- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
válasz Kékes525 #42640 üzenetére
Működik ez az általad belinkelt ATV Start linken,az Evo50 kollega által javasolt Asztali webhely beállítással.
Annyi a titka, hogy a videó elindítása után vissza kell ugrani a főmenübe, és újra el kell indítani a videót az értesítő sávot lehúzva. Ezután ha kikapcsoljuk a képernyőt, a videó hangja aktív marad.
Semmi készülékspecifikus dolgot nem látok ebben. Asszony A32 telefonján is ugyanezzel a megoldással kipróbáltam.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
bmt50
senior tag
válasz Kékes525 #42634 üzenetére
Kékes525 kollega, elnézésedet kérem!
De ha már ilyen -kissé kioktató- stílusban adtad elő, akkor kérdeznék én is:
Mi köze a "Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt" topic-nak az internetböngésződben tapasztalt online streaming problémához (ami az se biztos, hogy Samsung Internet, lehet Chrome vagy más is) ?
Mert ha nincs sok, akkor ezt a kérdést nem off topik-ként kellett volna feltenni?[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
bmt50
senior tag
válasz Kékes525 #42631 üzenetére
Youtube Vanced a barátod.
Havi 1580Ft-ért meg lóf@sz a Yt p***jába
Az egész egy éhenkórász multicég, ideje volna ezeket (is) elvinni az oroszokhoz. Hamar megtanulnának annyiért is dolgozni, és akkor talán mínusz 1 kullancs a felhasználók pénztárcáján.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
válasz Kékes525 #37507 üzenetére
Kénytelen lesz. Azt lehet tudni melyik kontaktom használja?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz Kékes525 #37224 üzenetére
Őszintén szólva azt nem tudom károsítja-e, remélem nem...de én úgy csinálom, hogy a törlőkendőt lefújom ablak lemosóval (rózsaszín színű ) és jól körbetörlöm a telefont és a tokot is. Utána pedig alkoholos szemüvegtörlővel áttörlöm és ennyi.
Persze mindenekelőtt egy alapos kézmosást beiktatok. -
ArthurShelby
addikt
válasz Kékes525 #36988 üzenetére
Ettől 2020azástól annyira ki tudok akadni...
Komolyan, már x éve ezt hallgatom, hogy 2017-ben már illene, ember 2018 van, ez már 2019ben alap kéne hogy legyen...
A kedvencem mikor a wifi topikban sírnak, hogy mi az, hogy a vezetékes kapcsolat ennyivel stabilabb.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
-
kiskeni
aktív tag
válasz Kékes525 #36973 üzenetére
Én ezért szoktam a két töltés között eltelt időt alapul venni minden esetben. Hisz ez már mondhatni egy személyre szabott időintervallum, mármint egy adott személy használati szokásaitól függ minden esetben (kivéve bug előfordulásakor), hogy meddig megy el a telefon töltés nélkül.
Nekem amúgy eddig mindig eldöcögött 1 napot stabilan a kis S9-es, míg mikor dolgoztam nem is olyan rég akkor is. Reggel 7-kor töltőről le, délután 4-6 felé még elvolt 60%-on, nap végén 25% minimum, de változó volt hol végeztem. Mindig automatikus fényerő, nappal sötét mód off, mobilnet állandóan on (korlátlan), utazás közben videózás, olykor játék, zenehallgatás, ha kellett akkor GPS (amúgy ki van kapcsolva), böngészés, telefonálás stb. Mindig kibírta, most is bírja. Nekem ennyi elég, telefontól a jelenlegi technológia korlátai miatt nem is várok nagyobb üzemidőt.
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
csorbajeno
veterán
válasz Kékes525 #36826 üzenetére
Én most hétvégén csináltam egy ismételt FR-t, mert nem tudtam minek betudni a hirtelen merülést és azóta megszűntek az efféle problémáink. Ja, az akkuoptimalizáció így természetesen visszaállt bekapcsolt állapotra. Lehet, hogy hosszú távon mégis jobb így. Még nem tudom.
-
e-newsee
addikt
válasz Kékes525 #36316 üzenetére
Az alsó hármat leszámítva nekem egyik app sincs fent, de ugyanúgy nincs LED villogásom, viszont van rezgés, ha felemelem. Mondjuk utóbbit én kapcsoltam be szándékosan.
A Safe mód meg lehet, hogy olyan funkciókat is letilt a gyári ROM-on belül, amik ugyanúgy okozhatják az értesítés hiányát. A Safe mód nem ugyanaz, mintha teljesen szűz rendszert indítanál. Szóval szerintem simán egy bug a 10-es ROM-ban. Lehet, hogy a Samsung saját értesítési rendszere akad össze a gyári Androiddal.A LED hiány viszont engem nem zavar. A rezgés felemeléskor funkció működik, AOD-n látszik, szóval nem nagyon maradok le róla. Meg őszintén, az átlag ember úgyis viszonylag gyakran megnézi valamiért a telefonját, szóval ha más értesítés miatt ránézel, akkor látni fogod a nem fogadott hívást is. Pláne, hogy ha úgy vagy beállítva, hogy a nem fogadott hívásról kapsz SMS-t, mert akkor az SMS miatt meg ugyanúgy azonnal ott lesz a LED villogás. De sok telefonban LED sincs.
Ettől még persze, ha már benne van, akkor működjön rendesen, de kicsit túltoltnak érzem ezt a hisztit körülötte. Az ilyenre szokta azt mondani egy ismerősöm, hogy "Képzeld azt, hogy nem találták még fel az értesítési LED-et! Akkor hogy oldod meg?"
Majd javítják. Tele van vele minden fórum, tuti, hogy rengetegen jelentették is már, biztosan tudnak róla.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
csorbajeno
veterán
válasz Kékes525 #31847 üzenetére
Nekem is Telekomos itthon a net. De nem hiszem, hogy bug lenne, vagy ha az, akkor nagyon nagy, mert hugom a P20Pro-val sem tud csinálni semmit wifin, de mobilneten igen. Szóval ugyanezzel küzd most a Huawei is. Érdekes probléma, kíváncsi vagyok, hogy mi fogja megoldani.
-
sid87
senior tag
válasz Kékes525 #31699 üzenetére
Nekem is Jabra 65t-m van.
A hangzás szerintem kiváló, a basszus is szuper. Sose volt semmi gondom a kapcsolattal sem, sose veszt jelet, 1 hetet bír nálam. Kényelmes és jól néz ki szvsz.
Egyedül egy dolog nem tetszik, hogy nem mágnesesen rögzül a tokban.iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
veterán
-
veterán
Azt mondod, hogy nem a legjobb? Pedig nem egy olcsó darab szerintem. Pár hete én is nagyon nézegettem, de aztán inkább nem vettem, mert féltem, hogy mi lesz ha nem úgy szól amit én elvárnék. Akkor jó, hogy nem vettem.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kiskeni
aktív tag
válasz Kékes525 #31703 üzenetére
Saját fejlesztésről más cégeknél én nem igazán hallottam, csak a Samsung próbálkozott eddig mobilgyártó cégek közül. Lehet rosszul tudom így hirtelen. Így viszont ezt a versengést én inkább úgy tudnám elképzelni, hogy a Huawei meg mindenki más szépen sorban állna az akksiért és a Samsung gyártaná nekik csakúgy, mint egy időben az AMOLED panelt is (az Apple-nek még manapság is). Így viszont már nem is lenne annyira versengés a versengés szerintem mindaddig, míg tényleg egy "saját" technológiával nem állna elő az adott cég, az viszont bele fog telni kis időbe.
Igazából az akksi terén a fejlesztés a Samsung-ra nagyon is ráférne, egy ilyen újítással pedig igencsak oda tudnának pirítani a konkurenciának. Bár ne járna ez kötelező áremelkedéssel (így is 300k fölött indulnak a Samu csúcsmodellek)... Ráadásul most már Jack nélkül + a kijelző felbontásokkal, kiszerelésekkel is variálnak, átalakítót sem adnak hozzá gyárilag, a telefon max képességeit sem tudod kihasználni a dobozban kapott kiegészítőkkel (25W gyorstöltés a lehetséges 45W helyett)... Vedd meg külön a 45W töltőfejet. Apple-szagú. Remélem a Note 10/10+ csak egy ilyen kivételesen elcseszett széria volt és többet ilyesmit nem csinál a Samu, mert különben kezdhetünk inkább félni a grafén-alapú akksi fejlesztéstől
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
szemy94
senior tag
válasz Kékes525 #31695 üzenetére
Vicces ezt egy S9-ről olvasni
Nem kell hetekig , tényleg nem, csak az a ki..tt 1 azaz EGY nap legyen már meg Első csúcs telefonon, imádom, de az üzemidő a J5(6-7),J6 után katasztrófa, ebben a nagy melegben meg tölteni sem jó (autóban vagyok egész nap), de muszáj. Szóval el lennék ezzel a telefonnal vagy 5 évig is, de ha jövőre tényleg kidobnának egy 1 napot minden esetben bíró készüléket, rohannék megvenni :) (nem telik minden évben csúcsra, de ez már megérné) méret (keskeny), tudás(csúcs közeli még mindig), kialakítás (nincs ki-be vágás, glory hole,kiugró kenguru, talán egy kiforott előlapi kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó jöhetne, akár mint azt hiszem Mate 20 Porsche Edition-be, megtartva a hátsót is), nekem 5* ezen kívül.
Ui.: bocs az ömlesztett írásért :)[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Rinocerosz
őstag
Értem, én is néztem ezt a Elite 65 láttam 1-2 helyen és az ára is még elfogadható. Csak nekem van egy elég jó vezetékes fülesem és inkább ez most csak így kiváncsiság jelleggel érdekel. Azért kérdeztem ezt a blitcwolf-ot, hogy érdemes e kipróbálni vagy nagyon alja minőségű.
(Viszont télen is jó lenne, mert utálom amikor a zsinór beakad a kabátom gombjába )Más:
Megnéztem vagy 20-30 oldalt de mindenhol mást írnak ezekről a fülesekről, én nem tudom lehet csak rosszul emlékszem, de régen utána olvastam dolgoknak és sikerült kiválasztani a számomra vagy mások számára a lehető legjobb terméket. Mostmeg... ami az egyik oldalon a top 10-ben van az a másik oldalon egyáltalán nem szerepel[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kékes525 #31461 üzenetére
Tudnék olyan cikket linkelni ahol ezt nem tartják valósnak. Az sem mindegy, hogy ion vagy polimer akkuról van-e szó...na mindegy. Nem vagyok szakember csak cikkolvasó.
A drón azért vicces látvány az írás tetején. Megnézném, hogy ki az a drónos aki 80%-ról kezd el reptetni, amikor ott próbálnak minden teljesítményt kicsikarni az akkuból a hosszabb üzemidő érdekében.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
SharpSA
veterán
válasz Kékes525 #28289 üzenetére
The advantages of using Aqua Mail Pro include:
● Push mail for Exchange (corporate email) in the Pro version
● Supports more than two accounts;
● Supports per-account identities (aliases);
● Removes the promo signature linking to this site to all outgoing messages.
● Ad-freeHa ezek nem hiányoznak, illetve nem zavarnak, akkor elég.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Senser87
tag
válasz Kékes525 #23694 üzenetére
Szia!
Nálam is többször előfordult (Telenoros rom) és csináltam Factory resetet a frissítés után.
Nálam az üzemidő nem változott. Soha nem volt olyan hogy kibírt volna egy napot (azaz felet, mert reggeltől-estig).
De azért én sokat nyomkodom és sok app is van rajta.SAM GS23U
-
Linkin1994
senior tag
válasz Kékes525 #23694 üzenetére
Vegyesek a kommentek sokaknak szar az üzemidő valakiknek pedig jó Pie-on (nekem pl jó)
Mivel nem tudjuk hogy az egyén hogyan használja a telefont így nehéz megmondani hogy mitől lehetnek az esetleges problémák.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
laci laci
addikt
válasz Kékes525 #22642 üzenetére
A Samsung health is működik.. Sok minden ajtó /ablak nyílik a root véget. Nem sok telom volt, ami nem lett volna rootolta.. P20 pro-m is rootolt..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
sinak
tag
válasz Kékes525 #22642 üzenetére
Ezek az oldalak is azt írják, hogy egyes országokban működik, ezekbe az egyes országokba Európai országok nem tartoznak bele. Épp Te linkelted be ahol ezt írják: "Samsung has disabled call recording function for most countries. " Azaz Hogy a Samsung letiltotta egyes országokban, többek között nálunk is. Hisz az érvényes adatvédelmi szabályok nem engedik! El kell fogadni. Ez van. Azt nem tudom, hogy root-olással működik-e de túl drága a készülék ahhoz, hogy személy szerint én mókoljak vele.
A root-tól már jobb visszarakni a 8-at. És akkor van garid is és nem ugrik a Knox. És működik a hívásrögzítés is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
samu74
addikt
-
Fitzgerald
veterán
válasz Kékes525 #16894 üzenetére
Az S9 Exynos verziójában is Wolfson DAC van, csak ugye a Cirrus megvette pár éve a Wolfson-t, és most már kizárólag Cirrus brand alatt nyomulnak. Amúgy én sem értem mire gondolt a user, az S8/S9-ben ugyanaz a dsd-t is támogató dac van, ez már papíron is fejlettebb, mint ami az S6-ban volt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Kékes525 #16868 üzenetére
Egyébként kell egy plugin a tc alá, és látni fogod. Médiaaudio2/wpdplug.wfx.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
e-newsee
addikt
válasz Kékes525 #16862 üzenetére
Van a TC-hez valami kiegészítő, amivel tudja olvasni az ADB mappákat, vagy mit. Ezer éve próbáltam, de már nem emlékszem ennél többre. A Windows intéző + TC teljesen jó a másolgatásra.
Esetleg próbáld meg ezt![ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Kékes525 #16850 üzenetére
Egy kicsit necces de nekem minden szó nélkül átvitt mindent s7-ről (28gb) az s9+ra szóval nem értem neked miért nem.
Olyan kábelről nem tudok ahol az egyik microusb a másik usb-c lenne de biztos van, más talán ebben tud segíteni.
A sima gyári kábele tökéletes leszSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
csorbajeno
veterán
válasz Kékes525 #16850 üzenetére
Gondolom veszteségmentesen hallgatsz zenét, azért ekkora a méret. De ez mennyi zene, vagy hány album?
A két telefont kábelesen úgy kötöttem össze, hogy az S9-be bedugtam az USB-s átalakítót, ami a dobozban van, abba egy micro USB végű kábel(S6 gyari kabele), ami természetesen az S6-ban ér véget. Így össze van kötve a két telefon. De javaslom, hogy a telefon beállításait ne hozd át SmartSwitch-en, mert egy FR után új dolgokat tapasztaltam
-
Isten88
senior tag
válasz Kékes525 #16706 üzenetére
En nem neztem a nyomkovetest, ugy sem valtoztat semmin. A szallitas gyorsabb szokott lenni ennel a feladonal, mint a tobbinel valamiert. Nyaron volt, hogy 1 het alatt megjott, de volt 3-4 het is.
A 256-os valoszinu eleg sok felnottfilmet tud tarolni, viszont mire megtoltod, lemegy a nap.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest