Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rinocerosz

őstag

válasz malna88 #27081 üzenetére

Hát számomra is érdekesek ezek a dolgok.. a magyar rom előtt DBT használtam ez a német független rom és igazából elégedett voltam az üzemidővel. Utána hát mondom le cserélem a magyar rom-ra de akkor valami iszonyatosan merült a telefon persze lehet app vagy bármi de én mindig teljesen alapról indítom a rendszert semmi biztonsági mentés.
    Miután felrakom a romot rögtön FR és wipe cash szóval én nem hiszem, hogy a magyar rom-ba be akadt volna vagy valami.. és vagy 4-5x újra indítom a telefont szépen megvárok minden frissítést..stb

De mióta felraktam az angol függetlent(BTU) látványosan változott az üzemidő ugyan azt csináltam mint a magyar rommnál semmit nem módosítottam.
    [kép] Szerintem ez több mint jó. (Teljesítmény mód: Optimalizálva)
    A magyar rommal 2 óra kijelző időnél már 50% on vagy alatt voltam éppen elértem a 4 órát :(
    BTU-val meg tegnap 5:47 kijelző időnél raktam fel töltőre és még volt benne vagy 15%.

Ja meg még azt akartam megemlíteni, hogy igazából semmi hátránya nincs hogy most te BTU DBT vagy milyen romot használsz. A telefon meg úgy is át áll magától XEH-re.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák