Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz LouiS22 #1028 üzenetére
Neked sem kell osztani az észt, szubjektív véleményeket írunk le.
g@bo:
2021-ben pont hogy már inkább minden vezetéknélküli. Nekem az USB sem kellene rá...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz LouiS22 #1025 üzenetére
Baromira nem érdekel az usankában (vagy máshol) mennyiből gazdálkodnak, az nem az én tárcám.
djnice:
Lehet csak jobban együtt muzsikál az Optoma HD86-al. Lényeg, hogy maradt a helyén.Egyébként nappaliban netflixes Pana tv mellett még mindig van még egy Minix.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
A középszerű képen én is megakadtam, mert ugyancsak U9-H-ról váltottam. Igaz, én nem voltam hajlandó olyan nyomott áron eladni, inkább elraktam fiókba.
Nálam (vásznon) érezhetően jobb lett a kép a Minix után.Azzal viszont egyetértek, hogy túlárazott, de ez talán felhasználásfüggő is.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Nekem is van itthon két minix u9h, kétféle légegérrel.
Az egyiket cseréltem netflix miatt, az dobozába került.Minőségbeli különbség van képben a két lejátszó között, ami szemmel látható, legalábbis nálam 113"-on igen.
Nagyon jó a táv is, felemeled automatán világít, stb.De.
A minix gombsoros távja nagyon hiányzik. Az annyira jó.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
Nálam a Pro-val akadtak gondok (user) Kodi alatt, Plexem nincs. Majd a frissítésnél a nasom megosztott mappái alatt nem látta a fileokat, újra kellett állítani. Egyébként baromira meg vagyok elégedve vele. Minix lejátszót cseréltem le, ami azért nem a gagyi kínai kategória és a kép is érezhetően jobb lett, nameg van normális több csatornás hangom.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Csatlakoztam a táborhoz egy Shield TV Pro-val. (Alzánál megcsíptem egy kibontottat).
Egyelőre még ismerkedem vele, de Minix U9-H után egész kellemes használni. Kodit használ valaki vele?
Szerk.: pontosabban kodit libraryvel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- PlayStation 4
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest