileok kellenek vagy e helyett újraírtak de ilyen abban a modban nem létezik.... -
Stewen1967
újonc
válasz ®abstract® #29802 üzenetére
írtam, "nekem így" jobban tetszik. A lényeg, hogy előszőr mikor ez a vanilia design szele megcsapott azt mondtam ez nem! na ezt már nem . Lecseréltem az összes grafikai texturát több kontrasztos és szín beállításúra az életben lévő színekhez közelebbire, majd egyre jobban belemerülve és javítgatva mindent ami nem tetszett, alakult ki ama brutál environment. Azonban már csak a motorhangok és a haladás volt ami zavart ezért azt magamnak benne hagyva és átírva adtam ki mert letöltve más modderek munkáit amik motor hangok és sebesség felülírásával foglalkoztak gondolom ismerős "az ebben ez a vacak abban meg az" című érzés. megcsináltam így ahogy nekem tetszett az egészet. egy mod egyben mindennel ahogy nekem már tetszik. Nem másoktól összelopkodva ahogyan azt ezzel sokan elkezdték művelni és saját munkának dedikálva az én átalakított textúráimmal még a piros szalagkorlát fényeket se szedték ki belőle. láttam sok "más environment-es" publikációban. mindegy. A lényeg nagy meló, több 1000 munkaóra és olyan apróságokkal telerakva amiről nem is beszéltem csak kazért hogy ne lopják el vagy ki belőle. Pl éjszakai vezetés modok nélkül. nem tudom ki próbálta vagy használta ezt a részt az eredetiben te éjszaka mindegy mennyivel mész milyen refiket teszel fel nem látsz szart sem. rakhatsz bele modolt fény okosságokat akkor se. és tudod miért? mert a paraméterezések csak parasztvakítások. textúrákkal maszkolják a fényt amit látsz magad előtt azt kellett átalakítani. Nos a brutálban te vezethetsz éjszaka akár 250 el is látni fogsz mert meg van csinálva az is benne. Szóval nem a rongyolás a lényeg nekem se hanem a játék élmény csak abban ez a száguldozás "nekem" fontos apróság
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
válasz ®abstract® #29755 üzenetére
Apránként raktam össze, a kiegészítők filléres cuccokból állnak, pl. a buttonboxhoz simán lefóliáztam egy műanyag dobozt. Persze a Fanatec cucc húzós volt, de az univerzális hub-hoz olcsón lehet kormánykerekeket szerezni. A SimHUb műszerfal egy régi telefonon ment jó darabig, de egyre nehezebb volt az apróbb betűk olvasása, ezért nemrég átváltottam egy 8"-os LCD kijelzőre. Nem tablet, csak egy sima HDMI csatlakozós kijelző, ami szintén Kínából származik.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29755 üzenetére
Nekem is tableten van a műszerfal. SIMDashboard.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29685 üzenetére
A kommentek alapján abban a térkép modban van furaság gazdagon
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29682 üzenetére
elvileg teljesen átdolgozott lesz a PM féle..így erre nem alapoznék.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29676 üzenetére
Ha lenne egy csapat aki 0-24-ben ezt tudná csinálni, 1 év alatt megoldható lenne.
DE!
Mivel itt főként szabadidőben, ingyen ment minden, így elég kevés esélyt látok arra, hogy bárki is nekikezdene kishazánk lemodellezésére.Ahogy írtam, neki lett kezdve, de abba is lett hagyva.
Eltűnt a motiváció + az idő elteltével más is rájön hogy nincs értelme....4 hónap alatt megcsináltuk a ReZt-et, amit hazai viszonylatba igen nívós benzinkút / szervíz / kamionmosó lett összepakolva.
YT Videó: [link]
300 letöltés lett a vége...hivatalos oldalról.
300...úgy hogy FB-n 15k ember van összesen kb...De volt SóherSóder amit alap térképhez készítettem a buricska szerelmeseinek...
De volt még StreetfoodFest, Xmas Fest és még sok más...
Sikerült pár dolgot megtanulni....
A köszönöm és társai nagyon kevés embertől jött...
Így ezért megértem, hogy nem fog több hungary map készülni...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29670 üzenetére
Írtam egy kommentet, hogy sérültek a fájlok, meg miért kell olyan oldalra feltenni, ahonnan órákig tart letölteni. Kitörölték. Erre írtam egyet, hogy persze, kényelmesebb kitörölgetni a kritikát, mint elolvasni és esetleg tenni valamit az ügyben. Erre visszarakták. De persze érdemben semmi nem történt.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29670 üzenetére
Szóval semmi remény. Halványan látszanak a (talán) tervbe vett útvonalak.
Több évvel ezelőtt már bejártam a térképet. Tetszett a 1:3-as lépték bár így nem illeszthető az scs térképhez. (Állítom, hogy kompatibilis lépték esetén az egyik legnépszerűbb MOD térkép lehetne.) -
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29653 üzenetére
Semmit nem javít.
Az SCS által meghatározott 3db időintervallumra megjelenő AI lett 12db intervallumra változtatva. Tehát továbbra sem lesz okosabb az ai.
-new speed rule for night time
- 90-130 közötti sebesség van állítva, átlagolva 90-re.
(van emergeny/sport és moto kategória)
-increased speed at foggy weather
- visszább vett spawn-olási idő és sebesség csökkentés.
-spawn tweaks for some custom vehicles
azok a járművek spawnolnak gyakrabban, amit az SCS alacsony számúra állított.Tehát ahogy írtam, okosabb nem lett, csak választékosabb, dinamikusabb az AI.
Pl eddig 10 autó volt sedan most 6 sedan, 2 kupe, 1 busz 1 egyéb.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
cami][us
senior tag
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29627 üzenetére
Én egyszer találtam egy tökéletes vetítési képpel rendelkező, nagy fényerejű fényszóró beállítást egy mod kamionon. Kimásoltam, és utána majdnem minden mod vasban azt használtam. Szerintem még most is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29614 üzenetére
Persze, én is ilyennel toltam... De nekem külön volt a hang. Hozzáberheltem F90-hez is.
-
lo_jo
senior tag
válasz ®abstract® #29597 üzenetére
Nem a fizikai ram kiegészítésére van, vagyis nem abban a formában, hogy fizikai ram+pagefile= összes ram, ahhoz túl lassú és nagy az elérési idő.
Kicsit sarkított példa: a játéknak nem kell folyamatosan a memóriában tartania, hogy melyik városban milyen fuvarok elérhetők, de amikor kell, akkor viszonylag gyorsan, de nem ezredmásodpercek alatt kell. Belefér fél-egy másodperc a menüben, de akár már akkor elég betölteni, amikor megnyitod a térképet, mire a városra kattintasz, már láthatod. Így ez mehet a pagefile-ba. Az index vagy kürt hangja nem, mert az gombnyomásra azonnal kell, elég gáz lenne egy másodperces eltérés, így a kürt és index hangot a fizikai ramban tartja.
-
Bunken
tag
válasz ®abstract® #29589 üzenetére
Na ma délután a tegnapi sikeren felbuzdulva nem indítottam újra a gépet és a böngészőt sem zártam be a játék indítása előtt.
Bejött a menü, rányomtam a Start gombra és jött a hidegzuhany:
Na nekem se kellett több, képernyőfotó aztán irány a Google keressünk kép alapján (nem fogok én itt gépelni állandóan ).
Ahogy eddig is sejtettem, valamilyen memória gond van. De mi? Egy leírás alapján eljutottam ide:
Na ezt le is futtattam, kétszer is, semmi hibát nem talált, akkor még jött tanácsként a checkdisc, az is megvolt, az sem talált semmilyen hibát. Már ott tartottam, hogy törlöm az egészet a francba, de akkor sem akartam elhinni, hogy nekem megy gond nélkül a játék mikor másnak több 10 meg több 100 mod-dal meg igen.Aztán jött a következő leírás ami már nem konkrétan a játékkal kapcsolatos fórumon volt, de úgy voltam vele, hogy megnézem, bár a többi játékom ami sokkal hardver igényesebb simán mennek.
A memória hibával jó helyen kapizsgáltam csak nem a fizikaival van gond hanem a virtuálissal!
Mentem is a megfelelő helyre és meglepődve látom, hogy így van beállítva:
Az egyik probléma, hogy A lapozófájl méretének automatikus....... előtt nincs pipa. Amit nem is értek mert egy hónapja telepítettem újra a win-t és ehhez nem nyúltam, nem is szoktam. A másik gond az volt, hogy csak 12xxx MB volt, nem tudta a teljes fizikai méretet lemásolni, a leírásban olvastam, hogy minimum annyi kell amennyi a fizikai de lehet több mert a kettő együtt dolgozik.
Na bevágtam a pipát előre és újraindítást követően már helyre is állt a rend, igaz C-ről áthelyezte D-re és a mérete is több mint a fizikai össz.
Na akkor böngésző megnyit, 3 fül, (FB, WoT, PH), játék indít és láss csodát, minden hiba nélkül fuvaroztam 5 órán át! Jártam a West Balkan-on, Saponylba, Ausztriában és simán futott a játék, még Alt+Tab-bal ugráltam is a böngészőhöz.Bocsi a hosszú írásért és a képes illusztrációért de ha valakinek segítek ezzel akkor örülök!
Köszönöm szépen mindenkinek az ötletelést és a segítséget!
-
Bunken
tag
válasz ®abstract® #29584 üzenetére
Remélem, hogy, hogy igen, de majd még délután tesztelem böngészővel.
A C++-ból nekem is fent van a többsége de nem annyi mint neked, nekem a 2008-as, a 2012-es és a 2015-2019-es nincs telepítve, de ha még ma is gond lesz a játékkal majd felteszem ezeket is, hátha.Egyrészt azért nincsenek ilyen csőrös modellek az ETS2-ben amit Z0C! kolléga is ír, másrészt pedig szerintem azért mert ha megnézed a valóságot Európában én még nem láttam csőröst az utakon, túl hosszúak ezekre a szűk utakra, kanyarokra.
A Volvo csőrösét sem lehet a VNL-t sem lehet látni a kontinensen. -
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29584 üzenetére
Nemes egyszerűen azért mert nincs erőforrás, nincs "licensz" és hasonló kifogások.
De te is tudod, hogy a modderek tartják életben ezt a játékot.A legrégebbi kamionoktól a legújabbakig kb mindent megtalálsz modder által...
Az SCS-nek saját ütemterve van.
Látod egy 2019!-es Actros Mp5 vagy Iveco S-Way se került be a játékba 2024-ben...
A Volvo 2020-s majd 2022-s facelift se!illetve ahogy észrevettem, nem igazán mennek az időben visszafelé.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29565 üzenetére
A 325db mod szerintem kicsit (túl) sok.
Egyrészt mindet úgy se használod, másrészt ekkora mod számnál esélyes a játék összeomlás.
Nem mellesleg mire mindet betölti a játék...teljesen felesleges.
Úgyis 1 kamiont használsz...nincs értelme még 30nak benne lenni...
Aztán ha jön update, megy a sikítás hogy összeomlik..Amikor kamiont építek van néha 30-50 mod bent, később összemásolom őket.
az elmúlt 10+ év tapasztalataiból mondva, a használható és még belefér kategória nagyjából 50-70 mod.
Viszont ezeknek a sorrendje borzasztó fontos, mert van, hogy üti egymást a 2...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Bunken
tag
válasz ®abstract® #29565 üzenetére
Ez a buffer-es dolog nem jött be, Ausztriában Salzburg és Grác közötti részen a fizetőkapunál összeomlott. Most kipróbálom Ablakos módszerét.
Erre a hang mod-ra majd ránézek.Esetleg ha valaki gondolja feltettem Google Drive-ra a gamelog és crashlog fájlokat, utóbbiból én semmit nem tudok leszűrni.
[link] -
Bunken
tag
válasz ®abstract® #29563 üzenetére
Az szép mod szám!
Nekem ezek vannak csak: 7 db jazzycat mod, 1 skin, Sound Fixes pack és a Brutal Graphics, nincs 10 giga ezek összesen.
Most átírtam a buffert 10-ről 20-ra, most Bourges (F)-ból viszek egy fuvart Podrogica-ba, majd ott kiderül.
De mondjuk az utóbbi két alkalommal Travemünde és Rostok kikötőjébe omlott össze. De most arrafelé nem volt fuvar a játékban.
Egyenlőre marad így aztán majd meglátom, biztonság kedvéért elmentem Ablakos kolléga módszerét is. -
Bunken
tag
válasz ®abstract® #29561 üzenetére
De mit befolyásol, meg milyen készlet 320 db-os? Ezek a mod-ok száma?
Nekem csak 10 mod van. -
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29539 üzenetére
Na, beújítottam egy E3-1240V3 procit (kb. i7 4770), meg 32GB ramot. Többet nem bír a lapom (Asus B85M-E). Jövő héten meglesznek.
(Meg kellett vennem egy másik telót is, mert a talicska 11T-nek a mikrofon után behányt a kamerája is. Egy tévé upgrade volt a terv, erre elvertem 2 nap alatt egy zsák pénzt mindenféle hardverre... )Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29532 üzenetére
Van a tévének ilyen játék menüje, amit be lehet kapcsolni, az kiírja az FPS-t is például, fix 60-on volt végig az FS22 alatt pl. Kíváncsi leszek, mit csinál majd az FS25-nél.
ATS-nél nem néztem, de ott is jó volt így szemre. Nekem is inkább CPU meg RAM fronton kéne fejleszteni, 12GB ram meg ez az i5 4570 nem valami combos...
-
vlevi
nagyúr
válasz ®abstract® #29532 üzenetére
"mert ugye kétszer akkora felbontás most"
Igen, de, ha 1080p-ben, kábé 30%-os GPU, és öt százalék processzor kihasználtság mellett megy 60Hz-en, és be-beröttyen az FPS, akkor 4K-ban 60-70%-is kihasználtság mellett fogja csinálni ugyanezt.
ETS2-nél legalábbis ez a tapasztalat. Valamiért ez a grafikus motor a mostani videókártyákat nem bírja úgy etetni, hogy tele legyen, és mindent kirajzoljon.[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29520 üzenetére
60 tonnának még 500 pacival sem állnék neki...
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29513 üzenetére
3ezres fordulat? Ott ezek a nagy köbcentis motorok már szétesnek igazából...
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz ®abstract® #29513 üzenetére
"akkor emelkedőn simán felmegyünk"
Igen, olyan is van. Ha egyszer visszaváltott, és az emelkedőn gyorsul, akkor nem vált fel a szokásos 1400 körül, hanem engedi elforogni. Ez teljesen oké.
Ami nem oké, és nem is lesz teljesen tökéletes sosem (talán???), az az, hogy előre gondolkodjon. Akármilyen mesterségi inteligencica lesz benne, biztos lesz majd olyan helyzet, amit kézzel váltogatva jobban meg lehet oldani.
Amikor pl. nem tudja eldönteni, hogy melyik a jó fokozat, és csak váltogat fel-le. -
eboostr
aktív tag
válasz ®abstract® #29504 üzenetére
Úgy emlékszem van rá parancs console ban hogy csak lehuzott ablaknal tudj hátranézni
-
vlevi
nagyúr
válasz ®abstract® #29496 üzenetére
"power módban"
Én úgy vettem észre (legalábbis billentyűzettel jácva), hogy a power mód csak arra van hatással, ha gyorsítok, azaz billentyűzettel mindíg padlógázas gyorsítást jelent, akkor kb 1700-800-ig nem vált fel.
Normál módban meg valamivel 1500 fölött.
De, ha automatat módban van, és nem én gyorsítok, hanem pl. a tempomatot kapcsolom vissza, akkor ugyanúgy 1400 körül elvált, akármilyen módban van az automata váltó. -
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29486 üzenetére
Köszi, az erőátvitellel valóban lehet érdemes még játszanom. (Csak néha belefeledkezem a játékba. )
Én mindig a legfrissebb scs verzióval megyek. Ha upgradnél nincs promods, poland térkép, akkor a pucér scs térképen gurulgatok néhány napig, hétig.A lengyel térképen ilyen leesést soha nem tapasztaltam. Érdemes koordinátát menteni. Arra én is kíváncsi lennék.
-
Bunken
tag
válasz ®abstract® #29478 üzenetére
Nekem most ez a legkomfortosabb opció. A controller-rel próbálkoztam régen, öcsém XBOX-án próbáltam 4-5 órán keresztül egy autós játékkal játszani de egyszerűen sehogy nem állt rá a kezem, egyszerűen nem éreztem, hogy a nyomásérzékeny gombokat meddig nyomom és azok a minden irányba billenő karokat se tudtam megszokni. Úgyhogy hagytam is az egészet, de előtte is próbálkoztam már, nem ez volt az első de valahogy soha nem állt rá a kezem.
Most nem tudom, hogy milyen a kormányzási kamera de amikor először bekerült emlékeim szerint csak akkor fordult abba az irányba a kamera és csak annyit amerre és amennyit fordult a kormány. Ami elég kevés amikor egy elágazásnál mindkét irányba szét kell nézni vagy még a kanyar előtt bele szeretnék nézni a kanyarba, hogy fogok menni.
Az index kamera meg hát..... indexelek balra ki is néz balra, de jobbra mi van?[Ablakos 29479:] ha arra gondolsz a tapogatással, hogy a bajuszkapcsolókat kell tapogatva keresni akkor az nem okozna gondot. 15 éve vezetek napi szinten, reflex szerűen tudom, hogy hol vannak és, hogy melyiken milyen funkciók vannak. A való életben sem nézek rájuk soha.
A szemkövetős dolgon már elgondolkodtam, igaz webkamerám nincsen és csak ezért nem veszek. De láttam egy olyan megoldást valamikor nem olyan régen, hogy mobiltelefont be lehet fogni ilyenre, annak a kameráját, csak talán a telóra való app fizetős volt és ott hagytam is a francba. Valamikor mésfél-két hónapig nincs is rá alkalmam. -
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29465 üzenetére
kismillió féle/fajta 359-379-389 van.
Az 1.50 után nem mind van updatel-ve már.
A legjobb 389 amivel valaha találkoztam az a Ruda féle Glider volt.
W900-ból hasonlóan Ruda féle Highway Killer.
20-20dodó mindegyik, de megérte.ellenben Pizzster féle 389 ami 80dodó és alig testreszabbható.
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29458 üzenetére
Azt hittem, a flight simulator jelenti a (FS22)
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29448 üzenetére
Ezért (is) csípem az FS22-t. Azt is szidják sokan, van benne hiba is rendesen, amikkel azért együtt lehet élni. De ha felmegyek egy mod oldalra, ahol van már kb. 600 oldalnyi mod, oldalanként 8-10, és letöltöm a legrégebbit, ugyanúgy működik, mint amit fél órája tettek fel....
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz ®abstract® #29448 üzenetére
De, működnek. Szerintem csak kb berakták ezt a training programot és ennyi. Sanax volvo, Kögel pót és valami lámpa mod mászott csak el. Ezeket sii fájlban átírtam és már mentem is egy kört. De szért az nem szép, h kimaradt a visszalépési lehetőség az 1.51 kompatibilis módra. Többen reklamálták SCS fórumban, biztos megoldódik, csak el voltak foglalva a s live közvetítéssel. 🤣 Mondjuk nem tudom miért vannak ennyire oda ezért a training módért, csinálhattak volna helyette valami értelmesebbet is, lenne mit....
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29442 üzenetére
Megtiszteltetés volt átvenni.
Bármire szükségetek van, írjatok bátran.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29431 üzenetére
Az ajánlott reshade alkalmazásban iszonyat sok opció van. Annyit elértem, hogy a beálló pozíció (icons mod) sokkal egybefüggő vonalasabb lett. Előtte náhány darabból állt a csík. Viszont valóban gondosan kell állítgatni, mert az fps-t is eléggé megtizedeli ez a post-proc. eljárás.
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29422 üzenetére
Néztem ám a 680M táblázatot, hogy mennyit megy a többi VGA-hoz képest Azt hittem, hogy erősebb mint az asztalimban az RX580, mert elsőre nem találtam... Mondjuk ahhoz képest, hogy az 580 akkora, mint egy kisebb aktatáska, csak 1.4x annyit tud....
[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #29422 üzenetére
Nagyon akciósan vettem eMAG Genius dealben, amit most írnak árat az messze nem reális a hardver fényében. Gyakorlatilag a Media Markt 322 ezres árának szinte pont 100-zal kevesebbért, csak angol billentyűzettel.
Én is ilyen Ryzen APU-s laptopokat néztem először, Vega 8-cal a világot kijátszottam annó GTAV-ből, már az is meglepően jó volt, persze kereteken belül. A mostaniak meg már pariban vannak egy laptop dGPU-val.
"I fight for the Users"
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #29419 üzenetére
A "régi" laptop bekerült a TV alá, couch gamingre, kontrollerrel jó a 30fps Horizon 4-ben. Cserébe lett egy budget Lenovo LOQ, I5 12450HX, 16giga és Intel Arc a530m 4gb, csak duplázott vram lett, de így tartja a 60fps-t, 200% renderen. Az Intel Arc néha csinálja az Arc dolgokat, de kis pénz, kis foci.
Persze csak miután kiszállította a futár olvastam el, hogy ezek a LOQ laptopok Intel procival alaplaphibásak lehetnek hamar, de hát ez ilyen, egyelőre stabil.
"I fight for the Users"
-
Foose
addikt
válasz ®abstract® #29407 üzenetére
Hát igen,úgy érzem. szerencsére most elég volt a sérült frissítés melletti újra gomb. Rendbe rakta. Lehet valami modom okozott gondot a nem tudom mit tartalmazó frissítésnek.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29399 üzenetére
Lenne sok sok játék amiket be lehetne tenni.
De a baj továbbra is ott van, hogy még mingig a FB a nyerő.
Tartalommal Ti töltitek fel, nektek köszönjük a tartalmakat.
Csak a köztudatban óckodnak sokan a DC-től és azt hiszik, hogy még mindig TS copy.
Pedig ettől sokkal sokkal több már a DC.
Nem tudom mi a szerepe Supzero-nak meg mit kell itt csinálni, de szivesen.
OldboyZ DC link: [link]
ATS - ETS2 blog: [link]
Modokkal folgalkozó oldal:
ETS2: [link]
ATS: [link]Nagyon sokszor nézelődöm az SCS fórumon [link]
és a Promods oldalán. [link]
számos térképnek a Promods a hivatalos oldala, innen érdemes mindig friss infókat megkeresni.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29396 üzenetére
Igen, igen. Ezekben az időkben vacakol a látás. Használok időjárás modot. (real. brutal.) Megnézem enélkül, hátha...
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29375 üzenetére
Ez van amikor az embernek ilyen hobbija van a bmw mellett
bár utóbbi időben már csak a modellezés miatt játszom.
Hol megrendeléseket készítek, hol magamnak csinálok ezt-azt.mondjuk most egy nagyon nagy dologra készülök de egyelőre legyen titok
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29368 üzenetére
Hivatalosan...
de ettől jóval több, mert a modok tesztelése miatt volt hogy kalózt is használtam mellette
-
bobalazs
nagyúr
válasz ®abstract® #29340 üzenetére
ets2 ben is benne van ahogy fékezel és nyikorog a fék, mert öregszik a gumi úgy válik 1-re csúszósabbá, meg kopnak a fékbetétek.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz ®abstract® #29316 üzenetére
Sima Windows game bár rogzitessel vettem fel.
A profilomat pedig, igazad van, illene frissíteni. -
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29291 üzenetére
ez QP. Ilyenem volt a gyerek érkezése előtt
Most Sedan van (4 ajtós)----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29273 üzenetére
mert ez a te ízlésed.
Hidd el, nem azoknak fognak a véleményére tenni, akik bármit is letettek az asztalra.
A kis Pavel amit kitalál az van.Megint nem lett sok sok bug javítva, megint nincs olyanra erőforrás amire szükség lenne a játéknak...megint csak a semmittevés..
-
bobalazs
nagyúr
válasz ®abstract® #29253 üzenetére
Mert erről tudtam hogy rosszul ment eddig minden gépen. Amit linkeltél azok kb mind jól mennek.
-
Jadro
veterán
válasz ®abstract® #29246 üzenetére
A West balkán azért durvább beépítésű, itt még érteném is a nagyobb gépigényt. Jól is néz ki egyébként. Nekem az a problémám inkább, hogy általánosságban az egész játék nagyobb gépigényt követel. Rá kellene feküdni az optimalizálásra, mert kicsit vicces hogy egy egész erős gépen egyre rosszabbul fut ez a sokéves játék.
Persze tudom, hogy lejjebb is lehet adni a grafikából és nem kell 400%-on tolni, de ha egyszer nekem úgy tetszik igazán.
[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #29235 üzenetére
Ahogy visszaálltam a TAA modra és nem az SCS gyári TAA megoldását használtam, ugyanúgy ment mint 1.50 előtt, de örülök az aggódásnak.
"I fight for the Users"
-
palfitom
félisten
válasz ®abstract® #29216 üzenetére
Nnnnaa, a TurboStar edition-re lehet, hogy rárepülök! Köszi.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29193 üzenetére
Érdekes ez a promods cucc, elég béna az ország alakja, meg túl messze vannak a városok a pályáktól...
-
mancer7151
tag
válasz ®abstract® #29187 üzenetére
Amit linkeltem az no collision. Attól viszont még nem kell "kint" kújtorogni túl sokat
-
Z0C!
Topikgazda
Volt tervben fejlesztés, de Franknek közbejött ez az...
Aztán K.Marci kezdte el 1:1 arányban elkészíteni a térképet, jól is haladt, de a kezdeti lelkesedés abba maradt.Egyrészt megértem, mert haladni az SCS hülyeségével lehetetlen.
Másrészt meg a hazai támogatás messze alulmarad mindentől.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ablakos
őstag
Nagyon sajnálom azt a HunMap-ot. Rengeteg munka került bele, de az önfejű arány választás miatt nem illeszthető a scs térkép mellé. Szerintem ma is népszerű térkép lenne a promods és más térképek mellett. (Ösztönzőnek akár egy kis pénzért is.)
-
mancer7151
tag
válasz ®abstract® #29162 üzenetére
Látnád a fallout4-emet . A forgalommal nem lehet mit kezdeni. Megvannak írva a sávok, ki mit milyen prioritással csinál és ennyi. Ami segit az a power az ai def-ekben, vontatóknak buszoknak többet kell adni hogy ne 5 percig gyorsuljanak 60ra miután eléd spawnolnak mert hiába vannak 8al előtted mindenki előtted hozzá fog igazodni és fékezgetnek. Távot tartanak. KASS brutal trafficje nagyon jó csak a spawnok kicsit túl vannak tolva, napi 3x elosztást megírta óránkéntira, marha fölösleges. Sok az autó arányában, nameg mondtam hogy a tetvészkedő cementest és buszokat leritkitottam, vonatot pláne ( ) kikapcsolódni akarok nem araszolgatni utánuk... Belenyúl a lámpák váltásába is hogy sürübb legyen ha jól emlékszem, az se árt.
AI Türelem minuszos, várakozások levéve, safety kicsi, engedtem őket gyorshajtani, néha 55ös szakaszon 75el se előzöl. Kamion is kevesebb arányában mert őket is lassabbnak dobja be aztán gyorsulnak, fékezgető dugó megint. Ami kéne az a jobbratartás - ez volt régen csak kivették - és a besorolás, belédjönnek és kész. Agyhalál.
@z0c mert begyógyult oldschool vagy teis A füst marhajó, nekem valamiért nem sikerült az import-exportot modellezőbe összehozni úgyhogy nem tudok slotokat szerkeszteni, se hozzáadni, nálam nincs szmog.
Van egy félbemaradt projectem még, 2vh bombázó festés, olivazöld/fémszín, szegecsek, cápapofával és kill markokkal. Bekéne fejezni, valamikor egyszer talán...[ Szerkesztve ]
-
mancer7151
tag
válasz ®abstract® #29160 üzenetére
Haterbilt néven fut(ott) a mod, viper peterbilt modjából van továbbhozva, egy másik verzió még biztos van. Én ezt 1.42 óta pofozom ki újra és újra. A legrészletesebb vontatók egyike a játékhoz ( a legtöbb felszerelési ponttal) ami létezik, az FLB és a K100 mellett. Szerk: Pinga pete-je is jó, csak nem jó az uvw map méretezése, nem egységes, ugyanaz a szin más árnyalatot ad mint festés más darabokon. Nameg a darabok felének pinga a neve, jöjj rá mi micsoda te magad. Verne mindent ha megcsinálná rendesen de sose fogja...
Összehúztam a modok lámpáit antennáit minden vackát hogy feltehesd minden vontatón minden pontra (már aminek értelme van, antennát nem teszünk rendszántáblának). Ahol ezt definiálod ugye mi mehet melyik slot-ra név szerint, pár 10kilobyteos fileok vannak na azok nálam sok helyen verik a 2megát, 2 millió karakternyi szöveg .
Optimalizálás:
- Króm/alu texturák és a csillogás/visszaverődésük össze van fésülve és így egységesebb a kinézete mindennek nincs olyan eltérés ha váltasz vontatót/trailert. Van csak nem olyan szembetűnő. Brutál meló volt több 1000 fájl van átirogatva. (szerkesztőben több 100anként is akár egyszerre) Nameg 80 chrome textúra helyett egyre mutatnak a ref-ek és azonos értékekkel.
- Textúrák méretei max 2k, magasabbnak egyszerűen nincs értelme. Még skinnek sem. Minden akkorára van átméretezve ahol van értelme. Akár 256*256-ra.
- Slotokra tehető dolgok összefésülve, fent irtam.
- LOD rangek felhúzva hogy ne előtted nőjön a fű és váltson modellt az autó az út szélén vagy a fa. Van ahol a lod kivan kapcsolva.
- Fizikát inkomplettó átírtam.
- Köd eső és minden effect vagy modot kapott vagy kivan kapcsolva. Esőcseppek az üvegen tipikus példa.
- kevesebb a parkoló autó mindenhol, nincs röcögve töltés, nem nézi senki nem érdekel senkit.
- antialiasing, bloom stb off, effektekért reshade van fent.
- a forgalom nagyobb sugárban van körülötted, messzebbről látod őket főleg szemből és messzebb tünnek el is. Ehhez a sürüséget is átkell irni, emelni.
- forgalomból a sok résztvevőt simán kivettem vagy redukáltam, pl busz és betonkeverő.
- dof lejjebb véve, tisztábban látsz messzebb nincs maszat
- minden amit AI vezet átnézve mennyi a powere, folyamatosabb a forgalom is.
- sorolhatnám, évek vannak benne.Sok kamion mod csak a darabjai miatt van bent pl lámpák felnik gumik antennák, maga nem vásárolható meg így be sem töltődik. Tipikusan ezek az alacsonyabb minőségű modok amiben van használható modell és kód.
[ Szerkesztve ]
-
mancer7151
tag
válasz ®abstract® #29158 üzenetére
Dehogy vagyok profi, csak ehhez vagyok szokva. Fősulin éjjel nfs 1 ment váltva osztott képernyőn egy 66mhz-es csodán aztán a pentium1-emen soros kábelen egymás ellen albérletben később BNC kábelen (1 eres, t elosztós végellenállásos, 1 heti pénzem be került a kártya ). Kormányom sose volt, hiányzott de nem szántam rá akkor, most hogy mindenhol zinternet van meg 1 millió használt dolog elérhető mindenből most vettem mert miért ne.
ATS nekem jobban bejön, mindigis csőrösb*zi voltam, bazi hajók kéményekkel húzzák az istent is, tágasabb terek vezetni, trailer vonatokkal. Nameg bő 2 évtized modolás soksok játékban azért kijön itt is. Nem ma született de még mindíg megy van pár változata:
A mod könyvtáram 17 giga optimalizálások után
[ Szerkesztve ]
-
mancer7151
tag
válasz ®abstract® #29156 üzenetére
Igen, tömöritve (zip) 2-500mb a normális, legyen 1gb max ha sok skinje van ami nem baj, AO és shadow úgy "nem helytakarékosan" uv mapolva, legyen.. Akkor mi a 2gigás vontató.
Kormányoltam megint. ATS-ben imádnivaló, Forzában meg totál hülye vagyok (Szerk: billentyűvel 11 mp-et vertem az ai-ra.)
@abstract a sicsiden még mindig röhögök
[ Szerkesztve ]
-
mancer7151
tag
válasz ®abstract® #29152 üzenetére
"sicsi"
Modokkal azért ilyen nagy mert nincs optimalizálva a modokban kb semmi. 4-8k textúrákkal vannak tele a semmire. Sokat átméreteztem. Jobban is fut.
-
mancer7151
tag
válasz ®abstract® #29146 üzenetére
Modolom a játékot évek óta (más modjába pedig belenyúlok ha használom) de a forgalom alapjában hulladék. Sok mindent javitottam de feladtam rég.
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29126 üzenetére
Nem itt nyert tombolán egy nyugdíjas mutter egy kamiont?
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29113 üzenetére
A volt Jugoszlávia országaiban nagyon sok és sűrű a fizetőkapu. Van amikor a 80-as utazó sebességet sem érem el és máris ott a következő. (Lassú vagyok )
Szemfülesnek kell lenni, mert van amikor némelyik kapu nem működik. (általában piros X van felette) Érdemes az enc (electronic toll collection)feliratot keresni (ha van éppen ilyen), mert ott nem kell megállni. De az átgurulási sebességet 30 vagy 40 be kell tartani, mert akkor nem nyílik ki időben.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29109 üzenetére
semmi köze a modnak hozzá. Ha a leírását elolvasod nem módosít sem árat, sem sebességet, se mást.
-
Delerium
senior tag
Automata retarder vagy motorfék amiben nincs az, mindig bekapcsolva nálam, +-1km/h-ra állítva. Mindig 84-gyel megyek ahol 80 a max, 85-ig engedi a retarder és onnantól nem gyorsul magától tovább. Néha még így is beleszaladok a gyorshajtásba egy hirtelen 70-es táblával, olyankor mindig mögém terem egy rendőr
"I fight for the Users"
-
Ablakos
őstag
A 80 azt jelenti, hogy max 80-al szabad menni. kb 86-87 még belefér, de efelett már büntetés néz ki. Pont ilyenkor (lejtőn) szokott a legtöbször büntetni. (lejtőn szemben vagy sutyiba mögötted jön a rendőrautó )
Ez a játékban alapvetés, nem a modok miatt van.
Ha nem akarod betartani, akkor kikapcsolható a sebességhatár.Sajnos a táblák pontatlansága miatt a gps-en látható szám a mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29075 üzenetére
Sürgős fuvar nem jelenti a versenyt. Csupán időben kell X helyre érni. Ne keverd a 2-t.
A forgalmi modok 99,9%-a egy console paranccsal írható.
Console-ba:
uset g_traffic 0 -0 forgalom
uset g_traffic 10 -nagyon sűrű forgalom
A kettő között tizedes megoldásokkal is lehet állítani. Én általában uset g_traffic 1.6-al használom, így van is forgalom de lehet haladni.
Ezen kívül, amit használnak az maximum az 1 adott járműből X jelenjen meg 60mp alatt.
Csak mivel ezek konzol parancsok, van aki nem akar érteni hozzá, nem tudja szerkeszteni, azoknak le lehet tölteni. Kb ennyi.
A többi csak placebó----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29072 üzenetére
Ezért muszáj körültekintően választani fuvart. A sűrgős fuvar egyenlő a veszteséggel. Többet fizet és jó sokat le fog vonni a késés miatt. (Ami emelt forgalom sűrűségnél garantált.)
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29063 üzenetére
Nem értettem soha, miért ilyen sz@rok a hangok. Láttam pár videót, telemikrofonozott vontatókról, amikkel azt bizonygatta a SCS, hogy milyen komoly apparátussal rögzítik a hangokat, mégis egy rakás....
Ablakos, ennek ellenére jártam olyan sofőr-előkészítő tanfolyamon Csepelen, ahol az ETS2 futott egy épített szimulátoron, ami egy utánfutóra volt rögzítve, és úgy hozták-vitték. A Wabinak egy nagyon komoly szimulátora volt annó, egy valódi Renault Magnum fülkéjéből volt építve, azt is lehetett szállítani, több helyen is láttam.
Z0C!, 1.36 -> 1.37, nagy érvágás volt, nem lehet elfelejteni...
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29063 üzenetére
A játék betöltésekor kapott figyelmeztetés kissé vicces. járművezető tanfolyamon... nem engedélyezték
Nem javasoljuk, esetleg nem alkalmas... de ez már túl szerénynek tünne.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29055 üzenetére
Megint egy modder munkáját mutatod.
SCS-nek mikor lesz ilyen?
Soha.
Próbálj ki 1 hónapot csak gyári azaz SCS kamionnal csapatni.
A 3.km után kapcsolsz majd zenét, mert a high end profi mikrofonnal porszívó hangokat sikerült felvenni.
Nagyon jó, hogy sikerül a modokat megtalálni, de sajnos továbbra is az az álláspont elég sok embernél, hogy modok nélkül ez a játék halott lenne.
A sok moddertől lenyúlják az ötletet és feszítenek, hogy miket kitalálnak....----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29053 üzenetére
az a helyzet, hogy naív vagy
Legalábbis a posztjaidból ítélve erőteljesen látszik, hogy hiszel még a mesében
Napestig lehetne sorolni, hogy mit nem tettek meg eddig.
Pedig idejük lenne rá, kapacitásuk is, csak könnyebb mást mondani, mert monopol helyzetben vannak.
A helyzet marha egyszerű. Amíg ők egyedül vannak a piacon, bőségesen ráérnek addig is jön a pénz.
Ilyen-olyan kis apróságokkal életben tartják a communityt meg fényűző képeket nyomnak twitterre és kb ennyi.Meglehet nézni a 10év változását.
A kamion kereskedés, 1-2 kamion model...és csókolom.
[link]Hiába linkelsz modokat, sajnos a játék önmagában nem képes életben maradni.
Mai napig nincs olyan jellegű "tuning" a kamionokra amivel 1-1 stílus azonosulhatna.
Nincs OpenPipe, nincs oldal és magas kipufogó, nincs vabis kormány és lehetne tényleg sorolni.
Grafikailag már a TAA is akkorát nyom a latban, hogy majdnem, hogy új játékkal játszol.
A PNG, JBX-ről ne is beszéljünk...
Nyilván kell hozzá gép, de akkor is...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29047 üzenetére
a dirt széria szép, csillivilli de kutyába se veszik a nagyobb sportolók.
Helyette a Richard Burns Rally - rallysimfans pluginnal.
Mérföldekkel jobban beállítható, sok neves rally pilóta készül fel a játékból.
[link]
Nem mellesleg a Prism3D motor van a játék alatt ami már akkor elavult volt amikor a játék megjelent.
10 év alatt nem sikerült se a játék motor csere, se EURÓPA térképét kiadni...
1-1 modder évekkel korábban kiadja azokat a modokat amiket az SCS felvásárol később.
Animált kapuk, egyéb más modderek által megjelenített mod.
Csoda, hogy a Tandem/rigid karosszéria még nincs kiadva, pedig vagy 4-5 éve ha nem több már KAST, eKERI, NTM, VaK már elérhető...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
PuMbA
titán
válasz ®abstract® #29049 üzenetére
Persze, egyetértek. A modderek sok esetben előrébb járnak
A továbbfejlesztés szót azért nem mondanám rá, mert ha van egy autód és kicserélsz rajta majdnem minden alkatrészt, akkor az már gyakorlatilag egy "új", másik autó. Itt is ez történik, hiszen szépen lassan a motor összes részegységét lecserélik modernebb megoldásra, tehát alig marad benne olyan egység vagy kód, amit 2012-ben írtak bele.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz ®abstract® #29047 üzenetére
Ha nagy mértékben fejlesztik a motort az nálam "kicserélést" jelent, hiszen a motor már eléggé más, mint például 2015-ben volt 3 évvel ezelőtt cseréltek le az 1.40-es javításban például a teljes megvilágítási rendszert a motorban: ETS2 & ATS 1.40: New Lighting System.
Az, hogy egyik napról a másikra egy teljesen új motor legyen egy ilyen kis cégnek nem járható út. Egyenként cserélik le az egyes rendszereket a motoron belül, aztán végül megérkezik a DX12 mód is és így eljutnak egy teljesen új motorhoz 4-5 év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz ®abstract® #29043 üzenetére
és tatabike: A Prism3D-t nem is fogják cserélni, hiszen a saját motorjuk Folyamatosan fejlesztik, minden új verzióban megjelennek új dolgok, hiszen jelenleg ezen van a fókusz. Az 1.50 esetén ezt írták:
"Renderer Changes - (still based on DirectX 11 API for now)
We're consistently working on improving our rendering system. It's been a key focus lately, though it'll take some time to complete. Until then, you can expect additional content and enhancements in version 1.50, including:
-TAA, or Temporal Anti-Aliasing
-Cascaded shadow changes
-Soft particles
-Lit/shadowed smoke
-Far shadows
-Optimized light computation"[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29034 üzenetére
Sergej volt a kitalálója, megalkotója és feljesztője a rendes RusMapnak.
[link]
Hosszú betegség után 62évesen elment...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #29022 üzenetére
Persze, a VRAM az ma már édes kevés, de a játék meg 10+ éves, ugyanazzal a motorral, nincs csicsás grafika.
Csak a végleges 1.50 óta küzdök ezzel, előtte grafika modokkal+snovy TAA moddal együtt, 125% renderen, SSAO-t leszámítva szinte minden ultra, vsync lock 30 és stabil, szép kép volt.
Most meg 100% render vsync 30, gyári TAA, nem tudja tartani a kép meg borzalom. El tudnám fogadni, hogy ez a hardver ennyit tud, de tudom, hogy ennél volt sokkal jobb is.Ezt nem veszi be a gyomrom, hogy a motor ugyanaz, az élmény meg megszűnt. Persze meg lehetne venni a Snovy modot, de addig álljak fél lábon amíg neki küldök pénzt Patreonon
"I fight for the Users"
-
PuMbA
titán
válasz ®abstract® #29022 üzenetére
Hmm, ebben van valami. A beszúrt képén is 1,8GB VRAM használat van, ami azt jelenti, hogy csordultig tele van. Ez megmagyarázza az fps beeséseket is, ami pont ekkor szokott történni és a GPU frekvencia is ezért esik be, mert nincs mit feldolgoznia, vár az adatra.
Nagyon rosszallom, hogy a mai napig a laptopokban spórolnak a VRAM-mal és sok esetben fele annyit kap, mint az asztali változat.
[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #29007 üzenetére
Köszi, ezt ki fogom próbálni, ETS meg egyelőre pihen, amíg valami csoda nem történik
"I fight for the Users"
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #29000 üzenetére
Elég sok hardveres problémám lett az 1.50 óta, 100% renderen, high-ultra, SMAA-TAA, éles beállítás, luma 2-őn, minden rendben, nincs forróság, VGA 65-70 fok 95-98% kihasználtság. Ahogy feljebbrakom akár csak 125%-ra, mindennek vége, 84-86 fok ugyanakkora kihasználtság vagy alacsonyabb mellett, nincs throtling de az már szúrja a szemem. Valami van a játékkal, ami eddig nem volt, vagy persze nálam van valami elszaródva, de rendesen bosszant és elvette a kedvem a játéktól.
Natív fullHD-ben olyan mintha 720p lenne, elmosott vonalak, cikkcakkosak az élek. Ezt tudta megoldani az SCS, mint a többi AAA fejlesztő, ha nem megy az optimalizálás, majd a játékos megveszi a 7800x3d-t, RTX 4090-et és már nem is tűnik fel, hogy amit kiadtunk az gatya.
"I fight for the Users"
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #28996 üzenetére
Köszi, de egyelőre most megvagyok, amúgyis indokolatlanul sokat crashel a játék 1.50 óta. Előtte többnyire probléma nélkül ment, most minden hibaüzenet nélkül csak hiphopp Windows.
"I fight for the Users"
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #28994 üzenetére
Maga a mod beltere gagyi szerintem, nem a kamioné, az jó lenne. A kivitelezés nem tetszett ahogy megcsinálta a modder.
"I fight for the Users"
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28986 üzenetére
az elmúlt 10 évben láttál bármilyen "különleges" kamiont az ATS-ETS2-ben?
Se egy kukás, se egy kamionmentő se semmi.
A 8x4-es túlméretesekhoz se érkezett semmi kiegészítő.Tényleg nincs 1 ember aki ezekre tudna koncentrálni?
Villogóból vagy 4-5 féle, táblákból is ennyi...10 év alatt nem sikerült élhető játékot csinálni....
Moddertől igen.
[link][ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28978 üzenetére
Tudtommal a játék már nem kezeli a .ogg kiterjesztést. Az FS22 azt használ, de az ATS meg az ETS2 a 1.37-es frissítéssel behozta az új hangkezelést...
Mondjuk a Steamen vissza lehet lépni 1.31-ig, szóval...[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28974 üzenetére
Több modelt? Jajj de kis naív vagy.
Hát hol van erre az SCS-nek ideje?
Ne szórakozz...
Miért nincs egy csőrös régi Scania sehol?
A 143 vagy a T cab? De akár az NG-ből?
Miért nincs long cabin a DAF XF-ből?
Mert ezekt is a modderekre bízzák. Egyszerűen ha nincsenek modderek, ez a játék már réges rég halott lenne.
Anno az 1NSANE vagy World Racing volt ilyen. Ha ott sincsenek modderek 1 év után halott lenne a játék.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28956 üzenetére
Érdekes. Nem értem, miért volt akkora meló az E-tech berakása a játékba. Egy sima Renault T-t kicsit átberheltek, teleaggatták E-tech feliratokkal, aztán kész. A motornak átírták a nyomaték-karakterisztikáját, belőtték a nyomatékát, kicserélték a hangját, aztán jónapot. Gondolom ez történt, az SCS sosem fektetett nagy energiákat a játékba, főleg nem a hibajavításokba, sőt, még ami jó volt, sokszor azt is csak elcseszték....
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #28936 üzenetére
Nvidia (geforce experience csomag) saját rögzítője.
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #28904 üzenetére
Arra, hogy nem frissítettem 1.50-re. Megvárom, amíg modok is érkeznek.
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #28902 üzenetére
Lewarezoltam az ets2 1.50-et, úgy a la nature mindenféle mód nélkül. Na, ilyenkor lehet látni mit is jelent a mod ennek a játék családnak. (Egymás után játszva a modolt és pőre játékot. ) Homogén kék égbolt, jármű mozgása egy fadarab etc.
Pos: A grafikai részhez ugyan tök vagyok, de a feliratok, betük nagyon tetszenek. Sokkal plasztikusabbak lettek.
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28895 üzenetére
Ismerem a csókát, 10 év kamionozás után mindenkinek Ő akarta megmagyarázni, mi is ez az életmód, mikor az igazi sofőrök még 20 év tapasztalat után sem dicsekednek azzal, hogy jó sofőrök. Személy szerint én egy ripacsnak tartom az embert, de kinek mi, ugye....
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28892 üzenetére
Találd ki kinek nincs jogosítványa...
Lehetne itt jó AI-t csinálni, csak nem erre a motorra....
A baj leginkább az, hogy az SCS szarik azoknak a véleményére akik ismerik már a játékot és nem csak játszanak vele...
Sajnos ez a játék is elmegy olyan irányba, ahova nem kellene...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28892 üzenetére
Ez ilyen, igazából csak a nevében szimulátor, mert a valódi szimulátortól azért messze van. Persze, én könnyen mondom, mert a valóságban is ilyen dögöket terelgetek, és van mihez viszonyítani. A játékok között Scania, de a szimulátorok között csak egy Iveco... (bocs a fanoktól....)
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28887 üzenetére
ezt írtam anno.
Hiába teszel be bármilyen forgalom modot, az max a benne lévő autók spawn szorzóját, és sűrűségét befolyásolja. illetve max több model jelenik meg...
Scriptben egy haladási irány / sebesség van megadva. Az, hogy egyenesen vagy balra/jobbra kanyarodik az csak egy random esemény alapján történik.
Az AI nem fogja tudni, hogy mi az a KRESZ, mi az a jobbkéz szabály.
Igazából úgy jellemezném őket, mint a szemellenzős lovakat...csak "előre" senki és semmi nem érdekli. Képtelen időben reagálni hirtelen dolgokra...és amennyire primitív simán összeakad "saját" magával....Ezt nagyon fejleszteni sem lehet...
-
pcnet
addikt
válasz ®abstract® #28887 üzenetére
Rendőr van, csak nem lép akcióba. A buta AI miatt már többször kikapcsoltam a forgalmat, de úgy meg unalmas volt a játék. Csak mentem-mentem és sehol senki. Most a no damage modot használom. Tudom, nem sportszerű, de amikor egy 800 km-es fuvar alatt úgy össze törnek, hogy a fuvardíj többszöröse a javítás, akkor már nem tudok mást tenni. Tudom, úgysincs mire elkölteni a pénzt a játékban, de akkor is bosszant, hogy pl megkezd egy előzést, jön szembe az én sávomban és megáll, bambán áll velem szemben. Nem húzódik vissza. Közte és a szalagkorlát között kell elmennem, aminek jutalma 13% sérülés. Vicc!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Jadro
veterán
válasz ®abstract® #28867 üzenetére
Ezt találtam meg, de van MP2 is. Az is remdben van, pláne hogy free és teljes csomag hanggal, festésekkel.
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28861 üzenetére
Nekem nem tetszik, hogy személyautók vannak a játékban. Mármint vezethető személyautók. Még a buszok sem jönnek be.
Van Liazod 1.49 ETS2-re? Küldhetnél egy linket, mert én hetek óta nem találok normálisat, ami működne is...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest